Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nosánku náš malej je taky jak vyměněnej…už dva dny pořád jen brečí a kňourá
dneska v noci byl skoro pořád vzhůru a ráno se vzbudil už před pátou a už neusnul, jde na něm vidět, že chce spát, ale nejde mu to…nevím, jestli to může být od zubů ![]()
No ale aspoň snad ta výměna mlíka pomohla…dneska ráno mi vypil zase 180 ml jako dřív… ![]()
Ahoj holky ![]()
zdravím nové maminky a musím se pochlubit že očkování jsme přežili bez teplot-malej je šikula ![]()
dneska odpolednej v 17 hodin jdeme na rehábko na kontrolu
Klaarastaky jsme dneska najeli na Hami 2 a papa ho ukazkove. Meli jsme Nutrilon 1, a to uz fakt nechtel, dojeli jsme pixlu a asi zustaneme u Hami. Uvidime jak mu bude chutnat. Ja budu mit dneska uklizeci den, po te dovolene je to tady des a hruza…malinky v noci sice spi, ale pres den je taky rozknikany, prikladam to k tem zubum, ted si jeste cvici hlasivky a neskutecne krici, smeje se a krici…
Evik001 píše:
Klaarastaky jsme dneska najeli na Hami 2 a papa ho ukazkove. Meli jsme Nutrilon 1, a to uz fakt nechtel, dojeli jsme pixlu a asi zustaneme u Hami. Uvidime jak mu bude chutnat. Ja budu mit dneska uklizeci den, po te dovolene je to tady des a hruza…malinky v noci sice spi, ale pres den je taky rozknikany, prikladam to k tem zubum, ted si jeste cvici hlasivky a neskutecne krici, smeje se a krici…
náš Jarin se taky poslední dobou nějak rozeřval… jako by zkoušel hlasivky, co všechno s nima dokáže
ale aspoň ho to zabaví ![]()
jinak mě nikdo dítě nevyměnil a to jsem tak doufala!!!
v noci se sice budil ne po 2 ale po 2,5 a jednou dokonce po 3 hodinách… jenže - zase nemohl po každém kojení zabrat, takže pro mě to ve finále stejně znamenalo jen dvě hodiny spánku! A to se vyplatí!!! ![]()
S tím pití čaje jsme na tom stejně, cucne si a nechce..zatím to nehrotím, dám jí napít po jídle trošku a když nehce tak ji nenutím. Já od té doby co nekojím mám zlatou holčičku, když chce spinkat dám ji do postýlky, chvilku si tam pohraje a spí
to se mi nikdy předtím nestalo.
Tak to ja mam mliko zrejme porad stejne a v pul pate zdlabnul 230 a v pul desate 180.
Jinak v predchozich dnech to bylo tak o 50-60 mene
.
tak to my máme taky mlíčko pořád stejný nutrilon 1HA jen v pátek nebo o víkendu budeme přecházet na 2HA-bude nám už půl roku příští týden
tak mám z toho trošičku strach-aby neměl zácpu nebo ho to nezatunelovalo, aby mu pořád tak krásně chutnalo-trošku obavy jsou no
ale snad to bude v pořádku
Teď nám konečně dorazil ten župánek a je krásnej, sice je trochu větší, ale už se těšim až ho v něm uvidim
A plavání máme až za měsíc, tak do něj možná ještě trochu povyroste ![]()
Jarka K píše:nosanek píše:to já to mám obráceně… od cca necelých 3 měsíců to stojí za prd… od tý doby, kdy jsem přestala zavinovat
Jarus: maly je „kojenej“ odstrikat a flaska. Ale uz mame pres 7 mesicu, takze pres den zeleninka a ovoce, ale vecer mliko. Maly spi celkem slusne uz dlouho, tak cca od 3 mesicu si zacal noc natahovat.
