Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3968
11.7.11 10:29

Klárko máš pravdu a nejvíc mně vytáčela s těma řečma typu-když jsi byla ty takhle malá tak ty už si toho jedla a ty ho máš zatím jen na mlíčku a ještě ke všemu mu dáváš neslazenej čaj já být tebou tak ho osladím :cert: :cert: :cert:

• načítám...
12429
11.7.11 10:54

Jj tyhle kecy mi taky lezou krkem :zed:

• načítám...
170
11.7.11 20:10
al3da píše:
Zdravím po delší době,Barbula já chci jít s malou sem www.fotof.cz mimino za 1000 a rodina za 1500 a je to v praze, předtím jsme byly ve fotopromě za dvojnásobek…

Děkuji, skouknu stránky…

• načítám...
9199
11.7.11 20:16
Hromnice píše:
Klárko máš pravdu a nejvíc mně vytáčela s těma řečma typu-když jsi byla ty takhle malá tak ty už si toho jedla a ty ho máš zatím jen na mlíčku a ještě ke všemu mu dáváš neslazenej čaj já být tebou tak ho osladím :cert: :cert: :cert:

tak za tyhle kecy bych :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
170
11.7.11 21:46

tak jestli se mohu vtírnout k vám do skupiny, ráda bych si postěžovala na tchýni…už jsem z toho fakt zoufalá.....
Jelikož tchýně bydlí opravdu blízko nás, vídám ji poměrně často..což je kámen úrazu…Dřív, když jsme ještě neměli Sebíčka, byla jsem pro ni to největší zlo na světě, co jí odvedlo synáčka atd…Ani si netroufám pomyslet, kolik přízvisek jsem měla…:-) co se narodil malej, najednou sem jí dobrá a neustále za námi leze..Vím, je to její jediné vnouče, ale ona fakt dost věcí přehání…
Tak například neustále mi malého bere z náručí, nosí si ho do jiných místností…Nebo na klíně ho posaszuje, i když jsem jí tisíckrát říkala, že ho posazovat ještě nesmí…Všechno ví, všechno zná, všude byla…Otázky typu : ,, A proč to děláš takhle??Já to dělám jinak!!!" No a ,,Péťa to má rád takhle ( přítel) , on to vždycky dělá takhle, to musíš tak"…Dnes jsem jí řekla, že neexistuje až bude malej větší jakékoliv uzeniny natož párky, že max vysokomasou šunku, tak na mě koukala jak z jara…Jak zde někdo už zmiňoval neustálé..:,,Proč mu nedáš něčeho napít??Třeba čajíček.." Určitě ještě slazený…A nakonec to její pusinkování malého, z toho jsem šílená…Když ji ho půjčím ven do kočárku a pak si ho vyzvedávám, div mi nepřejede nohy jak předemnou ujíždí, když se vítám s malým…Ani se mi jí ho nechce půjčovat..Chodíme s přítelem do posilky, to je vždycky tak na dvě hoďky, ale už jsem jí řekla, že bez něj nebudu dýl jak hodinu, takže když si ho bude chtít povozit tak max hoďku…Takže oželim i posilovnu a budu raději cvičit doma…Občas je mi to i líto, když si to tak uvědomím, ale pak si vzpomneu na některou z věcí, které jsem vyjmenovala a už mám osypky…Na druhou stranu babička děda z mé strany jsou pro mě ty nejlepší, který můžou být..Jim dokonce odpouštím drobné nedostatky s manipulací s Bastíkem a muchlovat můžou jak chtějí…Nevím jestli jsem jen zaujatá, zajímalo by mě, zda li to máte některá podobné jako já??

• načítám...
12429
11.7.11 22:34

Zaujatá asi trochu jsi, ale z toho si nic nedělej, nejspíš to máš ze vztahu k ní:)Prostě jí jednou pošli někam a řekni že buď tě bude respektovat a to co říkáš nebo má útrum.Ale řekni to napřed příteli aby o tom věděl :wink: Ona se sklidní a když ne, k životu ji přece nepotřebuješ :wink: drž se…

• načítám...
9199
12.7.11 07:23

Barhule: zaujata jsi, ale jak pise Kaspinka, tak to vyplyva ve vztahu k ni.
Moje tchyna taky vzdy malemu „oslinta“ celou hlavicku, rika mu cau smejde, ahoj svinaku atd. Takze kdykoli ho od ni beru, at uz vozi nebo ho nosi (ona „musi“, nebot ji rve - ale jen ji - asi ji nema rad :jazyk: ), tak mu musim omyt celi oblicejik, at si ho muzu pekne opusinkovat ja. No na facku, ale je fakt, ze uz vzdala ty sve poucne kecy (nebo momentalne nema co :nevim: nebo je klid pred bouri :lol: ). Vubec se s ni neseru a co se mi nelibi, tak ji to reknu. Dnes ji ceka „rozhovor“ s mym manzelem, takze se tady asi nejakou dobu neukaze, jak je vytoceny :lol: :palec:

• načítám...
3968
12.7.11 09:30

dobré ránko holky :-D
tak včera na kyčlích jsme dopadli výborně a už tam nemusíme :dance:
jinak jsme včera s manžou šli snad po roce do kina na Lidice a fakt to bylo dobrý
ndeska nás za chvilku čeká ta rehábka
a já jsem si koupila větší plavky vcelku a asi ve čtvrtek půjdeme plavat už se moc těším-přece kvůli špekům po porodu nebudu sedět doma že :-D
jinak jsem se dala na hubnutí dlouhé procházky s kočárkem, pravidelná strava a pitnej režim a dost pohybu a už mám dole 17kg :dance: už jsem na 90kg :cert: ještě aspoň 5kg a budu aspoň na své původní váze :palec: ale lepší by bylo dát dolů ještě 10kg :dance: a byla by jsem na 80kg a to by jsem byla spokojená no snad se my to podaří :pankac:

• načítám...
1274
12.7.11 11:30

Hromnice: určitě se Ti to podaří, ode dneška se také začínám snažit, jinak ty Lidice bych také chtěla vidět, ale asi si počkám až bude na DVD, nemůžu od malého, když kojím, protože on přestal chtít láhev, i když ze začátku z ní pil, když jsem mu odstříkala…

• načítám...
1274
12.7.11 11:33

Jedna fotečka z dovči, to je v Louckém klášteře ve Znojmě

• načítám...
1274
12.7.11 11:35

Akorát jsem tu fotku neotočila… :zed:

• načítám...
12429
12.7.11 13:16
reshberry píše:
Akorát jsem tu fotku neotočila… :zed:

My otočíme počítač :mrgreen:

My jsme byli na rhb a kdyby ten lenoch neměl na břiše ruce zaťaté v pěst tak už cvičit nemusíme :cert: ale máme hodně cvičit na baloně a to se mu líbí takže cvičení už pro nás není tak hrozné :palec:

• načítám...
4354
12.7.11 23:44

Čau holky, flákám docházku, manžel měl „dovču“, takže jsme střídali výlety s prací na baráku a pořád bylo co dělat :wink: . Dočteno moc nemám, tak se omlouvám, že nebudu reagovat na vše, ale viděla jsem fotku Daníka a Tomáška s maminkami - a všem to moooc sluší :palec: .

My dnes byli v poradně, Vendy na tříleté, Mates na půlroční prohlídce. Za poslední měsíc přibral hodně, má už 7,12 kg a 68 cm :lol: . Za to Vendulka je se svými 90-ti cm na spodní hranici růstového grafu, prostě trpajzlík :mrgreen: . Tak jsem zvědavá, kdy budou s bráchou stejně velcí :think: :wink: .
Jo a taky se dnes konala první projížďka ve sporťáku - a zdál se mi tam malej fakt spokojenější, poslední dobou ho kočár moc nebral…

• načítám...
3524
13.7.11 09:08

Ahoj holky… Žábo malej už je taky kus chlapa :palec: my jdeme na půlroční 20., tak jsem zvědavá kolik bude mít…naposledy měl 7300 g…
No a jak tak čtu, tak jsem asi poslední kdo ještě nedal sporťák :think:

teda včera bylo horko na padnutí, měla jsem tu maminu s babi, tak mi ten den rychleji utekl…
Tchýně se v pondělí vrátila z dovolený v Bulharsku, byla s dcerou, vnukem, s babi a s tchýní tý dcery…přivezla mi krásný hodinky a kraťásky adidas, malýmu teplákovku adidas a manželovi taky nějaký značkový hadříky…přišla si pochovat malýho, ten začal neuvěřitelně řvát, tak jsem si ho musela vzít, uklidnil se, ale vždycky když se na ní podíval, tak začal zase řvát…není se čemu divit, není na ní zvyklej, dyť ona sem za ním vůbec nechodí, pak si myslí, že po víc jak měsíci přijde a bude všechno v pohodě… :cert:

Mě dneska konečně přijde ten foťáček :-D čekala jsem včera, ale samozřejmě nepřišel…dneska už mi ráno pošta napsala smsku, že mi budou doručovat balík :palec:

• načítám...
9199
13.7.11 11:04

Ahojky, :kytka:

my dnes byli v poradne. V 6,5 mes. mame 7 150 g a dostali jsme druhou hexu - maly strasny frajer :palec: , jen trosku zarval a pak opet vyrechtany, smal se tam na vsechny a stale se prekuloval na brisko. MUDra se sestrickou z neho byly silne nekde :lol:

Klari: my jsme taky v hlubokym. Zkusila jsem jednou vytahnout sportak a nejak se „neujal“, tak sel jeste zpet. Dokud se vejdeme a nesedime, tak u hlubokeho zustaneme-Tak mesic se tam este vejdeme a pak uz asi nebude na vyber :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+