Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12429
21.7.11 14:12

Hezkou dovču:) :mavam:

• načítám...
3968
21.7.11 14:40

hezkou dovču Evi :-D

• načítám...
4354
21.7.11 15:17

Evik - :mavam: čau a užijte si to!

Kaspi - chudák malej :mrgreen:

Marki - a vašemu malýmu se plavčo teda taky líbí?

Jablko je alergen - aspoň podle manžela :wink: . A mně cca poslední dva roky po něm taky lehce brní rty, jazyk… :nevim: Vůbec mi těch alergenů ňák přibývá :evil: .

Procházky v dešti - proč by měly vadit? Když se oblečení přizpůsobí teplotě… Fakt je, že se starším dítkem je to horší (takže např. dnes jsme ještě paty nevytáhli, malá by byla mokrá a od blata až za ušima :roll: :lol: ), ale ne nemožný :wink: . A dokud jsem měla jen Vendulku, problém to nebyl vůbec, naopak bych řekla, že se dětem líp spinká.

• načítám...
5542
21.7.11 19:47

Kaspi prosim te co mate za velikost tech plavacich plenek a jsou lepici? nebo uz natahovaci? Mala ma 5kg a davam ji XS od „hagis“ tak nevim jako koupit z DM

• načítám...
12429
21.7.11 20:09

Al3da my máme plíny 4-9kg a jsou to ty natahovací.Mám jedny zalepovací ale ty tak nesedí kolem nožiček.Ty natahovací se mi zdají lepší a po plavání se dají na boku roztrhnout, nemusí se stahovat.

Viz procházky v dešti-dneska jsme nepotkali ani jednu mamku s kočárem a to jsme byli venku víc jak 2hoďky :wink:

• načítám...
5542
21.7.11 20:41

my byly venku 3,5 a potkali jsme jednu :-)) tak ja je taky zkusim koupit.

• načítám...
3524
21.7.11 21:20

Kaspi krásný fotečky :palec: já fotim jak blázen, ale nestíham dávat do počítače…hlavně mám toho noťase nějakýho nemocnýho :-( nic už se mi sem nevejde, i když vymazávam…v pondělí sem dám pár foteček od fotografa :-D

• načítám...
4354
21.7.11 21:40

Klaaras - tak už se těším. Tentokrát jsi byla spokojená? Jasně, že se uvidí až jaký bude výsledek, ale nějaký dojem z toho mít musíš… :?: To bylo v Plzni, že? Máš srovnání s více plzeňskými fotografy? Nevím, odkud byli Ti předešlí… Potřebovala bych nějaký tip :wink: . Ale ideálně, kdyby fotil nejen děti, potřebujeme hromadnou rodinnou, možná vtipnou, možná v kostýmech (ty bychom si zařídili sami)… :nevim:

Tady dnešní fotka :-D :

• načítám...
2000
22.7.11 11:07

konecne jsem vas aspon trosku docetla
na plavani musis mit nebo mela by jsi mit plavky s gumickou kolem nozicek a briska ty neoprenovy az kdyz nepouzivas plavaci plinky a malej si rekne sam na zachod, my mame plavky do 8 kg takze jsou nam tak tak, jestli budeme chodit dal jeste nevim
Kaspi nerikala ti instruktorka kolik to bude stat dal?
malymu se plavani libi, plave s manzelem, vcera uz se na chvilku potopil, ale jeste se bojime protoze malej zadrzi dech ale nakonec se stejne jeste nadechne a vdechno vodu a pak je nervozni, uvidime dneska.

• načítám...
2000
22.7.11 11:08

zabo malej je nadhernej :huban:

• načítám...
9199
22.7.11 11:17

Ahojky,

u nas stale pocasi na prd.

Co se tyka prochazek v desti, tak to malemu nevadi, v te plastence na kocar je primo vedro. Takze kdyz se mi chce, tak chodime.

Holky, to plavani vam zavidim. Ptala jsem se na to znova MUDry a tentokrat uz mi to razantne nazatrhla, ale rozmlouvala, ze kdyz tak pekne vse dohani, tak at pockam, ze to nepotrebuje, ze se jeste v zivote naplave atd. Takze az zase bude hezky, tak vyzarime aspon na chvili na aquac :oops:

Za-ba: tobe maly tak krasne sedi nebo je na brisku??? Je nadhernej :kytka:

Holky, na ktere strane je ta tabulka s miminky??? Nejak zapominam jmena mimisku :oops:

• načítám...
3524
22.7.11 12:46

Ahojky… Žábo no určitě ty fotky budou lepší než ty poslední od tý fotografky, ale zase asi nebudou lepší než od tý, která ho fotila ve 3 týdnech…no nevim, uvidim…tenhle fotograf fotí taky krásně, fotí všechno, většinou jsme na všech fotkách s malým, buď všichni tři nebo pak já sama a manža sám…pár fotek má malej samostatně…ta co nás fotila ve 3 týdnech taky fotí všechno: http://photostudiokrista.blogspot.com/ - je tam i náš malej a já v těhu :-)
a ten fotograf teď: http://www.fotopatracka.cz/…raf/card.php?…
Můžeš se mrknout…

Jo a fotečka krásná :palec: :lol:

Příspěvek upraven 22.07.11 v 12:59

• načítám...
3524
22.7.11 12:53

Nosánku koukala jsem na tu stránku a nevim :nevim: Měla jsem za to, že to bylo někde napsaný, ale nevim kde…

• načítám...
12429
22.7.11 13:01

Marki nevím teď přesně, ale záloha je 1000 a celou cenu najdeš na těch jejich stránkách ale mám pocit že to bylo kolem 1700.

My plavky s gumičkama nemáme, máme takový ty boxerky a nikdo nám nic neřekl.

• načítám...
9199
22.7.11 13:04
klaaras píše:
Nosánku koukala jsem na tu stránku a nevim :nevim: Měla jsem za to, že to bylo někde napsaný, ale nevim kde…

Mela to Fragola v podpisu :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí