Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahoj Holky,
prosím pordte jakou cestovní postylku koupit, nemám zkušenost dík moooc
klaaras na jídlo zatím ne,My ještě nepřikrmujeme.Já zatím částečně kojím,tak nám to dr.odložila až na půl roku.Ale malá už se v ní houpe a moc se jí to líbí.Houpe se v ní cca. od 3měsíců.Ona jde sklopit úplně stejně jako to lehátko od fischer price,který taky máme doma.
lucikga: Ahoj, my máme doma cestovní postýlku CAM DAILY PLUS a ta je super, má závěsnou postýlku pro malé mimi, přebalovací pult, síťku proti hmyzu ![]()
Lolly to je super
to naše Saša ještě neumí.
Lucikga my máme cestovní postýlku Zopa travel, má taky to závěsný lůžko a chtěla jsem jí, protože má tmavou tu síťovinu, to je prý lepší ![]()
Lolly super ![]()
Davídek se dneska ráno zase sám vykakal, tak snad už bude líp, i v noci celkem spal…asi zabral ten švestkový nektar… ![]()
vitam novou maminku
jinak mi uz taky chytame prsticky na nohach
zidlicku zatim nemame krmim v lehatku
klarko urcite muze mit malej zacpu pokud malo pije, zkus do nej vic dostat tekutin
Ahojky…
tak malej se mi dneska už 2× vykakal, tak doufám, že už to bude dobrý ![]()
Dala jsem ho spinkat a pustila jsem se do lívanečků, bála jsem se, že z jedný dávky jich bude málo, tak jsem udělala víc a budu se tady s tim pachtit asi až do večera…už mám vrchovatej talíř a pořád plnou mísu těsta ![]()
klaaras píše:
Ahojky…tak malej se mi dneska už 2× vykakal, tak doufám, že už to bude dobrý
Dala jsem ho spinkat a pustila jsem se do lívanečků, bála jsem se, že z jedný dávky jich bude málo, tak jsem udělala víc a budu se tady s tim pachtit asi až do večera…už mám vrchovatej talíř a pořád plnou mísu těsta
pošli expres poštou! já se obětuju.. přece by se to nevyhodilo ![]()
Kača.M píše:klaaras píše:pošli expres poštou! já se obětuju.. přece by se to nevyhodilo
Ahojky…tak malej se mi dneska už 2× vykakal, tak doufám, že už to bude dobrý
Dala jsem ho spinkat a pustila jsem se do lívanečků, bála jsem se, že z jedný dávky jich bude málo, tak jsem udělala víc a budu se tady s tim pachtit asi až do večera…už mám vrchovatej talíř a pořád plnou mísu těsta
tak, tak a ja si jich par klidne u Kaci vyzvednu ![]()
Mamči, poraďte. Alex se mi zahleňuje, když je vzhůru tak je v pohodě, občas zakašle, ale fakt málo. Ale jak spí tak se zahlení, budí jí to. Zkoušela jsem odsávat nos, ale nic nejde odsát, stříkám jí mořskou vodu. Asi bude nachlazená…nevíte co s ní? Uvidím jaká bude noc a asi pojedeme raději do nemocnice, když jsou zrovna ty svátky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat