Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9199
7.6.11 14:55

Buchtici: ja bych ho nenutila a pockala. Jestli se otaci na bok, tak to prijde brzy samo. Az se na to bude Honzik citit, tak zacne a ty budes litat k postylce v jednom kuse :lol:
A nosanek cistim prave temi ctverecky. Hodne maminek cisti „vatickami do usi“, ale mi to jde lip prave temi ctverecky.

• načítám...
3524
7.6.11 15:06

Buchti já bych taky nenutila…taky jsem pořád řešila, že se malej nepřetáčí a najednou byl ze zad na bříšku a bylo to…dělá to ale jen v postýlce :nevim: Teď se zase hrozně zvedá, hlavičku a nožičky, už chce do sedu a to se mi zdá zase brzo :lol: tak já nevim, už to neřešim…

• načítám...
378
7.6.11 21:51

Buchti určitě nejste pozadu. My budeme slavit 4 měsíce 9. června. Malý ani nepase koníky a ani se nepřetáčí, ale zase se krásně projevuje hlasově :-D Myslím, že je to tím že na bříšk jsem ho začla dávat až tak v měsíci, taky proto že je dost blinkací, což se už lepší a taky jsme kojívali dost často takže po jídle jsem nechtěla a před jídlem byl zase nevrlý a taky je to druhé dítě, takže na nějaký vymýšlení není moc času.Uvidíme, co se dozvíme ve čtvrtek v poradně.

• načítám...
4354
7.6.11 21:59
reshberry píše:
Ahojik, teď jsem byla na družstvu říct, že v autě byl ovladač od garáže, aby ho nějak blokli, a oni mi říkali: „jak je možné, že se Vám ztratilo auto? Váš barák už tři dny hlídají poldové, kvůli nějakému podezřelému.“ Takže policajtům přímo pod nosem ukradnou z garáží auto. Fakt dobrý.

8-o Co dodat… :cert:
A nazdobený jste ho měli moc pěkně, mamka je šikovná :palec: .

Evik - to je dobře, že je srdíčko OK :hug: . A pěkně se malej předváděl :mrgreen: :palec: .

Kača.M - jak jste dopadli v poradně? A co Majda - kolik ve třech letech měří a váží?

My dnes byli taky u dr., Matěj teď 3 dny pokašlával, tak jsem byla zvědavá, jestli ho naočkuje nebo ne a nakonec jo :wink: , v krčku už nic nebylo, na poslech taky ne… A 5 měs. má sice až příští týden, ale když už jsme tam byli, tak byl rovnou zvážen, přeměřen - a pak půjdem až v půl roce. Takže 6,50 kg a 65 cm :lol: .

• načítám...
898
7.6.11 22:32

Buchti
Kryštof bude mít 4 měsíce 13.6. a nejen, že na bříšku prostě nebude, ale taky se nepřetáčíme, tudíš ani nenacvičujeme tu jednoduší variantu z bříška na záda…moc to neřeším, však jinak je šikula a všeho dočasu…upřímně jsem ráda, že je takový ležecí…až bude vstávat a běhat bude to mazec…já jsem trošku víc pomalejší…tak to se moc netěším, většinou těm rajstajblíkům nestačím :lol: . Neboj všechno se naučí…už jsem psala, že dcera mi šla rovnou do sedu a pak na nohy…přetáčení a lezení vynechala úplně…ale nemělo to žádné následky…teda na ní ne, to spíš na mě jo :mrgreen:
Jo a do nosu používám štětky do uší…vytahnu soplíka a utřu do papíru na záchod. Čtverečky mi taky přišli k ničemu. A používám ty obyč ušáky…ne ty rozšířený pro mimi…to bych ani do nosu nenarvala :lol:

Holky mám pocit, že umřu…už mě to doma nebaví, nic nedělám, jsem votrávená, ještě ty vedra…tady vůbec neprší a včera a dneska bylo 29st. ve stínu…si připadám jak v tropech…jen ta vlhkost tu chybí :zed:

Jo pravda jediný co dělám je, že peču a vařím no a pak taky žeru…budu jak bečka :pocitac:

Tak mažu do hajan…všichni už vytuhli :dance: je tu ticho a klid :-)

• načítám...
24
8.6.11 08:50

Ahojte holky, díky moc - nebudu ho lámat a počkáme, až to přetáčení přijde samo. Dneska to vypadá, že budeme bez sluníčka, ale i tak máme doma 27 stupňů… a to má přijet návštěva (brácha s dvouroční Eliškou), tak jdu péct a vařit… pěkný den.

