Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9199
1.7.11 15:33

Market: tak si „prazdniny“ uzivej :lol: :kytka:

Lolly: uz jsem ji nasla.

• načítám...
850
1.7.11 17:32

ahoj Holky,
prosím pordte jakou cestovní postylku koupit, nemám zkušenost dík moooc

• načítám...
1996
1.7.11 18:22

klaaras na jídlo zatím ne,My ještě nepřikrmujeme.Já zatím částečně kojím,tak nám to dr.odložila až na půl roku.Ale malá už se v ní houpe a moc se jí to líbí.Houpe se v ní cca. od 3měsíců.Ona jde sklopit úplně stejně jako to lehátko od fischer price,který taky máme doma.

• načítám...
1996
1.7.11 20:39
:lol:
  • načítám...
758
1.7.11 20:44

Lolly :palec:

• načítám...
9199
2.7.11 10:34
Lolly píše: :lol:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
1794
2.7.11 13:15

lucikga: Ahoj, my máme doma cestovní postýlku CAM DAILY PLUS a ta je super, má závěsnou postýlku pro malé mimi, přebalovací pult, síťku proti hmyzu :palec:
Lolly to je super :palec: :palec: to naše Saša ještě neumí.

• načítám...
3524
2.7.11 20:21

Lucikga my máme cestovní postýlku Zopa travel, má taky to závěsný lůžko a chtěla jsem jí, protože má tmavou tu síťovinu, to je prý lepší :nevim:

Lolly super :palec:

Davídek se dneska ráno zase sám vykakal, tak snad už bude líp, i v noci celkem spal…asi zabral ten švestkový nektar… :potlesk:

• načítám...
9199
3.7.11 10:09

:oops: Klari: :palec: My vcera po bramboru nic, ale po mrkvi to byla tutovka :lol:

• načítám...
2000
3.7.11 22:24

vitam novou maminku
jinak mi uz taky chytame prsticky na nohach
zidlicku zatim nemame krmim v lehatku
klarko urcite muze mit malej zacpu pokud malo pije, zkus do nej vic dostat tekutin

• načítám...
2000
3.7.11 22:26

lolly :palec: sikulka

• načítám...
3524
4.7.11 12:36

Ahojky…

tak malej se mi dneska už 2× vykakal, tak doufám, že už to bude dobrý :-)

Dala jsem ho spinkat a pustila jsem se do lívanečků, bála jsem se, že z jedný dávky jich bude málo, tak jsem udělala víc a budu se tady s tim pachtit asi až do večera…už mám vrchovatej talíř a pořád plnou mísu těsta :-?

• načítám...
2786
4.7.11 13:07
klaaras píše:
Ahojky…

Dala jsem ho spinkat a pustila jsem se do lívanečků, bála jsem se, že z jedný dávky jich bude málo, tak jsem udělala víc a budu se tady s tim pachtit asi až do večera…už mám vrchovatej talíř a pořád plnou mísu těsta :-?

pošli expres poštou! já se obětuju.. přece by se to nevyhodilo 8-)

• načítám...
9199
4.7.11 13:49
Kača.M píše:
klaaras píše:
Ahojky…

Dala jsem ho spinkat a pustila jsem se do lívanečků, bála jsem se, že z jedný dávky jich bude málo, tak jsem udělala víc a budu se tady s tim pachtit asi až do večera…už mám vrchovatej talíř a pořád plnou mísu těsta :-?
pošli expres poštou! já se obětuju.. přece by se to nevyhodilo 8-)

tak, tak a ja si jich par klidne u Kaci vyzvednu :lol:

• načítám...
1794
4.7.11 19:26

Mamči, poraďte. Alex se mi zahleňuje, když je vzhůru tak je v pohodě, občas zakašle, ale fakt málo. Ale jak spí tak se zahlení, budí jí to. Zkoušela jsem odsávat nos, ale nic nejde odsát, stříkám jí mořskou vodu. Asi bude nachlazená…nevíte co s ní? Uvidím jaká bude noc a asi pojedeme raději do nemocnice, když jsou zrovna ty svátky :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+