Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojík holky, tak sme teď přijeli od doktorky, tak máme antibiotickou mast, lehce kortikoidy a koupele, Jarishův obklad, co se týká toho auta, tak manžel to vyřizuje, něco dostaneme od pojišťovny, tak koupíme asi nějakou ojetinu. Teď jsou u mě naši, tak je to lepší, mám s kým pokecat, s mamkou jsem to vše probrala… díky Vám holky za podporu, nemít Vás tak nevím
Ahojky,
tak my na NEURU na jednicku, byli jsme pochvaleni, MUDra neverila, ze se prekulime na brisko, tak ji to tam nakonec maly predvedl a uplne ukazkove zustal na konikach
. Tak zadne rehabky nemame, za 3 mes. opet na kontrolu a pry jsme napred
.
Autosedajdu mame taky zatim vajico a jeste chvili zustane a pak se koupi nejaka poradna
Klari: Danecek by taky chtel sedat - zatim dela kdyz ho drzim ukazkove „sklapovacky“ - nozicky zveda zaroven s telickem ![]()
Resh: kdyz se see, tak se sre, ale jak psala Rezinka, zhlavne, ze jste zdravi, dej si nejake kokinko a pritul se k manzovi
Market: doufam, ze zkouska hotova ao jednu zase mene
Lolly: cepicka je nadherna, taky mam rozdelanou - statecne jsem uz 3× parala
, ale ted uz by to snad mohlo vyjit - si fandim (stejne jako predtim a predtim a na zacatku
). Ale nebudu na ni mit „obrazek“ si rikam, ze pro kluka by t obylo divne, ale treba narazim nekde na postup nejakeho auticka
No uvidim, jeste ho nemam na co vubec pripevnovat ![]()
Zehlim, zehlim, koukam, koukam - maly si brouka na zemi a je na zadickach. Tak zehlim, zehlim, koukam, koukam a …
nosánku zkus třeba tohle to už jsem dělala http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
Resh
tak to vypadá, že pokecat s maminkou ti opravdu pomohlo…to jsem ráda.
Nosánku
super fotka…vůbec bych Danečka nepoznala…už je to kus chlapa a žádný pískle
…šikula. Už se taky těším až se žačneme převalovat.
Dneska jsem měla pěkný fofr…bylo toho nějak moc…no zítra se chystám dělat lasaně…snad bude nálada, je to na celý dopolko. Tak jdu dát relax do vany.
Jo ty druhý antibiotika a kapičky konečně trochu zabraly…je to mnohem lepší, tak snad budeme moct ke konci týdne už ven.
Lolly: dekuji, to bych mela zvladnout, ted jeste jen at ho mam na co pripevnit ![]()
Dneska nějak nebyl čas-dopo jsme byli cvičit a odpo jsem byla na přednášce o příkrmech a bylo to fajn:)Zítra hlídá babička tak snad mě z ní zas netrefí ![]()
resh -
ať se to co nejdřív přehoupne a je zase fajn… To auto je k nasr---
. A ekzém se snad zlepší brzy.
fragola -
jéjda, tolik marodů
.
Markita - zatracený zuby, jak dovedou potrápit, co? ![]()
Lolly - Ty jseš talent ![]()
Nosánek - tééééda, Daneček je neskutečně šikovnej, on nejenže všechno dohnal, ale rovnou předehnal
(nám se to přetočení ne a ne povézt, i když už zbývá jen málo…).
lolly já zapomněla ty holky přeměřit ![]()
můj byl celý den v rachotě,tak jsem se skoro nezastavila a obsluhovala jednu za druhou..zítra,nezlob se..
zítra jdem na poradnu a myslím i očkování,starší jde na preventivku ve 3 letech…
hrozné,jak čas letí,připadá mi jako by to bylo včera,kdy jsme si ji vezli domů z porodky.. taky přišla na svět dřív,v 34.tt ale tak šikovná jako Daneček nebyla ![]()
Kaspinka píše:
Dneska nějak nebyl čas-dopo jsme byli cvičit a odpo jsem byla na přednášce o příkrmech a bylo to fajn:)Zítra hlídá babička tak snad mě z ní zas netrefí
Šmarjááá a co vám tam jako přednášeli
![]()
Kača.M - taky tomu pořád nemůžu uvěřit, že to naše pidi miminečko už bude mít 3 roky
. Za chvilku budou takhle velcí i ti druhorození a to na mě teprve padne depka
.
Zítra nás taky čeká poradna, s očkováním uvidíme, už ho máme odložené z minulého týdne kvůli rýmě, Matěj byl už relativně v pohodě, ale včera začal pokašlávat
.
Kaspinka píše:
Dneska nějak nebyl čas-dopo jsme byli cvičit a odpo jsem byla na přednášce o příkrmech a bylo to fajn:)Zítra hlídá babička tak snad mě z ní zas netrefí
Tak nejaka prednaska by mi taky bodla - uz se to blizi.
Ale neco jsem pocetla, tak to snad pujde. Oba s chlapem zeleninu bastime, tak snad mu zachutna taky ![]()
Jinak jsem si stahla pekny pokec o prikrmech z kojeni.net, ci jak to bylo, ale jsou to ty stranky o kojeni a tam to je - na to kojeni uz tady odkazy byly.
Nosánek:
díky a mám ji zasebou - sice za lidovku ale co, hlavně že je to doma ![]()
Daneček je šikula - na té fotce vypadá super - takovej malej mamky pomocník ![]()
nosánku pak výtvor nafotit. ![]()
Káčo.M v pohodě.Máš čas.Já včera dodělala čepičku pro bratránkovo dcerušku a teď ještě dělám pro neteřinku.A pak bych se vrhla na ty čapky pro Tvoje princezny.
Bratránek chtěli jen bílou čapku a tady je foto.Jinak je dělám barevný.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat