Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3524
15.6.11 12:57

Nosánku teď jak se o tom bavíme, tak jsem na něj dostala i chuť :wink: a děkuju…

Grepi no vidíš ani jsem ti nepochválila holčičky…jsou krásný a moc jim to sluší :potlesk:

Nám teď konečně přišel bazének pro malýho, hezky to vyšlo, že ho dostal k 5ti měsíčním narozeninám :mrgreen:

• načítám...
1996
15.6.11 13:02

Klaaras ten je super kde jsi ho objednala?Bych ho malý taky koupila.

• načítám...
3524
15.6.11 13:05

Lolly dej si normálně do vyhledávače dětský bazén, ale do Zboží a on ti tam vyjede, je tam víc prodejců, tak se podívej jakej by ti vyhovoval nejvíc… :-D

• načítám...
13837
15.6.11 13:06

Klari díky.

taky máme tento bazének, plus ještě palmu a další, ale využijeme až příští rok

• načítám...
3968
15.6.11 17:19

Holky :-D tak jsme doma z té rehabky a byli jsme moc a moc pocvháleni jak krásně cvičíme-prej jsou vidět neuvěřitelný pokroky s tou šišatou hlavičkou a k tomu ještě prej nádherně paseme koníky :dance: tak mám velkou radost na kontrolu jdeme až za měsíc

• načítám...
3524
15.6.11 20:25

Holky zítra budu poprvé vařit mrkvičku, asi uvařím jen jednu, že jo? A ta kapka toho olivovýho oleje se dává když se vaří nebo až když to mixuju? :nevim: A mixujete to na hrubo nebo úplně???

• načítám...
4354
15.6.11 21:21

Hromnice - :palec: :palec: :palec:

Grepik - jsem si říkala, kde se flákáš :wink: . Holky jako vždy krásný!

Klaaras - co mamka?

• načítám...
725
16.6.11 06:47

děkujeme za hlasy

• načítám...
13837
16.6.11 07:27

Žá-ba, nj, vlezu na net, dočtu diskuse, vyřídím prodeje, nákupy, e.maily a valím něco dělat. Taky jsme byly pryč, srazíkovala jsem, teď chystáme dvě oslavy, domlouvala jsem dort, dárek, nějak plno práce. Holky jsou ale zlatíčka na ty si stěžovat nemůžu :andel: Máme všichni za sebou další ročník pohádkové cesty…no furt něco.

• načítám...
898
16.6.11 09:25

Ahoj holky,
tak hlasy poslaný.....už včera, ale nějak jsem neměla náladu psát. Pořád vás dočítám. Ale mám starosti s malym, tak mi nějak nelezou myšlenky do hlavy…jako myslím co napsat.
Zítra jedeme na výtěry…celých skoro 6 týdnů do něj cpu léky a nic. Ještě se mu na dnešek udělali nějaké flíčky v obličeji a na hřbetu ručiček…je to červený, malý a nevypadá to ani na štípanec ani na nějakou mě známou nemoc. Už jsem z toho sama na prášky. Holky jsem nikdy nemocný neměla…no myslím takhle dlouho.

• načítám...
3524
16.6.11 12:25

Žábo děkuju za zeptání, mamina už je na tom naštěstí dobře :palec:

Rezi to mě moc mrzí, že je malej pořád takhle nemocnej, snad bude brzy všechno v pořádku…A co ti k tomu řekla doktorka?

Já jsem dala malýmu dneska poprvé k obědu mrkev a tvářil se jako bych mu dávala bůhví jakej humus, úplně se mu zvedal žaludek…no uvidim zítra…

• načítám...
898
16.6.11 15:45

Klary
k dr. jedeme zítra…na výtěry a pak se uvidí jak bude léčba pokračovat.
Taky už se těšim až bude prcek zdravoučkej a budeme moc chodit ven.

Mrkvičku jsem taky už zkusila a ze začátku pomohlo dát do ní jednu odměrku UM. Teďka už ji papal samotnou nebo s brambůrkou…to mu chutná ještě víc. Taky se mu může zvedat žaludek pokud to není úplně jemňounce rozmixovaný.

• načítám...
12429
16.6.11 18:43

Ahoj holky tak my jsme se před chvilkou vrátili z vysočiny abyla to paráda:)Malej teda dostal v po dvě očkování tak měl v pt teplotku ale jinak byl hodnej.Jen míň jedl a to bylo trošku blbý ale teď už se to srovnalo:)
Na to plavčo se kouknu díky az info:)

Jo jinak k tomu udržování jídel v ledničce, prej to tam může být jen den vaření pak se to musí zamrazit.Můžou to dostat jen ten den k obědu a max k večeři ale už ne další den.Tak mi to aspoň říkala mudra.

• načítám...
4354
16.6.11 19:40

grepik - teeeda, vy jste akční :palec:

klaaras - tak to jsem ráda :-D

rezinka - :-( vy si to teda vybíráte… Jsem zvědavá, co se zjistí.

Holky BRŇANDY, snad během dneška vám pošlu SZ ohledně PLAVÁNÍ od září na té Viniční :wink:

• načítám...
1274
17.6.11 08:44

Rézi: myslíme na Vás ať to u doktora dnes dobře dopadne a malému ať už je konečně dobře

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+