• načítám...
1274
8.6.11 09:40

Rézi: Nebuď smutná, Kryštůfkovi už bude brzo dobře úplně a vyrazíte na dlohou procházku :kytka:

• načítám...
758
8.6.11 09:59

Tak my mame doma v byte (v panelaku) 27,9°C, a venku na slunicku 32°C to nam ukazuje meteostanice. Doma je na umreni, maly je jenom v plince, je to k nesneseni, ja sedim a silenym zpusobem ze mne leje…za chvili vyrazime do kramu na nakupy, manzelovi je dnes 32. Dort jsem chtela upect, ale v tehle vedrech ho koupim a bude. Nejlepe nejaky ovcny..,.

• načítám...
3968
8.6.11 10:17

Dobré ránko holky :-D
jsem zoufalá a nevím jak dál :-( Do pátku nám pil Petříček bez problémů 150ml. Přes víkend 180ml. Spinkat nám tudíž začal od půlnoci do 5-6 hodin do rána v kuse nahamat před tím dostal v 11 večer. a teď nastává problém.od pondělka my v těch 5-nebo 6 hodin ráno vypije 180ml a paku přes den jen v pondělí to bylo 150ml. včera celej den jen 120 ml-2krát jen 90ml a dneska jsem ráno obvykle těch 180ml a teď po skoro 5 hodinách jsem do něj narvala stěží 60ml :cert: vůbec nevím co s tím mám dělat :-(
už jsem kvůli tomu volala i doktorce že my vůbec nechce jíst a pokud se to do zítřka nezlepší tak tam máme v pátek naklusat :-(
Jinak kadí a čurá normálně, teplotu nemáme a vyloýeně hlady taky nebrečí a čajíku my vypije jen malinko co s tím. Podle doktorky za to můžou ty vedra :cert:

• načítám...
24837
8.6.11 10:25

Hromnice, u nás se poslední 2 dny taky nejí :zed: Taky to dávám za vinu těm vedrům :-? Neboj, to bude dobré :hug:

• načítám...
12429
8.6.11 10:25

Tady je dneska taky zataženo ale teplo je pořád:(Za chvilku jdu za děckama do práce tak jsem zvědavá jestli tam na mě nějaká práce zbyla:)

• načítám...
986
8.6.11 10:26

Ahoj hromnice,měli jsme stejný problém celý minulý týden a včera opět začala jíst jako dříve.Doktorka říkala,že každá druhá maminka tam chodí s tím,že jí miminko nejí v těch vedrech.Malá mi pila alespoň hodně chladného čaje šípek s borůvkou od sunárku tak jsem byla ráda,že alespoň pije..přibrala i tak krásně a samo se to upravilo.Ono ty vedra jsou na ty drobky moc..já měla malou na čůrací podložce doma jen nahou..je tady občas jako v sauně a sotva se ochladilo začala jíst zase normálně.Neboj,já taky z toho byla hotová :nevim:

• načítám...
3968
8.6.11 10:32

Holky děkuju za uklidnění :-D ještě že vás mám :-D
Tak já to nebudu hrotit. Čajíku my vypije malinko-dělám mu fenyklovej i na prdíky zároveň-
Tak já budu dělat Petříkovi asi jen 90ml :?: a kdyby měl ještě hlad tak mu prostě budu přidělávat ať tozbytečně nevylejváme co vy na to :?:
a přinejhorším si pro klid duše v pátek pokud by se to nelepšilo uděláme procházku k paní doktorce ale jen na kontrolní převážení jestli nám drobek přibírá :cert:
už my zas spokojeně spinká v postýlce

• načítám...
3968
8.6.11 10:36
Kikii píše:
Ahoj hromnice,měli jsme stejný problém celý minulý týden a včera opět začala jíst jako dříve.Doktorka říkala,že každá druhá maminka tam chodí s tím,že jí miminko nejí v těch vedrech.Malá mi pila alespoň hodně chladného čaje šípek s borůvkou od sunárku tak jsem byla ráda,že alespoň pije..přibrala i tak krásně a samo se to upravilo.Ono ty vedra jsou na ty drobky moc..já měla malou na čůrací podložce doma jen nahou..je tady občas jako v sauně a sotva se ochladilo začala jíst zase normálně.Neboj,já taky z toho byla hotová :nevim:

Kikii :-D koukám podle metříků, že jsme nakonec rodili stejně co-máme stejně starý dětičky takže 18.únor to jistí viď :dance:

• načítám...
9199
8.6.11 11:06
fragola píše:
Hromnice, u nás se poslední 2 dny taky nejí :zed: Taky to dávám za vinu těm vedrům :-? Neboj, to bude dobré :hug:

U nas to je taky tak. Jak maly basti krasne 160, dal i bez mrknuti oka 220 a ted vetsinou 120-140, nekdy 100. Tak treba po 2 hodkach mu dam cucnout na zizu ,tak to da tech 20-40, takze ce to celkem srovna, ale neresim to. Z pocatku jsem to resila, ale kdyz se ochladilo, tak bumbal tech svych 160 a jeste by i papal dal. A kdbychom kojili klasicky z prsu, tak bych taky nevedela kolik si toho vytahne. Takze bud v klidu.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+