Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
758
28.6.11 08:29

Hromnice to je v pohode, zadny stres:)

• načítám...
3968
28.6.11 08:35

Evi :-D děkuju že se nezlobíš :hug:

jinak holky pražandy-včera jsem se byla podívat po dlouhé době v chiccu na andělu a maj tam 50% slevy na dětské oblečení ale ten výběr-no neodolala jsem samozřejmě :dance:

• načítám...
3524
28.6.11 10:17

Ahoj holky,

my dneska musíme do poradny, máme tam být mezi 1-2 hodinou, v tu dobu malej spí, tak už vidim, jak bude protivnej a ještě ke všemu ho zase čekají 2 injekce, už by asi měly být poslední…

Včera jsem viděla malinký miminko :-D kamarádce se ve středu narodila holčička, včera měla rovný 3 kg, vůbec mi nepřijde, že byl malej taky takhle maličkej a ještě o něco menší…akorát mě překvapilo, že jí v sobotu pustili z nemocnice a hned v neděli večer se s ní vyšla pochlubit mezi lidi…a včera jí u kámošky na zahradě vytáhla z kočáru na kojení, malá měla krátký rukáv a byla bez čepičky :think: docela to foukalo, ale to je každýho věc, asi jsem moc přecitlivělá :lol:

• načítám...
2000
28.6.11 10:56

klarko nektere matky jsou moc neopatrny a nektere zase moc opatrny, vseho moc skodi
ja mam kamaradku pravy opak nez ta tvoje
ma miminko ted tak 2-3mesice stare nevim presne, venku je 25stupnu vsichni se potime nefoukne ani vetrik a ona ma malou v kocarku navliklou v tricku dupackach cepici ponozky zabalenou v teply zavanivacce a jeste pres ni ma fusak, mala je cele pupinkovata od potnicek v kocaru rve samozrejme z vedra a ta moje kamaradka s ni vali domu protoze si mysli ze ma mala hlad, pak ji zase mala rve nejspis s toho ze ji kazdou hodinu maximalne dve, s toho pak blinka a nepribira :-?

• načítám...
3524
28.6.11 11:40

Markit to je teda taky extrém :cert:

Jo holky přemýšlíte některá, že už vyměníte korbu za sporťák? Samozřejmě pořád polohu vleže. Mě to furt cpe manža, že malej líp uvidí, teď jak se pořád zvedá, tak ho nebaví ležet, protože nevidí. Mě se to zdá ještě brzo…

• načítám...
3968
28.6.11 12:07

Klárko :-) našeho prcka už taky moc nebaví ležet je nějakej moc živej :-D
Tak jsme tio včera poprvé zkusili-máme spor´ták úplně do lehu :dance: a paráda
celou dobu co jsme bylio venku na procházce tak byl vzhůru-pozoroval krajinu a koukal jak puk :-D já bych se toho nebála, pokud ho taky máš až do úplného lehu

• načítám...
9199
28.6.11 12:29

Klari: chystam se na sportak dneska, ze to okouknu. Jak pise Hromnice - pokud je do lehu, nemusis se bat.

My dnes poprve papali mrkvicku. Jsem u nasich, tak mel domaci ze skleniku. Rozmixovala sem ji s trochou MM a zbastil 6 lzicek :jazyk: , pak uz mi chtel vyskakat ze sedacky a zacal plakat. Na poprve to hodnotim velice kladne :palec: Jsem zvedava, jak nam to pujde zitra.

• načítám...
2000
28.6.11 13:06

tak uz se mahdik taky pretocil na brisko, huraaa :dance:

• načítám...
9199
28.6.11 13:16
Markita píše:
tak uz se mahdik taky pretocil na brisko, huraaa :dance:
:palec:
  • načítám...
1987
28.6.11 16:48

ahoj holky, no já Honzíka mám už v sporťáku tak týden. Bohužel jsem byla donucena…korbička má jen 70cm a on už má přes (před měsícem měl 69cm) a už se tam mačkal. Myslela jsem si že to ještě měsíc vydržíme, když bude mít skrčené nohy, ale on už mi tam začínal vztekat. Tak jsem ho musela přemístit. Bohužel to není uplný leh :-(, ale je tam spokojenej. Budu objednávat podložku do kočárku,která je z pamětové pěny, tak aby mu to trochu odlehčilo zádička, když není v rovině…snad to pomůže. Dceru jsem taky kdysi přemisťovala v 5 měsicích, protože v říjnu jsem ji do korbičky s fusakem nenarvala. Snad to není zas takový průser, když není mimčo v rovině.....Dcerku jsem musela polohovat jako malé miminko, protože dost zvracela…Co myslíte…vadí když 4 měsiční mimi je ve sporťáku? mám casualplay

• načítám...
1274
28.6.11 17:22

Markit: Mahdi je šikula :palec:

• načítám...
12429
28.6.11 18:03

Pokud vyloženě nesedí tak si myslím že to zas až tak neva.
My budem dávat do sporťáku příští týden:)

Dneska jsme byli na ko na RHB a jeden cvik už cvičit nemusíme :dance: Takže máme jen na břiše a na boku:)Ale jinak se předvedl jako totální lenoch a moc necvičil:)Ale i tak jsme byli pochválení a opoždění nejsem tak jsem ráda a mudra byla nějaká mimo:)
Zítra jdu pro výsledky na hematolku :roll:

• načítám...
3524
28.6.11 19:43

Ahojky,

Markit :palec: :potlesk:

Kaspi to je super, že vám ubrali cvik :-D

My jsme dneska byli na tý kontrole a malej má 7350 g a 66 cm :-)Dostal poslední očkování a další až za půl roku…byl statečnej, jenom trošičku zabrečel a pak už se smál :-D
Dneska jsem konečně objednala tu jídelní židličku, tak mám radost, líbí se mi, že se u ní dá polohovat i opěrka zad, jde skoro úplně do lehu…

• načítám...
1274
28.6.11 21:18

Kláry: máme úplně tu samou :-)

• načítám...
3524
28.6.11 21:25

Resh a dobrý?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat