Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
758
10.6.11 08:40

Nosanku Danecek je fraja :palec: :palec: :palec: krasne to vsechno dohnal…

Ja jsem vcera konecne poridila puzzle na zem, v Globusu maji akci a stoji 99,–

KaspiNetrap se tim, nektere doktorky jsou nekdy na pest a neuvedomuji si jak tem maminkam to ublizuje a jak nad tim pak clovek premysli - zbytecne - delej si to tak jak chces ty, stejne vis co je pro nej nejlepsi!

My davame maleho na hlidani k tchanovcum na chalupu a vyrazime do Semil. Jirka ma turnaj a v sobotu odpo se vracime na chalupu a budeme tam do konce vikendu. Mejte se krasne a uzivejte slunicka papapa :mavam:

• načítám...
2786
10.6.11 09:20

eviku:to budete mít super volnoucha! bledě závidím.. včera po 4 měsících hlídal děda aspon starší Majdu a na Market si netroufá,ale i tak jsem mu vděčná,prolezli jsme hornbach,ikeu a elektro v shoppingu v Ově v naprostém kldu,člověk si vše v klidku prohlídl,sice jsem měla skoro celou dobu Market na rukou,ale to eště člověk nemusí hlídat,kde co vytáhne,at na ni něco nespadne a hlavně at se neztratí

• načítám...
9199
10.6.11 09:55
Evik001 píše:

Ja jsem vcera konecne poridila puzzle na zem, v Globusu maji akci a stoji 99,–

Kurna a ja ho koupila v Kaufu za 149,– taky v akci :zed: :zed: :zed: . Delam si prcu, mela jsem jich vzit hned vice - prestava nam to jedno stacit :lol:

• načítám...
24
10.6.11 11:16

Ahojte mamky, to byla dneska noc… Honzík šel v půl deváté spát, první vstávání v jednu, druhé v pět, a to se rozhodl, že už spinkat nechce, že se už bude vstávát, s čímž jsem já nesouhlasila a byla tvrdá matka - po dvaceti munitách breku v postýlce nakonce usnul… ach jo, nerada mu to dělám, ale já jsem prostě spáč, a jakmile nemám svých osm hodin, tak se mnou není řeč a nemám náladu ani na to úžasné miminko, prostě nejsou nabité baterky.
Na úřad práce se chystám příští týden, taky to ještě nemám vyřízené.
Se zeleninou už jsme začali a Honzík baští statečně, je to fakt sranda. Jen nevím jak velké množství, opravdu mu to chutná, ale já mám pocit, že ho po tom zase zlobí bříško… no snad se to srovná.
Pěkný den.

• načítám...
12429
10.6.11 11:48

Ahoj holky malej právě zbaštil skoro 200ml kaše a šel do postýlky:)Příkrmy začnem za 14dní, protože příští týden jsme pryč tak aby neměl moc změn najednou.Už se těším jak to bude zvládat:)

• načítám...
3524
10.6.11 12:31

Ahoj holky,

Kaspi ty dáváš kaši takhle odpoledne? A i večer nebo jen jednou denně?

My jsme o víkendu zjistili, že se nám na kočáru na podvozku zlomila jedna ta pojistka na zajištění korbičky, tak jsem včera volala do toho obchodu co s tím a tak, tak mi dneska volali, že mám podvozek přivést, že mi dají náhradní…tak tam za chvilku pojedu a rovnou se zajdu podívat na nějaký riflíky a třeba tričko :mrgreen:

Jinak jsem včera malýmu objednala krásný bazének :-D je malinký a má i stříšku, je to ve tvaru mochomůrky, ale fakt super, jsem z něj nadšená a stál necelý 300,–

• načítám...
2000
10.6.11 12:37

kaspi tak mohli by jsme treba 24.6.ve ctvrtek??? tedy jetsli bude hezky
omlouvam se ale vubec nestiham psat sem tam vas doctu ale to je tak vse
dneska odjizdime k babicce a vracime se az v pondeli vecer
mi zadne prikrmy jeste nedavame
lolly odsavacka je super, uz zaciname kojit jen z jednoho prsa na jedno kojeni a pres noc se me nalijou ze musim odstrikavat, moc dekuji
my mame malinkaty bazenek ale letos nam asi bude stacit

• načítám...
12429
10.6.11 12:48

Klaras dávám jen jednou v poledne, nemléčnou rýžovou bez příchuti.Poradila mě to ta mudra na těch příkrmech a malej po tom neblindí.Jak začnu dávat zeleninu tak ji budu dávat večer.

