Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2000
21.6.11 22:12

ja teda lisen vubec neznam, takze nevim kde bych vas hledala, ja budu kolem 15 na stare osade. ja bych byla i pro nejakou kavarnicku, nebo me musite vyzvednout na zastavce pokud chcete do lisne

• načítám...
12429
21.6.11 22:22

Brňandy tak navrhuju 12.30-13hod zastávka 78 Vlkova.Žá-ba to má akorát vyleze z busu, my s Beruškou to máme taky kousek a Jajce tam jede 8 zastávka Novolíšeňská.V Líšni je nějaká babykavárna tak kouknu kde to je, ale jinak můžem sednout na kteroukoliv zahrádku:)
Jen dejte vědět v kolim přesně vás mám čekat:)

• načítám...
2000
21.6.11 23:00

tak ja dam asi vedet az zitra ale driv jak v15.30 v lisni byt nemuzu :cry:

• načítám...
4354
21.6.11 23:41

Kaspi - ok, koukala jsem na odjezdy, budu na Vlkové přesně 13:04 - může být? Dřív bych měla asi fofry… :think:

• načítám...
378
22.6.11 08:13
ŽÁ-BA píše:
Kaspi - ok, koukala jsem na odjezdy, budu na Vlkové přesně 13:04 - může být? Dřív bych měla asi fofry… :think:

Tak jsem taky koukala, musela bych vyrazit před 3/4 na jednu, hmm u mě celkem nereálné, ve středu od 10 do 12 si chodíme hrát do jedné herny, tak to zkusím šoupnout na dřív, ale vy co už máte i starší dítko, tak chápete že dostat ho domů dřív bude asi problém (normálně docházíme domů tak po půl jedné. Pak teprve oběd a pak Míša chodí spinkat tak bych se musela domluvit na hlídání. S oběma bych mohla tak nejdřív v 15:30 někde..

• načítám...
12429
22.6.11 09:08
ŽÁ-BA píše:
Kaspi - ok, koukala jsem na odjezdy, budu na Vlkové přesně 13:04 - může být? Dřív bych měla asi fofry… :think:

budem tě čekat :wink:

• načítám...
3946
22.6.11 09:14

Kdybych měla zpoždění, tak bojuju s kočárem, výtah neopravili zatím, manžel mi ho snesl do auta, tak Martínka budu snášet x pater a skládat kočár. :mrgreen:

• načítám...
853
22.6.11 20:29

Koukam po delsi dobe a koukam brnandy maji srazik :palec: Ja tedy v posledni dobe vubec nestiham, krome toho se snazim trochu doma provetrat satnik po detech a mam dost oblecku, ktere bych rada prodala hlavne po klukovi od narozeni do 3 let oblecky – je tam neco z HaM, CaA, neco next a jiny znacky, vsechno cca za 30, 50,70 nejvys 100 kc a pak jeste chozene sandalky po holce i klukovi 100–150 kc- vse essi nebo fare- se zirafkou, tak kdybyste nahodou nektera neco chtela… budu rada, pripadnemu zajemci nafotim,mam tricka, rifle, mikinky, bodycka, bundu, kabatky zimni next,kosile…
jinak nase betuska se uz mesic otaci ze zad na brisko, neustale výská a je nejradsi, kdyz je kolem ni spousta lidi :-D

• načítám...
12429
22.6.11 21:42

Dahlia až budeš mít chvilku tak to klíďo nafoť a nabídni, my bysme si určo něco vzali:)Momentálně kalhoty 62-68 ale jinak bodyna, trička, mikiny cokoli:)

• načítám...
853
22.6.11 21:54

kaspi super, nebo si muzete prijet mrknout…zkusim zitra vytahnout vasi velikost :-D

• načítám...
378
22.6.11 21:55

Dahliataky by se mi hodilo vytřídit nějaké oblečky ať mám volnou skříň na nové. Jinak já sháním některé oblečení od Nextu, tak jestli budeš mít někde fotky tak dej vědět.

• načítám...
898
22.6.11 22:12

ahoj holky,
tak já sice pravidelně čtu, ale nějak mi chybí nálada psát. No dneska máme konečně výsledky výtěrů,,,,tak to má prcek od ségry, jen jak nemá ještě imunitu tak se toho chytlo nějak víc…takže má 5 nebo 6 druhů streptokoka, všechny hubí penicilin, ten máme od pátku tak snad už bude klid…no zlepšilo se to výrazně. Nikča už si půjde max.pro výzo…dneska taky dostala penicilin. Ta má těch breberek míň.

už se těšim ven!!!!!!

dneska tu bylo strašný vedro a pak ta buřina, ta přišla vhod…krásně se ochladilo…tedka je tu teplo, cvrkaj mi u okna cvrčci, vlhko…si připadám jak u mooooře :-P …jak málo mi stačí ke štěstí…snad se ze mě za ten nucený domácí pobyt nestal cvok :lol:

• načítám...
853
22.6.11 22:30

rezi cvok se z tebe urcite nestal, me by vlhko a cvrcci taky navodili naladu dovolene u mooore :mrgreen: hlavne at vam penicilin konecne zabere a je krystufek zdravy!
jajko a next pro klukla jaka velikost, vic nextu mam tedy holciciho, ale to si zatim nechavam

• načítám...
4354
22.6.11 22:48

Dahlia - ahoooj, to je škoda, žes nenakoukla dřív, mohla jsi se dneska přidat :wink: . A Bětuška je teda šikulka šikovná :potlesk:
Jinak oblečky bych ňáký taky brala, jak pro Máťu, tak myslím, že i ségra pro ročního kluka (bych se jí nejdřív poptala, co potřebuje v jakých velikostech a nejspíš bych to vybírala za ni :think: )… Jestli by pro Tebe bylo lepší, abych dorazila osobně, než to fotit, tak se nějak můžem domluvit, řekni si :wink:

Rezinka - tak sice výsledky nic moc, ale aspoň se přišlo na příčinu a určitě už bude jen a jen líp :hug:

• načítám...
4354
22.6.11 22:50

Nebo si můžem s Kaspinkou udělat k Dahlii výlet společně :mrgreen: - kdyby jí nevadilo, že se tam naprdolíme hromadně :wink:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+