Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nosánku teď jak se o tom bavíme, tak jsem na něj dostala i chuť
a děkuju…
Grepi no vidíš ani jsem ti nepochválila holčičky…jsou krásný a moc jim to sluší ![]()
Nám teď konečně přišel bazének pro malýho, hezky to vyšlo, že ho dostal k 5ti měsíčním narozeninám ![]()
Klaaras ten je super kde jsi ho objednala?Bych ho malý taky koupila.
Lolly dej si normálně do vyhledávače dětský bazén, ale do Zboží a on ti tam vyjede, je tam víc prodejců, tak se podívej jakej by ti vyhovoval nejvíc… ![]()
Klari díky.
taky máme tento bazének, plus ještě palmu a další, ale využijeme až příští rok
Holky
tak jsme doma z té rehabky a byli jsme moc a moc pocvháleni jak krásně cvičíme-prej jsou vidět neuvěřitelný pokroky s tou šišatou hlavičkou a k tomu ještě prej nádherně paseme koníky
tak mám velkou radost na kontrolu jdeme až za měsíc
Holky zítra budu poprvé vařit mrkvičku, asi uvařím jen jednu, že jo? A ta kapka toho olivovýho oleje se dává když se vaří nebo až když to mixuju?
A mixujete to na hrubo nebo úplně???
Hromnice -
![]()
Grepik - jsem si říkala, kde se flákáš
. Holky jako vždy krásný!
Klaaras - co mamka?
Žá-ba, nj, vlezu na net, dočtu diskuse, vyřídím prodeje, nákupy, e.maily a valím něco dělat. Taky jsme byly pryč, srazíkovala jsem, teď chystáme dvě oslavy, domlouvala jsem dort, dárek, nějak plno práce. Holky jsou ale zlatíčka na ty si stěžovat nemůžu
Máme všichni za sebou další ročník pohádkové cesty…no furt něco.
Ahoj holky,
tak hlasy poslaný.....už včera, ale nějak jsem neměla náladu psát. Pořád vás dočítám. Ale mám starosti s malym, tak mi nějak nelezou myšlenky do hlavy…jako myslím co napsat.
Zítra jedeme na výtěry…celých skoro 6 týdnů do něj cpu léky a nic. Ještě se mu na dnešek udělali nějaké flíčky v obličeji a na hřbetu ručiček…je to červený, malý a nevypadá to ani na štípanec ani na nějakou mě známou nemoc. Už jsem z toho sama na prášky. Holky jsem nikdy nemocný neměla…no myslím takhle dlouho.
Žábo děkuju za zeptání, mamina už je na tom naštěstí dobře ![]()
Rezi to mě moc mrzí, že je malej pořád takhle nemocnej, snad bude brzy všechno v pořádku…A co ti k tomu řekla doktorka?
Já jsem dala malýmu dneska poprvé k obědu mrkev a tvářil se jako bych mu dávala bůhví jakej humus, úplně se mu zvedal žaludek…no uvidim zítra…
Klary
k dr. jedeme zítra…na výtěry a pak se uvidí jak bude léčba pokračovat.
Taky už se těšim až bude prcek zdravoučkej a budeme moc chodit ven.
Mrkvičku jsem taky už zkusila a ze začátku pomohlo dát do ní jednu odměrku UM. Teďka už ji papal samotnou nebo s brambůrkou…to mu chutná ještě víc. Taky se mu může zvedat žaludek pokud to není úplně jemňounce rozmixovaný.
Ahoj holky tak my jsme se před chvilkou vrátili z vysočiny abyla to paráda:)Malej teda dostal v po dvě očkování tak měl v pt teplotku ale jinak byl hodnej.Jen míň jedl a to bylo trošku blbý ale teď už se to srovnalo:)
Na to plavčo se kouknu díky az info:)
Jo jinak k tomu udržování jídel v ledničce, prej to tam může být jen den vaření pak se to musí zamrazit.Můžou to dostat jen ten den k obědu a max k večeři ale už ne další den.Tak mi to aspoň říkala mudra.
grepik - teeeda, vy jste akční ![]()
klaaras - tak to jsem ráda ![]()
rezinka -
vy si to teda vybíráte… Jsem zvědavá, co se zjistí.
Holky BRŇANDY, snad během dneška vám pošlu SZ ohledně PLAVÁNÍ od září na té Viniční ![]()
Rézi: myslíme na Vás ať to u doktora dnes dobře dopadne a malému ať už je konečně dobře
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat