Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojky,
Kláry: my jsme také ještě v hlubokém, i když Tomík se tam už skoro nevejde, ale dokud to jde, tak ho tam nechám…
my dnes budeme mít premiéru ve sporťákové verzi,bo do hluboké se vlezem,ale nevětrá tolik a odpo chcem zas na zahradu,kde jsme ted furt,máme malý i velký bazén.. a musíme pěšky je to tak s Majdou na 30minut chůze,tak aby se mi Market neupotila… na zahradě pod třešní je stínek,v pergole i chládek,takže mě osobně vedra vůbec nevadí ![]()
jinak váží asi 8,5kg,kolik měří to nevím
hodně se chce nosit,tak bez klokanky už ani na krok ![]()
ad jídlo a příbuzenstvo-tchýnka v klidu-poslechne co jí řeknu,ale švagrová mi hlídala Majdu,když jí byl rok a valila do ní chleba ve vajíčku s kečupem..
a to jsem ji nabalila zásobu jídla a skleničky Hami a ona toto.. od té doby jí na hlídání jsem dala Majdu jednou a Market dlouho nedám vůbec.. ![]()
máti moc zájmu nemá,ale jinak poslouchá..
mějte se.. krásný sluníčkový den.. ![]()
Žá-ba m máme půroční až 25. kvůli tomu plavání ale odhadem máme tak 62-63cm a 6,1kg ale mohli bysme to ještě na 6,5kg vytáhnout
Malej teď jí strašně moc tak doháníme:)
Já sporťák taky oddalovala, co to šlo, ale teď už to fakt nešlo
. Malej už měl nohy ven
. Ale jsem ráda, že to v korbě vydržel aspoň do toho půl roku.
Kača.M - Markétce všechno nej k svátku
. A je to teda kus ženské - v pěti měsících 8 kilo, to je slušný
.
Kaspi - no a Beník je prťousek, ale určitě to dožene
. Jak se jemu líbí ve sporťáku? Máš tam proti sluníčku ten šátek? Já byla dnes v Pompu pro novou pláštěnku a chtěla jsem vidět „naživo“ jakoukoli clonu - nemají žádnou
. Objednat z netu, aniž bych si to vyzkoušela ASPOŇ v obchodě, to se bojim…
Plavčo vám už začíná v pondělí, že?
Holky tak jsem včera byla s Elí na plavání poprvé a hned ve velkém bazénu a zvládla to bravůrně byly tam dvě 8 měsíční holčičky a Elí a super, moc se jí to líbilo, jen jí byla zima smála se a u toho se jí klepala bradička zimou a pak měla fialové ručičky ale pak jsme šly do vířivky a to se krásně prohřála.ani chviličku neplakala. Už se těším na příště. Jen ta cena 280,– za půl hodinky je dost…
Příspěvek upraven 14.07.11 v 09:30
Žá-ba Beníkovi se tam líbí, zvykl si na to vlastně hned:)Jsem ráda, že jsme to vyměnili:)Akorát nevím jestli nepojedu reklamovat kočár, ty přední kola jsou čím dál horší ![]()
Jinak na kočáře mám jen ten šátek a bohatě stačí.Deštník prodávám kdybys chtěla ![]()
Jj včera jsme konečně koupili plavky tak už se těšíme:)
ahoj po delší době
Pokud je zde nějaká Karolínka a Markét tak gratuluji k svátkům ![]()
žabko-dokonce 8,5-9kg po jídle,je šíleně těžká… asi měsíc zpátky jsem kojila,pak už jsem musela dávat UM na noc-to vychlastala 250ml
pak už jsem musela dávat UM i přes den nejdřív jednou,pak už 2 x ,no a pak už jsem s kojením skončila tak asi 14dní je jen na UM a min.týden měla asi i nějaký spurt bo pila 7 x denně 180ml
,ted pije 6 x denně 150-180ml.. proto si myslím že nabrala 2kg za měsíc.. mazec.. nosí vel.74,pleny vel.4… no.. unést ji je docela mazec..
na půlroční prohlídku jdem začátkem srpna,tak jsem zvědavá co na ni naše Mudra..
včera jsem nakonec nejala s kočárem,ale můj nás odvezl bo měl v práci 1,5hodiny pauzu a tak ani nevím,jak by se Market v tom sporťáku líbilo.. dnes už asi nikam nepůjdem,bo se blíží tu k nám bouřky..
žabi : tak vy už jste ve sporťáčku, jo? No, ta korbička z minulých let je fakt kapánek menší, ale aspoň není jak skluzavka nahnutá jako ty dnešní. My bychom chtěli počkat aspoň do srpna, vadí mi, že korba je černá a to se do veder moc nehodí.
Gratuluji ke krásným mírám, my máme teď tak 6,5 kg cca a uvidíme ke konci příštího týdne, jak to bude vypadat.
Holky Brňandy jak je to s tím plavčem na září? Nemělo se to náhodou už zamluvit?
A co další srazík?
Koukala jsem, že budeme na sporťák kupovat pláštěnku a prosti sluníčku ten šátek je asi dobrá volba.
Kaspi : kde jsi kupovala plavky? Baštíte už i maso?
Ahojik tak jsme byli u paní doktorky na očkování a prohlídce, Tomík má 8,9kg a 70cm, stále plně kojíme. Paní dotorka nás pochválila, že je šikovný už válí sudy krásně se chytá za nožky atd. v neděli nám bude 5měsíců přesně na můj svátek ![]()
Mějte krásný den
Resh super ![]()
Holky v sobotu budem začínat s masem a ovocem, tak se chci zeptat kolik mám dát masa na jednu porci? A jak s ovocem? Budu dávat jablko, banán a hrušku, samozřejmě postupně, ale musí se to nějak upravit? Můžu dát prý hned jablko s banánem, jablko je kyselý, tak to prý banán trošku osladí, ale jen to rozmixuju nebo to jablko musím povařit? ![]()
Holky teď jsem mluvila se sousedkou a prodává něco po malé, tak kdyby měl někdo zájem o nějaké oblečky, tak dejte vědět, řekla jsem, že se zeptám…
ahojik holky jsem tu po delsi dobe,
jak vas tak ctu tak jsem rada ze tchyne je daleko
ale rikat malimu svinaku to bych ji asi uskrtila,
narovinu bych ji rekla ze ma v rodnym liste jiny jmeno a svinaka at si necha pro manzela
kaspi taky mame prohlidku 25.7. jsme zvedava jak jsme vyrostli
jinak jsme se rozholi ze plavat bude manzel a ja budu delat dokumentaci, manzel je velky sportovec a chce se sam presvedcit ze maly mimca se nauci potapet
klara : tak já už 2 x zkusila maso, vždy jsem dala jen půl malé skleničky (od Alnatury), tak pokud připravíš sama, tak rozmixuješ, naplníš tu skleničku a uvidíš. Ale maso přidávám jen postupně. Budeš to kombinovat i se zeleninou, bramborem?
Ovoce : já dávala někdy místo zeleniny, zase pro jistotu skleničku, teda začala jsem se 100% ovocným kelímkem od hami,tuším, kombinace jablko + hruška. Uvidíš, jak mu to sedne.
my, co není přímo z naší zahrádky, raději dáváme ze skleniček, doporučila nám to doktorka, tak proto, ale postupně chci začít rozšiřovat domácí stravu.
Dáváš bio kuře nebo klasický?
Marki : a vy už budete chodit teď v létě nebo i na podzim? No, to máš dobrý, že manžel půjde místo tebe do vody, to bych taky brala asi.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat