Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Malej hůř usíná ten den co dostane očkování, hůř i spí víc se budí a druhej den má teplotu.Pak už nic.Dneska měl teplotu už i v noci ale dám mu Panadol a vždycky je to v pohodě:)
MÍRY UKÁZKOVÉ! ![]()
my jdem až 9.8.
KLÁRKO:fotečky fakt nádherné! z fleku byste mohli všichni 3 začít dělat v modelingu! ![]()
My s očkováním teda naštěstí problémy neměli, ale jsem ráda, že nás už teď chvíli žádný nečeká ![]()
Kačko děkujem ![]()
Kaspi a dáváš toho králíka v troubě až dolů? Já ho nejim, takže ochutnat nemůžu, no snad to poznam…malýmu jsem ho právě vařila, spíš dusila, takže to jsem neřešila ![]()
Ahojík holky tak jsem Vás dočetla…
U nás je vše OK, jen si myslím, že malému přestává stačit kojení, stále pouze kojíme a až 25.8. jdeme k doktorce, teď jí častěji a jednou v noci se budí na jídlo, což dřív nedělal…
Kláry mohu si tě přidat do přátel, abych se mohla také pokochat fotkami?
Mějte všichni krásný zbytek dne
Kláry, krásné fotky.
My jsme byli na focení ve čtyřech měsících tak čekám každým dnem, že už je bude mít fotografka hotové. A taky se chystám péct králíka, nikdy jsem to ještě nepekla, vždy jsem ho jedla jen u mamky tak jsem zvědavá jak se podaří ![]()
klaaras - krááásný fotky! Moc vám to sluší, jste všichni fotogeničtí
a malej je fakt nádhernej!
reshberry - to ještě nemusí znamenat, že mu přestává mlíčko stačit, např. obě moje děti a obecně vím z doslechu, že v tomto věku se třeba budívají víc, než obvykle, většinou je to ze zvyku anebo je to přechodné. U Vendulky jsem se taky bála, že už má hlad a dopadlo to tak, že se za měsíc spaní upravilo a kojila jsem až do dvou let
, UM neměla nikdy. Mates zrovna minulý měsíc jedl i přes den mnohem častěji, z obou prs a klidně i po dvou hodinách, taky víc přibral
, prostě růstový spurt. Už se to zase srovnalo. Jako možný to je, že má Tomášek hlad, ale chci jen říct, že to tak vůbec být nemusí a jestli pořád toužíš kojit a nezavádět UM (
), tak neházej flintu do žita, vůbec to tak nemusí být
.
Brňandy - takže definitivně příští týden, jo? Bych se přimlouvala za PO, ÚT nebo ST (bude-li hezký počasí, vyrazíme ve čtvrtek pod stan).
ŽÁ-BA: díky moc za podporu
rozhodně chci kojit bez UM a udělám pro to všechno…
ja zatim pristi tyden muzu ale taky by jsme chteli na par dnu pryc takze ja se pridavam radsi k pondeli
Holky moc děkuju za pochvalu fotek ![]()
Marti to na ně čekáš nějak dlouho…pro mě byl ten týden dlouhej, jsem hrozně nedočkavá ![]()
Jinak králík se snad povedl…akorát jsem se kvůli tý potvoře hrozně spálila
otvírala jsem pekáč a dávala jsem si zpředu pozor, abych se nespálila a z druhý strany mě popálila ta pára, ale fakt dost, na jednou prstu mám obrovskej puchejř a na druhým červený flek
se picnu, pálí to jak čert…
Kláry: pomáhá aloe, mně i zinková mast… ať Tě ta bolest brzy přejde
Kláry jo čekám
ona totiž odjížděla na dovolenou jak nás vyfotila na tři týdny. Uvažuju jestli jí mám zavolat
v sobotu zase jedeme my na dovolenou tak se to zase protáhne.
Resh děkuju, dneska už je to lepší… ![]()
Marti to by pro mě bylo hrozný
já bych určitě zavolala a zeptala se co a jak… Doufám, že sem pak dáš taky nějakou fotečku na ukázku ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat