Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Evik -
čau a užijte si to!
Kaspi - chudák malej ![]()
Marki - a vašemu malýmu se plavčo teda taky líbí?
Jablko je alergen - aspoň podle manžela
. A mně cca poslední dva roky po něm taky lehce brní rty, jazyk…
Vůbec mi těch alergenů ňák přibývá
.
Procházky v dešti - proč by měly vadit? Když se oblečení přizpůsobí teplotě… Fakt je, že se starším dítkem je to horší (takže např. dnes jsme ještě paty nevytáhli, malá by byla mokrá a od blata až za ušima
), ale ne nemožný
. A dokud jsem měla jen Vendulku, problém to nebyl vůbec, naopak bych řekla, že se dětem líp spinká.
Kaspi prosim te co mate za velikost tech plavacich plenek a jsou lepici? nebo uz natahovaci? Mala ma 5kg a davam ji XS od „hagis“ tak nevim jako koupit z DM
Al3da my máme plíny 4-9kg a jsou to ty natahovací.Mám jedny zalepovací ale ty tak nesedí kolem nožiček.Ty natahovací se mi zdají lepší a po plavání se dají na boku roztrhnout, nemusí se stahovat.
Viz procházky v dešti-dneska jsme nepotkali ani jednu mamku s kočárem a to jsme byli venku víc jak 2hoďky ![]()
my byly venku 3,5 a potkali jsme jednu
tak ja je taky zkusim koupit.
Kaspi krásný fotečky
já fotim jak blázen, ale nestíham dávat do počítače…hlavně mám toho noťase nějakýho nemocnýho
nic už se mi sem nevejde, i když vymazávam…v pondělí sem dám pár foteček od fotografa ![]()
Klaaras - tak už se těším. Tentokrát jsi byla spokojená? Jasně, že se uvidí až jaký bude výsledek, ale nějaký dojem z toho mít musíš…
To bylo v Plzni, že? Máš srovnání s více plzeňskými fotografy? Nevím, odkud byli Ti předešlí… Potřebovala bych nějaký tip
. Ale ideálně, kdyby fotil nejen děti, potřebujeme hromadnou rodinnou, možná vtipnou, možná v kostýmech (ty bychom si zařídili sami)… ![]()
Tady dnešní fotka
:
konecne jsem vas aspon trosku docetla
na plavani musis mit nebo mela by jsi mit plavky s gumickou kolem nozicek a briska ty neoprenovy az kdyz nepouzivas plavaci plinky a malej si rekne sam na zachod, my mame plavky do 8 kg takze jsou nam tak tak, jestli budeme chodit dal jeste nevim
Kaspi nerikala ti instruktorka kolik to bude stat dal?
malymu se plavani libi, plave s manzelem, vcera uz se na chvilku potopil, ale jeste se bojime protoze malej zadrzi dech ale nakonec se stejne jeste nadechne a vdechno vodu a pak je nervozni, uvidime dneska.
Ahojky,
u nas stale pocasi na prd.
Co se tyka prochazek v desti, tak to malemu nevadi, v te plastence na kocar je primo vedro. Takze kdyz se mi chce, tak chodime.
Holky, to plavani vam zavidim. Ptala jsem se na to znova MUDry a tentokrat uz mi to razantne nazatrhla, ale rozmlouvala, ze kdyz tak pekne vse dohani, tak at pockam, ze to nepotrebuje, ze se jeste v zivote naplave atd. Takze az zase bude hezky, tak vyzarime aspon na chvili na aquac ![]()
Za-ba: tobe maly tak krasne sedi nebo je na brisku??? Je nadhernej ![]()
Holky, na ktere strane je ta tabulka s miminky??? Nejak zapominam jmena mimisku ![]()
Ahojky… Žábo no určitě ty fotky budou lepší než ty poslední od tý fotografky, ale zase asi nebudou lepší než od tý, která ho fotila ve 3 týdnech…no nevim, uvidim…tenhle fotograf fotí taky krásně, fotí všechno, většinou jsme na všech fotkách s malým, buď všichni tři nebo pak já sama a manža sám…pár fotek má malej samostatně…ta co nás fotila ve 3 týdnech taky fotí všechno: http://photostudiokrista.blogspot.com/ - je tam i náš malej a já v těhu ![]()
a ten fotograf teď: http://www.fotopatracka.cz/…raf/card.php?…
Můžeš se mrknout…
Jo a fotečka krásná
![]()
Příspěvek upraven 22.07.11 v 12:59
Nosánku koukala jsem na tu stránku a nevim
Měla jsem za to, že to bylo někde napsaný, ale nevim kde…
Marki nevím teď přesně, ale záloha je 1000 a celou cenu najdeš na těch jejich stránkách ale mám pocit že to bylo kolem 1700.
My plavky s gumičkama nemáme, máme takový ty boxerky a nikdo nám nic neřekl.
klaaras píše:
Nosánku koukala jsem na tu stránku a nevimMěla jsem za to, že to bylo někde napsaný, ale nevim kde…
Mela to Fragola v podpisu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat