Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dahlia2 píše:
rezi cvok se z tebe urcite nestal, me by vlhko a cvrcci taky navodili naladu dovolene u mooorehlavne at vam penicilin konecne zabere a je krystufek zdravy!
jajko a next pro klukla jaka velikost, vic nextu mam tedy holciciho, ale to si zatim nechavam
Velikostně máme větší rozpětí:-)Ale spíš mi jde buď o konkrétní věci které sháním do párečku, aby měli kluci stejné, pro menšího od vel. cca 68 do 80 a pro většího 92-98 takže kdybys udělala nějaké hromadné foto tak já bych se pak třeba konkrétně zeptala na to co mě zaujme ![]()
Jasný můžem k Dahlii udělat hromadný nálet, pak bude ráda že se zbaví nás i věcí ![]()
Kaspinka píše:
Dahlia až budeš mít chvilku tak to klíďo nafoť a nabídni, my bysme si určo něco vzali:)Momentálně kalhoty 62-68 ale jinak bodyna, trička, mikiny cokoli:)
taky tak, jen 74 a vys
Nosánku, to jste tak velicí
Nám je 74 ještě většinou velká.
Dneska jsme byli na kontrole 6450g (i s latkovou plínečkou), 66 cm ![]()
Beruškaa - tak to jste nás opravdu dohnali, Máťa měl v 5-ti měs. jen o cenťák a 50 g víc ![]()
Ten autobus mě včera prohnal
- a docela štěstí, že jel neplánovaně nízkej ![]()
ŽÁ-BA píše:
Beruškaa - tak to jste nás opravdu dohnali, Máťa měl v 5-ti měs. jen o cenťák a 50 g víc
Ten autobus mě včera prohnal- a docela štěstí, že jel neplánovaně nízkej
Díky, máš recht, ale psala jsi že měl Máťa 65 cm, tak jsme vás přeci jen předehnali aspoň v něčem, ale ta váha byla fakt po jídle
Hlavně že jsou zdraví, drobečci. ![]()
A s tím busem to bylo natěsno ![]()
Tak my byli včera na 5.měsíční a malá váží 7470g a měří 65cm.
A přikrmovat začneme až v půl roce,protože zatím ještě částečně kojím.
beruškaa82 píše:
Nosánku, to jste tak velicíNám je 74 ještě většinou velká.
Dneska jsme byli na kontrole 6450g (i s latkovou plínečkou), 66 cm
Berus, my jsme na 68, ale v te velikosti mam vse, takze uz se pokoukavam o neco vys ![]()
Já jsem dneska malýho měřila a naměřila jsem 61-62cm tak jsme se taky vytáhli ![]()
Kaspinka píše:
Já jsem dneska malýho měřila a naměřila jsem 61-62cm tak jsme se taky vytáhli
to my mame tak 62-63cm a 7,3kg, zatim jeste nosime vel. 62-68
holky ja to vcera vubec nestihala skoncila jsem az v 16.30 a to uz jsem byli uplne hotovy pac jsem jely do mesta uz v 9 rano.
tak kdyby jste chteli treba dat sraz zase trebas pristi tyden tak by jsme meli mit cas az na ctvrtek v 10 to jdu k zubari ale pak bych mohla kdykoliv, rada bych vas videla ![]()
Kaspi - ![]()
Lolly - taky kus ženský, čéče… ![]()
Markita - akorát jsem se chtěla zeptat, jak sis to užila…
Co se týče nás, tak ÚT a ST nemůžeme stopro, ostatní dny máme zatím takový nejistý, tak se podle nás asi neřiďte, nechcu nic slibovat ![]()
ahojky, omlouvám se, nestíhám moc číst. ![]()
dneska jsme měly jít na tu krev po klíštěti, ale doktorka mi to rozmluvila, že je ještě brzo, a že nemá příznaky, takže ji mám pozorovat. Nedala nám očkování, protože máme v puse žábu, takže jdeme znovu příští týden. ![]()
Každopádně mi dělá starost jiná věc. v pondělí se mi adeli zdála docela horká, tak jsem změřila teplotu a po odečtu měla 37,3, přes den nic a večer znovu… takhle už to máme tři dny. mudr se k tomu nevyjádřila, tak snad to nic nebude…
Nemáte s tím někdo zkušenost? dočetla jsem se že večer bývá teplota vyšší, ale nějak se mi nelíbí že je to přes 37 stupňů, vždyť to už je teplota… ![]()
Marki : my nemůžeme úterý, jinak je to jedno.
vvv : držím palce, ať to dopadne dobře. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat