Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12429
8.7.11 09:17

To by mi manža dal, pojede s náma na dovču a já si tam udělám srazík :lol:

• načítám...
2786
8.7.11 09:23

NEŘÍKEJ ŽE BY NEBYL RÁD KDYBY MĚL HODKU NEBO DVĚ OSOBNÍ VOLNO? :mrgreen:

• načítám...
12429
8.7.11 10:57

Holky prodávám slunečník k X-landeru modrý za 469Kč+poštovné.Koupila jsem si ho,ale nepoužívám, tak se ho chci zbavit.Kdybyste některá chtěla tak písněte.

• načítám...
3524
8.7.11 14:03

Ahojky…

tak jsem se dneska konečně domluvila s fotografem, který mi vyfotí malýho…naštěstí má v pátek volno :-D fotil mě na tablo na střední a má fakt krásný fotky…tenkrát objevil Helenu Houdovou…a hlavně to ani moc nestojí, 700,– s 6 fotkama + CD s 80 fotkama…
No a mě se včera rozbil foťák, tak budu muset koupit nový :cert: on už teda zlobil dýl, tak jsem s nim včera šlehla o zem, už to bylo moooc na mý nervy :mrgreen: jinak jsem ale kliďas :mrgreen:

• načítám...
2000
8.7.11 16:42

klarko to je krasna cena

• načítám...
758
8.7.11 21:25

Ahoj holky, jeste jsem Vas nestihla docist, ale vsechny Vas moc zdravim. Nohu uz mam skoro super, jeste mam ortezu ale uz si skoro vsude dobelham a uz jezdim i autem.Byla jsem v pondeli a v utery v praci a ted jsme shaneli dovcu tak trochu nestiham. Na vikend jedeme pryc tak se pak ozvu. Mejte se hezky papapa…

• načítám...
9199
10.7.11 09:36

Ahojky,

vcera jsem s si malym udelala prvni vyslap na hory - teda spise vyjezd :oops: . Vytahla jsem potencionalni svagrovou a ficeli jsme.
Uplne pohodlne jsem vyjela autkem na Pustevny, tam vybalila kocar a nositko a trajdili jsme tam. Prosli jsme kolem chaloupek - Jurkovicovy stavby a pak zamirili smer Radhošť k drevenemu kosteliku pres sochu Radegasta. Pro pohodlny doping, jsme hned ze startu dali medovinku a u Radegasta samozrejme Radegasta, ale jen malinkeho, prece jen jsem ridic :oops:

Z 90 % byl maly v kocaru, nejakou chvili v nositku, ale on je zvykly spat v leze, tak kdyz chtel spinkat, tak to bylo revu a revu, ze se po nas otaceli i lidi, kteri byli 100 metru pred nama :lol:

Nachodili jsme sice jen nejakych 8 kilaku, ale i tak s kocarem to stacilo, prece jen ho tahat pres sutrovinku me vcelku unavilo. Byla jsem tak nadherne a prijemne unavena, ze jsem to vecer zaspichla uz pred osmou :lol: a maly dokonce kolem seste :mrgreen:

• načítám...
12429
10.7.11 14:41

Nosanku paráda, my se tam chystáme o dovči a možná i na Lysou :roll:
My jsme včera měli křtiny a bylo to super:)až na to horko…

• načítám...
1274
10.7.11 18:43

Ahojky holky právě jsme se vrátili z dovči na jižní Moravě bylo to moc fajn, ubytovali jsme se v Mikulově byli na výletě ve Valticích, v Lednici, šli jsme pěšky z Mikulova do Pavlova cca 12km, dnes jsme byli ve Znojmě. Mějte krásný večer a užívejte léta papa

Nosánku: Krásná fotka

• načítám...
170
10.7.11 21:44

Dobý den,
mohla bych se prosím zeptat na jméno fotografa, který bude fotit Vaše miminko??Nebo, má li nějaké webové stránky, tak o adresu? Také bych chtěla nějaké pěkné profi fota malého, ale vždy, když vidím ty strašné ceny, říkám si, že si ho vyfotím raději starým dobrým Olympusem sama…:-D Jak píšete, 700 kč je opravdu pěkná cena…Jo a také tedy doufám, že se jedná o pražského fotografa…
Předem děkuji

• načítám...
170
10.7.11 21:46

Tak teď jsem si všimla na Vašem profilu, že jste z Plzně..:-) tak to máme smůlu…:-(

• načítám...
3524
11.7.11 07:59

Dobré ránko :-)

Nosánku to jste nachodily chodně :palec: a fotečka super…

Barhule jj, fotograf je z Plzně…

Já jsem si včera objednala foťáček, tak snad už dorazí zítra…těšim se na něj :-)
V pátek jsem byla s kamarádkou večer posedět v hospůdce, dala jsem si 2 skleničky vína a celou noc a celou sobotu mi bylo špatně…jak nejsem zvyklá, tak to se mnou pěkně zamávalo :-( a připoměla jsem si proč nepiju :mrgreen:

• načítám...
3968
11.7.11 08:46

Dobré ránko holky :-D
Zdravím Vás po týdnu. V sobotu jsme se po týdnu vrátili od našich. Co k tomu napsat-celkem ten tejden ušel, jen jedno odpoledne při procházce jsem musela zvýšit hlas na mamku, je mi to líto, ale nedalo se nic dělat-nejradši by nám malého už teď nakrmila řízkem s bramborami :pocitac: tak jsem musela trošku zasáhnout :cert:
Ale jinak to tam bylo super. S manželem jsme si odpočinuli a táta-teda vlastně děda :dance: si ho užíval dokonale-blbnul s ním a dokonce ho i koupal :srdce:
Teď má ještě manža týden dovču, ale tou už budeme v Praze. Dneska odpoledne nás čekaj kyčle, zítra rehabilitace, já mám ve čtvrtek dámskou jízdu s kámoškou a v pátek nás ještě čeká neurologie a k tomu plno zařizování :pankac:
Jinak dneska jsem poslední den na mateřský :-( a pak už jen rodičák-nějak moc rychle to utíká
mějte se krásně :mavam:

• načítám...
5542
11.7.11 09:16

Zdravím po delší době,

Barbula já chci jít s malou sem www.fotof.cz mimino za 1000 a rodina za 1500 a je to v praze, předtím jsme byly ve fotopromě za dvojnásobek…

• načítám...
3524
11.7.11 10:03

Hromnice že to všechny tak láká těm dětem cpát to co nemají, viď?

Al3do tenkrát když jsem hledala fotografa než se malej narodil, tak jsem taky chtěla ject do Prahy do atelieru fotopromě :mrgreen: fotí krásně…

Já jsem teď konečně douklidila…začala jsem v 5 ráno, nějak jsem nemohla spát, tak jsem vstala a šla šůrovat :-D a jsem ráda, že už mám hotovo…akorát mě ještě čeká žehlení… :cert:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+