Marki jdu si to napsat:)Snad nic nebude:)
Ostatní holky Brňačky napište si to taky ať se zas můžem sejít :wink:

• načítám...
3968
10.6.11 12:55

Ahoj holky :-D
Musím se vypsat. Dnešní noc naprostá katastrofa :cert:
Včera celej den byl hodné miminko. Dostal napapat před 10 hodinou večerní a začal cirkus :cert: Skoro do 1 hodiny ranní nám brečel a my nevěděli co s ním. Tak jsme ho prolili fenyklovým čajíčkwem na prdíky, vyprděl se-vzala si ho tchýně a asi po hodině a půl nošení jí konečně usnul a nás zahnala spát.
Dneska už je to zase hodné miminko ráno v 7 se krásně napapal, pak my prospal dopoledne a maminka s ním-bolí mně hlava jak střep :cert:
Chudák taťka v práci :-(
začal nám strašně moc slintat-už jsme mu včera koukali do pusinky jestli se náhodou něco neklube, ale zatím jsme nic neviděli
doufám, že se to nebude opakovat i dneska :-(
ale ten včerejší pocit beznaděje, bez moci byl úplně strašnej-vím, že ho něco bolelo, trápilo, ale my jsme mu vůbec nedokázali pomoci :-( stydím se a moc
nikdy jsem nemyslela, že to napíšu ale zlatá tchýně :srdce:

• načítám...
898
10.6.11 17:19

Jééé Hromi snad nemáš výčitky?? Tím si projdeme všechny…všem nám je to nepříjemné, ale tak to prostě je, miminka neumí mluvit a ty musíš vylučovací metodou přijít na to co je trápí…a bohužel někdy raději prcek usne než aby čekal až nás to trkne :wink:
Vůbec neměj výčitky…jen ti přeji aby to bylo poprvé a naposled…já tohle měla s první dcerou na denním pořádku.

Jinak mě je dneska konečně líp…nemám žádnou chřipku apod., včera mě skolila prachsprostá alergie…mrcha jedna, stačilo si nakapat a je líp.

Marki
krásná fotka…asi budeme muset taky pořídit nějaké cákátko.

Já včera objednala cestovní postýlku, nejdřív jsem chtěla koupit jetou, ale ty maminy za to chtějí nereálné prašule, tak jsem nakonec koupila novou i s přebalovákem a zvýšeným lůžkem a využiju ji i doma v obýváku. Teda snad, jestli se malýmu bude líbit :lol:

• načítám...
3221
10.6.11 21:14

Ahoj holky, moc nestíhám psát ani číst… Tak se omlouvám… :andel:
Každopádně Vám chci říct, že jsme v ponděli měli klíště… Adeli ho měla přímo na horním víčku pod řasama v té sliznici - u oka!!!! :zed:
Naštěstí se nám jej podařilo vytáhnout, ale do teď na to musím pořád myslet, strašně se bojím aby ta malá kurvička (nemám jiné oslovení) :pocitac: neměla nějakou sviňskou nemoc!
Na odběry jdem až 23.6., a pak chci pro jistotu ještě jednou za pár týdnů… :think:
Takže bacha na ty svině, protože jsme nebyly ani v lese, ani na louce, jen na zahradě u domu!!! Takže nejspíš spadlo ze stromu, nebo jej měl někdo na ruce. :zed:

• načítám...
2578
10.6.11 21:38

ahoj holky…

vvv: snad z toho nic nebude - držím palečky :think:

už konečně máme ty fotky od fotografky - tak na ukázku :mrgreen:

• načítám...
2578
10.6.11 21:56

tatínek :huban:

• načítám...
898