Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2786
8.6.11 20:06

ahojte mamky!

LOLLY:moc se omlouvám,ale holky stále nemám změřené,bo bud spí jedna,nebo druhá a fakt se snažím věnovat co nejvíc i té starší,at nežárlí a nějak nic nestíhám a zapomínám..idu hned měřit aspon teda Majdu ta eště nespí a hned zítra i Market,jsem ostuda :oops:

ŽABKO: jé dík že sis vzpomněla Magda má 13kg a 94cm a Market 6,6kg a 60cm-takže skoro jako vy až na ty centimetry,Mudra se vždycky směje,že rostem do šířky a že je Market krásný buclík.. :lol:
obě dostaly očkování Market třetí dávku Hexy a Sinflorixu,Magda proti žloutence A-ted je na to i sleva ale dala bych to stejně-půjde od září do školky a v kolektivu jsme často.. Absolutně ale nechtěla spolupracovat v poznávání obrázků na dálku se zakrýváním očí :cert: ale Mudra už ji zná,řekla jen:„Hold osobnost“ a že máme zkusit přijít až bude mít lepší náladu,takže asi nikdy :roll:
doma jsem to s ní zkoušela a úplně v poho.To mi dělá bohužel docela často,prostě se šprajcne a nehne se s ní,rozhodně ne po dobrým :-?

RÉZI: depka je sviňa,antidepresiva ted neberu nejdřív kvůli těhu,ted kvůli kojení,ale jak dokojíme jdu si hned pro recept..Kolikrát jsem protivná sama sobě,nic mě nebaví,nejradši bych jen spala,nejhůř je,když prší.. Potřebuju sluníčko jako životabudič.. Hrozně špatně spím,mezitím kojím :zed:
drží mě akorát holky z diskuze z našeho města a okolí,často se i scházíme,vid nosánku :-D

BUCHTÍCI: s nepřetáčením budte v klidu,my se taky jen vyšpulíme na bok a konec,ale pasení koníků se jí už začíná i líbit :wink:

HROMNICE: potvrzuji,taky pijem méně v horcích.. čaj vodu nechce vůbec,ale kojíme tak ani nevím kolik,jen vidím,že přibírá,tak jsem celkem v klidu

• načítám...
1996
8.6.11 20:14

Ahoj holky!

resch my máme taky synflorix.Bylo mi řečeno,že v tom skoro žádný rozdíl není.

Evíku Terezka si je už do pusiny rve a úplně super to je,když to začne dělat hned po jídle. :lol:

• načítám...
1996
8.6.11 20:17

Káčo v pohodě až je budeš mít změřený,tak písni SZ a jaký barvičky bys chtěla a co na to. :-D

• načítám...
9199
8.6.11 20:39

Kaci: jasne, sraziky jsou super - kdy bu :dance: de dalsi???

My si nohy do papuly nestrkame, ani si je nechytame, ale uz se po nich rukama ohani, takze asi otazka casu. Zatim mi bohate staci to prekulovani a hlavne kdyz se napapa, takze boblite co se da :nevim:

• načítám...
2786
8.6.11 20:47

NOSÁNEK:to proberem ve Srazech ju?

• načítám...
898
8.6.11 21:00

Tak ahojky,
holky já mám pech…tak jsme už téměř tři týdny doma…skoro 5 marodíme…no a dneska jsem nutně potřebovala na baráček a neměla jsem hlídání, tak jsme sbalili dětičky a dovezli je kamarádce, že nám je pohlídá…no a pak mi píše neteř, že tu byl doma dr. a že byl naštvaný, kde couráme s marodama…no fakt…má někdo takovou smůlu? Když jsem poctivě doma tak nic a jen musim odjet tak přijede :zed:

Resh
díky za podporu…ale zatim zase stagnujeme…pořád chrchlá a chrčí mu v hrudníčku…to není normální…takovou dobu :think:

• načítám...
1274
8.6.11 21:16

Fragi: nic moc, pořád myslím na to, kdo to mohl udělat… ach jo! Ale nic s tím nenadělám, život jde dál…

Rézi: škoda, že má podpora a to, že na Vás pořád myslím, jak Kryštůfkovi je, mu nepomůže,aby mu už bylo konečně dobře, budu na Vás myslet stále

Dáme tedy také ten synflorix

• načítám...
9199
8.6.11 21:24

Tak zitra mame poradnu a zrejme taky konecne ockovani (cekali jsme na povoleni na NEURU), tak jsem zvedava, co na nas MUDra vybafne. :nevim:

• načítám...
12429
8.6.11 22:08

My jdem zítra na ko na neurolku tak jsem zvědavá co nám řekne.Malej se naučil pořádně otáčet na břicho tak teď jak ho dám na záda tak se hned přetočí:)No už bude veselo:)

Marki my taky jedem příští týden do Bystřice takže my jedině až ten další týden.Ale jestli jo tak se domluvme co nejdřív, musím zajít ještě na sociálku nahlásit rodičák tak ať vím kdy:)

• načítám...
9199
9.6.11 05:48

Kaspi: to bude, to se tes, :-P ale i presto, ze budes furt za Benikem litat, je to super :palec: At dobre pochodite.

Vsem preji dobre porizeni na kontrolach, poradnach a klidne ditka pri a po ockovani :kytka:

• načítám...
758
9.6.11 07:47

Holky, jak dlouho jeste budeme dostavat tu pomoc pri materstvi a kdy nam daji rodicak. Ja vcera dostala PPM a uz je to jakoby 6. mesic? tak od pristiho uz 7600,– nebo vite jak to je? Jak dlouho to vyplaceji tu PPM. Mela jsem za to, ze jen pul roku?

• načítám...
3524
9.6.11 07:54

Eviku já už jí tento měsíc dostala naposled, od července budu brát 7600,– :-?

Jinak k tomu očkování, já jsem dala Prevenar13, doktorka mi řekla, že to vyjde nastejno, ale jestli mi nevadí doplatek, tak že by mi doporučila ten Prevenar… :nevim: už má za sebou 2 dávky…

• načítám...
758
9.6.11 08:23

A ta socialka nam ted tech 7600,– posila automaticky? I kdyz jsem tam jeste nedonesla ten papir jestli dvouletou nebo triletou variantu???

• načítám...
3524
9.6.11 08:49

Tak to určitě ne, musíš to tam podle mě odnést…já už jsem tam s tím byla dávno a poslali mi dopis, že mi to schvalujou a že budu pobírat těch 7600,– tak já nevim…

• načítám...
5542
9.6.11 09:48

Já myslím že těch 7600 pošlou automaticky, jen když dopředu nahlásíš že chceš dvouletou to ti pak posílají těch 11tisíc, ale jestli budeš 3 nebo 4 musíš nahlásit asi do 9 měsíců dítěte. Bych řekla ale zatím nemám zkušenost…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+