a co spací pytel? mě eště napadlo
Kača.M píše:Jarka K píše:a co spací pytel? mě eště napadlonosanek píše:to já to mám obráceně… od cca necelých 3 měsíců to stojí za prd… od tý doby, kdy jsem přestala zavinovat
Jarus: maly je „kojenej“ odstrikat a flaska. Ale uz mame pres 7 mesicu, takze pres den zeleninka a ovoce, ale vecer mliko. Maly spi celkem slusne uz dlouho, tak cca od 3 mesicu si zacal noc natahovat.
hmmm asi dneska v noci zkusím… to by mohlo mít nějaký efekt ![]()
jinak holky, už máme za sebou první příkrm… ze začátku to vypadalo slibně, kušnu otvíral, jakmile jsem se přiblížila se lžičkou a usmíval se… ale pak to začal vracet a už nechtěl… tak zase zítra ![]()
jsem zvědavá na hovno po mrkvi ![]()
My jsme na hovínko po mrkvi čekali dva dny, po brokolici to bylo rychlejší ![]()
Dneska jsem teda koupila cuketku a dýni. Chtěla jsem se zeptat, jak to zpracováváte a upravujete, když děláte domácí příkrm? Mám v plánu to oloupat, nakrájet a pak to uvařit na takovém tom kovovém napařováčku. Až to bude měkké tak buď rozmačkat vidličkou nebo rozmixovat. Nebo máte nějaký tip či radu jak jinak? Díky
Jinak dneska jsme byli na kyčlích a konečně všechno OK ![]()
Mě po mrkvi taky malej špatně kakal, teď už je to lepší ![]()
Já tu dýni ještě pořád nesehnala ![]()
Ahoj holky dovču pořád užíváme i když trochu prší, ale nám to neva, chodíme i vdešti:)Včera jsme byli na Pustevnách a na Radhošti, dneska jen tady po okolí a zítra na Gruň.Jsem zvědavá jestli v pátek dáme Lysou ![]()
Jinak moc jsem vás nedočítala ale jen co si pamatuju.Malej je jak vyměněnej asi měsíc.V noci vstával jednou teď vstává od půlnoci do tří co hodinu, pak spí do 6 a pak trhaně do 7 ale to jak kdy.Čím to je nevím:(Ale byla bych ráda kdyby spal zase celou noc
Jinak po dovči asi začnu zkoušet dávat spát do pokojíčku,začnu učit spát samotného:)
Holky Brňandy sraz 18.8.zatím platí!!!Nevím jaké má být počasí, ale zatím dávejte návrhy kde se sejít, aby se dalo projít, případně zajít do nějaké kavárny ![]()
Munchkina píše:
My jsme na hovínko po mrkvi čekali dva dny, po brokolici to bylo rychlejší![]()
Dneska jsem teda koupila cuketku a dýni. Chtěla jsem se zeptat, jak to zpracováváte a upravujete, když děláte domácí příkrm? Mám v plánu to oloupat, nakrájet a pak to uvařit na takovém tom kovovém napařováčku. Až to bude měkké tak buď rozmačkat vidličkou nebo rozmixovat. Nebo máte nějaký tip či radu jak jinak? Díky
Jinak dneska jsme byli na kyčlích a konečně všechno OK
já to vařila ve vodě a pak rozmixovala a ještě propasírovala přes sítko a nalila jsem do toho ještě trochu tý vody, ve který se to vařilo, aby to bylo takový snadnější na polykání… až si zvykne, tak to přestanu pasírovat…
Dnes jsme byly se Sašenkou v poradně, v pěti a půl měsících má 7.800 g, cm nevím. Jak se doma nepřetáčí z bříška na záda tak u dr. se opět předvedla, pásla koně jak divá a kdyby ji nepřidržel tak se převrátí, herečka jedna
, dostala dvě včeličky a máme na chvíli od očkování klid. V září jdeme na naušničky konečně.
S tou cuketou, já ji jenom oloupu, rozkraji a vařím společně s ostatní zeleninou, pak rozmixuji. Zítra se chystám vařit polívku pro malou. Uvidíme jak bude chutnat.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat