Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12429
7.7.11 09:18

Zdravím po týdnu na Vysočině :mavam: i když nám počásko extra nevyšlo bylo tam nádherně:)už přemýšlíme kdy se tam zase vrátíme:)

Marketa jezdili jsme do Bystřice nad Pernštějnem, tam jsme měli dům ale ten se bohužel prodal.Jinak mám ještě babičku ve STonařově u Jihlavy ale my jsme cestovní tipy takže jsi mě mohla potkat kdekoli:)Teď třeba na Pernštějně:)Rozhodli jsme se, že si tam koupíme chalupu/dům tak hledáme a hledáme:)
Kdyby někdo věděl o nějakém domku v Bystřici a okolí, může být v hrozném stavu, radši levný klidně i neobyvatelný a k rekontrukci, tak mi dejte vědět.

Škodak žejsem tu nebyla na ty lívance, taky bych si dala :lol:

• načítám...
3524
7.7.11 10:33

Ahoj holky…

Kaspi to je super, že se vám tam takhle líbilo :-D my letos nepojedem nikam :-( pořád přemýšlím kam bysme mohli aspoň na výlet, ale tady neni kam, možná tak ZOO, ale když malej ještě nesedí, tak je to asi malinko zbytečný…

Už jste daly ty sporťáky? My máme zatím ještě korbu…

Jinak lívanců zbyla nejmíň polovina, takže jsem to samozřejmě vyhodila :cert:

Příští týden bude malýmu půl roku, tak vybírám fotografa ke kterýmu s ním půjdu…

• načítám...
12429
7.7.11 11:07

My už sporťák máme a je to super:)Jinak na pořádnou dovču jedem v srpnu do Beskyd, už se nemůžu dočkat :dance:

• načítám...
2786
7.7.11 11:53
Kaspinka píše:
My už sporťák máme a je to super:)Jinak na pořádnou dovču jedem v srpnu do Beskyd, už se nemůžu dočkat :dance:
:mrgreen: ti budu mávat z balkona-máme výhled až na Radhošť :mrgreen:

holky a v tom sporťáku už jim zvedáte zádička? Market mi v kočáře ječí jak Viktorka,i když eště do klasické korbičky vejde a úplně složím boudu at vidí nad sebe a má tam kolem sebe plno hraček,tak se jí v kočáře nelíbí :cert: většinou se teda zapřu o rukojeť a tím je zvednutá a i líp vidí na mě,tak je v klidku.. nám jdou zvednout zádička i v korbičce tak špekuluju,že v nouzi nejvyšší bych jí to podepřela,ale nevím :nevim: :think:

• načítám...
2786
7.7.11 11:56

a to že prcek nic nebude mít ze ZOO je jasné,ale jako výlet a relax pro mamku a tatku je to super.. my tak byli s Majdou když jí byly 2měsíce a my si to teda užili a pak už jezdíme každý rok a až loni (měla Majda 2roky) a letos z toho i ona něco měla.. :wink:

• načítám...
3524
7.7.11 12:02

Kaspi dovču závidim…my jsme měli ject s kamarádama a jejich dvojčatama do Itálie, ale nakonec jsme to odvolali, ještě je brzo…

Kačko mě jdou v korbě taky zvednout záda, ale nedělala bych to, někdo dává taky lehnout na polštář, aby líp viděli… :nevim:

Jinak malej už se snaží sám držet flašku :lol:

• načítám...
12429
7.7.11 12:13

V kočáru je naležato, jen když ho potřebuju nakrmit tak ho zvednu.Ale on se sanží sedět sám když si ho dám na klín a navíc na chvilku by to stejně nevadilo :wink:

KačaM. a kde bydlíte? my budem v Ostravici:)byli jsme tam i loni a hrozně se nám tam líbilo:)

• načítám...
2786
7.7.11 12:41

my jsme z Frýdku,tchýňka bydlí na Starých Hamrech :wink:
na Ostravici je moooc pěkně a dost i relaxů-masáže,bazény a já nevím co všecko..

• načítám...
12429
7.7.11 12:52

Jééé to je dobré, do Starých Hamrů se chystáme na návštěvu :-D

• načítám...
2786
7.7.11 12:55

tchýňka bydlí u „hřiště“,jak jedeš od Ostravice nahoru a máš křižovatku-vpravo Samčanka,tak my odbočujem vlevo.. taky tam máte rodinu?

• načítám...
12429
7.7.11 13:38

To ne ale jsme pozvaní ke známým:)

• načítám...
2578
7.7.11 14:48

ahojky

Kaspinka: tak jsem měla halucinace :mrgreen: já pocházám z vysočiny - Želetava. Pokukd bych něco někde zahlídla nebo slyšela tak dám vědět, zatím vím o Nové říši - ale to je pro vás trošku z ruky :wink:

: už jste někdo byl s mimčem na koupališti? chceme jet ale nevím jestli je to pro malýho dobrý :nevim:

• načítám...
12429
7.7.11 14:51

V Želetavě si ne, ale jinde to možný je:)Ve Staré říši bysme to měli blízko k babičce ale radši spíš to Žďársko.
My se taky chystáme na koupák a myslím že mu tím nijak neublížíš :wink:

• načítám...
9199
7.7.11 19:50

Kaspi: ja jsem z Tiche. Takze az budete na dovci, tak dej vedet a muzeme dat mini srazik a Kaca by se mohla v klidu pridat :lol:

• načítám...
2786
7.7.11 21:56

nic neslibuju,estli mi můj nechá auto tak klído,jen aby to bylo nekde u „hřiště“ at se vyblbne aj moja starší a nezlobí z nudy

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+