Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12429
23.7.11 13:01

Vodu docela pije, ale s tou šťávou se to nedá srovnat.Jde mi hlavně o to, že malej se teď v noci častěji budí, tak mu dám trochu loknout a on hned zase usne.Nechci mu takhle dávat mlíko aby si na to nezvykl a nebudil se v noci každou chvilku.Asi mu stejně budu dávat to co pije, aby se aspoň napil:)

• načítám...
3524
23.7.11 13:05

Ahoj holky…
Rezinko já taky už přemýšlím, že mu je zkusim dát, ale pořád se ještě rozhoduju :mrgreen: Já mu ještě nedávala ani rohlík, prostě nic…tak to už nemáte daleko k tomu, aby sám seděl :palec: malej se pořád hrozně zvedá, snaží se, ale když mu pomůžu, tak jde vidět, že to ještě potrvá…

Já dneska byla na těch farmářských trhách a nic jsem tam nesehnala :-( pak jsme jely do Tesca a tam měli telecí i jehněčí :-) jen to jehněčí měli jen po balených kusech a to jedno mělo přes 1,5 kg, takže to stálo kolem 600,– 8-o tak ho zkusim sehnat ještě jinde…nestihla bych uvařit malýmu oběd, tak jsem koupila skleničku (jehněčí se zeleninou) a malýmu to moc nejelo…nebylo to najemno, takže se mi pořád dusil, musela jsem to rozmixovat… Čekám až se vzbudí a jedu k našim a večer jdu s kámoška na véču, tak už přemýšlím co si dam :lol:

• načítám...
3524
23.7.11 13:07

Kaspi já si myslim, že když si jen trošičku cucne, tak že by to vadit nemuselo…malej se taky v noci budí…dám mu na dudlík kapku babycalmu a spí spokojeně dál :-D

• načítám...
12429
23.7.11 13:24

Klaras to taky vyzkouším :palec:

• načítám...
2786
23.7.11 21:36

jak se snažíme my…

• načítám...
2786
23.7.11 21:39

„táta mě nezapře!“ :pankac:

• načítám...
9199
24.7.11 07:51

Kaci: Marketka je ale cvalicek. A ty stena :palec: A tatka ji teda fakt nezapre. O to se ani snazit nemusi :mrgreen:

• načítám...
2786
24.7.11 11:15
nosanek píše:
Kaci: Marketka je ale cvalicek. A ty stena :palec: A tatka ji teda fakt nezapre. O to se ani snazit nemusi :mrgreen:

macek no.. puclina moje boubelatá :srdce:
ale to vyběhá.. Majda taky byla taková a ted si myslím,že je akurát.. :mrgreen:

• načítám...
1794
24.7.11 11:50

Kača.M pěkně se snažíte :)
Holky chtěla jsem se zeptat. Mám doma kaši od HAMI meruňkovou a dělám jí to do misky, napadlo mě, že bych to udělala tekutější a dala bych jí to i do flašky, může se to tak? Nebo jaké dáváte kaše? Já jsem měla i mlíčko s kaší od nestlé, ale je toho hodně a Saša to nevypije tak je mi to líto vyhazovat.
Přidávám fotečku :srdce:

• načítám...
2000
24.7.11 12:18

klary co to je za jehneci ze je tak drahy??? ja kupovala kolem 200kc kilo

• načítám...
2786
24.7.11 13:08
MartinaG píše:
Kača.M pěkně se snažíte :)
Holky chtěla jsem se zeptat. Mám doma kaši od HAMI meruňkovou a dělám jí to do misky, napadlo mě, že bych to udělala tekutější a dala bych jí to i do flašky, může se to tak? Nebo jaké dáváte kaše? Já jsem měla i mlíčko s kaší od nestlé, ale je toho hodně a Saša to nevypije tak je mi to líto vyhazovat.
Přidávám fotečku :srdce:

já si myslím,že tzo můžeš rozředit.. víc vody by určo nemělo uškodit.. já se to tak taky chystám dělat.. jen pak trefit aby to bylo tak akorát,aby to teklo a zároveň aby to zasytilo.. ale říká se že po kaši je žízeń,tak možná pak bude chtít eště mlíčko..
My dáváme na večer mlíčko Good Night od Nutrilonu.. správně je až od 6 měsíců,ale to máme za 14 dní tak to snad neva a začli jsme s tím postupně,že jsem to dělala nejdřív 2odměrky goodnightu+4odměrky nutrilonu a pak 3+3 a tak dál a ted už dávám jen ten goodnight a vypije to +-v 20h a spí do 3h v noci…

• načítám...
2786
24.7.11 13:09

jo a Alex je krásná,má nádherná velká kukadla :huban:

• načítám...
9199
24.7.11 13:17

Kaci: o tom nepochybuju a jestli bude po tobe, tak urcite. Mi se na miminkach strasne libi jak jsou baculate :kytka:

Marti: ja myslim, ze do flasky v pohode muzes. Udelas ji trochu ridsi a kdyz tak zvetsis dirku v savicce. Ja kase nedavam. Saska je krasna.

MAME NADHERNE MIMINKA :kytka:

My dneska zvladli krasne 100 g brokolice s mrkvi :dance: , uz se nam to krasne navysuje :palec: kdybych mela vic, tak by jeste bastil, ale z predchozich zkusenosti, uz varim mene, at nevyhazuji. Maly mi to z mrazu nechce - jen brokolici. Mliko z mrazu taky ne. A dostat do nej cajik nebo vodu? Tak to by musel moooc rvat hlady, aby neco z flasky vypil, takze lzickuji a ty ksichtiky co u toho hazi :mrgreen: . Naucit se to bobisek musi.

• načítám...
1794
24.7.11 13:25

Kača.M díky za radu :)
a děkuji za pochvalu malé, vyřídím jí to :lol:

• načítám...
3524
24.7.11 15:41

Marti já dávám kaši lžičkou…a proč chceš dávát do flašky? Kaše se do flašky dávát nemá, co jsem slyšela a četla, prý je to jídlo, tak lžičkou… :nevim: dávám od Nutrilonu…a zapíjí čajem…

Fotečky super :palec: :-D

Markit byla to jehněčí kýta…a kde jsi sehnala jehněčí ty?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+