Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12429
26.7.11 11:53

Malej hůř usíná ten den co dostane očkování, hůř i spí víc se budí a druhej den má teplotu.Pak už nic.Dneska měl teplotu už i v noci ale dám mu Panadol a vždycky je to v pohodě:)

• načítám...
2786
26.7.11 11:55

MÍRY UKÁZKOVÉ! :palec:
my jdem až 9.8.

KLÁRKO:fotečky fakt nádherné! z fleku byste mohli všichni 3 začít dělat v modelingu! :kytka:

• načítám...
3524
26.7.11 12:49

My s očkováním teda naštěstí problémy neměli, ale jsem ráda, že nás už teď chvíli žádný nečeká :-)

Kačko děkujem :oops:

Kaspi a dáváš toho králíka v troubě až dolů? Já ho nejim, takže ochutnat nemůžu, no snad to poznam…malýmu jsem ho právě vařila, spíš dusila, takže to jsem neřešila :-)

• načítám...
12429
26.7.11 13:13

Já dávám většinou všechno na prostředek a ani ho nezakrývám.

• načítám...
3968
26.7.11 14:54

Klárko krásné fotečky :kytka:

• načítám...
1274
26.7.11 15:13

Ahojík holky tak jsem Vás dočetla…
U nás je vše OK, jen si myslím, že malému přestává stačit kojení, stále pouze kojíme a až 25.8. jdeme k doktorce, teď jí častěji a jednou v noci se budí na jídlo, což dřív nedělal…

Kláry mohu si tě přidat do přátel, abych se mohla také pokochat fotkami?

Mějte všichni krásný zbytek dne

• načítám...
1274
26.7.11 15:27

Kláry: díky moc,úžasné fotky…

• načítám...
1794
26.7.11 15:50

Kláry, krásné fotky. :palec: My jsme byli na focení ve čtyřech měsících tak čekám každým dnem, že už je bude mít fotografka hotové. A taky se chystám péct králíka, nikdy jsem to ještě nepekla, vždy jsem ho jedla jen u mamky tak jsem zvědavá jak se podaří :lol:

• načítám...
4354
26.7.11 16:14

klaaras - krááásný fotky! Moc vám to sluší, jste všichni fotogeničtí :palec: a malej je fakt nádhernej!

reshberry - to ještě nemusí znamenat, že mu přestává mlíčko stačit, např. obě moje děti a obecně vím z doslechu, že v tomto věku se třeba budívají víc, než obvykle, většinou je to ze zvyku anebo je to přechodné. U Vendulky jsem se taky bála, že už má hlad a dopadlo to tak, že se za měsíc spaní upravilo a kojila jsem až do dvou let :mrgreen: , UM neměla nikdy. Mates zrovna minulý měsíc jedl i přes den mnohem častěji, z obou prs a klidně i po dvou hodinách, taky víc přibral :lol: , prostě růstový spurt. Už se to zase srovnalo. Jako možný to je, že má Tomášek hlad, ale chci jen říct, že to tak vůbec být nemusí a jestli pořád toužíš kojit a nezavádět UM ( :?: :nevim: ), tak neházej flintu do žita, vůbec to tak nemusí být :wink: .

Brňandy - takže definitivně příští týden, jo? Bych se přimlouvala za PO, ÚT nebo ST (bude-li hezký počasí, vyrazíme ve čtvrtek pod stan).

• načítám...
1274
26.7.11 16:32

ŽÁ-BA: díky moc za podporu :hug: rozhodně chci kojit bez UM a udělám pro to všechno…

• načítám...
2000
26.7.11 16:35

ja zatim pristi tyden muzu ale taky by jsme chteli na par dnu pryc takze ja se pridavam radsi k pondeli

• načítám...
3524
26.7.11 20:03

Holky moc děkuju za pochvalu fotek :wink:

Marti to na ně čekáš nějak dlouho…pro mě byl ten týden dlouhej, jsem hrozně nedočkavá :-D

Jinak králík se snad povedl…akorát jsem se kvůli tý potvoře hrozně spálila :cert: otvírala jsem pekáč a dávala jsem si zpředu pozor, abych se nespálila a z druhý strany mě popálila ta pára, ale fakt dost, na jednou prstu mám obrovskej puchejř a na druhým červený flek :cry: se picnu, pálí to jak čert…

• načítám...
1274
26.7.11 20:45

Kláry: pomáhá aloe, mně i zinková mast… ať Tě ta bolest brzy přejde

• načítám...
1794
27.7.11 07:49

Kláry jo čekám :-( ona totiž odjížděla na dovolenou jak nás vyfotila na tři týdny. Uvažuju jestli jí mám zavolat :?: v sobotu zase jedeme my na dovolenou tak se to zase protáhne.

• načítám...
3524
27.7.11 09:04

Resh děkuju, dneska už je to lepší… :-)

Marti to by pro mě bylo hrozný :-D já bych určitě zavolala a zeptala se co a jak… Doufám, že sem pak dáš taky nějakou fotečku na ukázku :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+