Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Buchtici: ja bych ho nenutila a pockala. Jestli se otaci na bok, tak to prijde brzy samo. Az se na to bude Honzik citit, tak zacne a ty budes litat k postylce v jednom kuse ![]()
A nosanek cistim prave temi ctverecky. Hodne maminek cisti „vatickami do usi“, ale mi to jde lip prave temi ctverecky.
Buchti já bych taky nenutila…taky jsem pořád řešila, že se malej nepřetáčí a najednou byl ze zad na bříšku a bylo to…dělá to ale jen v postýlce
Teď se zase hrozně zvedá, hlavičku a nožičky, už chce do sedu a to se mi zdá zase brzo
tak já nevim, už to neřešim…
Buchti určitě nejste pozadu. My budeme slavit 4 měsíce 9. června. Malý ani nepase koníky a ani se nepřetáčí, ale zase se krásně projevuje hlasově
Myslím, že je to tím že na bříšk jsem ho začla dávat až tak v měsíci, taky proto že je dost blinkací, což se už lepší a taky jsme kojívali dost často takže po jídle jsem nechtěla a před jídlem byl zase nevrlý a taky je to druhé dítě, takže na nějaký vymýšlení není moc času.Uvidíme, co se dozvíme ve čtvrtek v poradně.
reshberry píše:
Ahojik, teď jsem byla na družstvu říct, že v autě byl ovladač od garáže, aby ho nějak blokli, a oni mi říkali: „jak je možné, že se Vám ztratilo auto? Váš barák už tři dny hlídají poldové, kvůli nějakému podezřelému.“ Takže policajtům přímo pod nosem ukradnou z garáží auto. Fakt dobrý.
Co dodat… ![]()
A nazdobený jste ho měli moc pěkně, mamka je šikovná
.
Evik - to je dobře, že je srdíčko OK
. A pěkně se malej předváděl
.
Kača.M - jak jste dopadli v poradně? A co Majda - kolik ve třech letech měří a váží?
My dnes byli taky u dr., Matěj teď 3 dny pokašlával, tak jsem byla zvědavá, jestli ho naočkuje nebo ne a nakonec jo
, v krčku už nic nebylo, na poslech taky ne… A 5 měs. má sice až příští týden, ale když už jsme tam byli, tak byl rovnou zvážen, přeměřen - a pak půjdem až v půl roce. Takže 6,50 kg a 65 cm
.
Buchti
Kryštof bude mít 4 měsíce 13.6. a nejen, že na bříšku prostě nebude, ale taky se nepřetáčíme, tudíš ani nenacvičujeme tu jednoduší variantu z bříška na záda…moc to neřeším, však jinak je šikula a všeho dočasu…upřímně jsem ráda, že je takový ležecí…až bude vstávat a běhat bude to mazec…já jsem trošku víc pomalejší…tak to se moc netěším, většinou těm rajstajblíkům nestačím
. Neboj všechno se naučí…už jsem psala, že dcera mi šla rovnou do sedu a pak na nohy…přetáčení a lezení vynechala úplně…ale nemělo to žádné následky…teda na ní ne, to spíš na mě jo ![]()
Jo a do nosu používám štětky do uší…vytahnu soplíka a utřu do papíru na záchod. Čtverečky mi taky přišli k ničemu. A používám ty obyč ušáky…ne ty rozšířený pro mimi…to bych ani do nosu nenarvala ![]()
Holky mám pocit, že umřu…už mě to doma nebaví, nic nedělám, jsem votrávená, ještě ty vedra…tady vůbec neprší a včera a dneska bylo 29st. ve stínu…si připadám jak v tropech…jen ta vlhkost tu chybí ![]()
Jo pravda jediný co dělám je, že peču a vařím no a pak taky žeru…budu jak bečka ![]()
Tak mažu do hajan…všichni už vytuhli
je tu ticho a klid ![]()
Ahojte holky, díky moc - nebudu ho lámat a počkáme, až to přetáčení přijde samo. Dneska to vypadá, že budeme bez sluníčka, ale i tak máme doma 27 stupňů… a to má přijet návštěva (brácha s dvouroční Eliškou), tak jdu péct a vařit… pěkný den.
Rézi: Nebuď smutná, Kryštůfkovi už bude brzo dobře úplně a vyrazíte na dlohou procházku ![]()
Tak my mame doma v byte (v panelaku) 27,9°C, a venku na slunicku 32°C to nam ukazuje meteostanice. Doma je na umreni, maly je jenom v plince, je to k nesneseni, ja sedim a silenym zpusobem ze mne leje…za chvili vyrazime do kramu na nakupy, manzelovi je dnes 32. Dort jsem chtela upect, ale v tehle vedrech ho koupim a bude. Nejlepe nejaky ovcny..,.
Dobré ránko holky ![]()
jsem zoufalá a nevím jak dál
Do pátku nám pil Petříček bez problémů 150ml. Přes víkend 180ml. Spinkat nám tudíž začal od půlnoci do 5-6 hodin do rána v kuse nahamat před tím dostal v 11 večer. a teď nastává problém.od pondělka my v těch 5-nebo 6 hodin ráno vypije 180ml a paku přes den jen v pondělí to bylo 150ml. včera celej den jen 120 ml-2krát jen 90ml a dneska jsem ráno obvykle těch 180ml a teď po skoro 5 hodinách jsem do něj narvala stěží 60ml
vůbec nevím co s tím mám dělat ![]()
už jsem kvůli tomu volala i doktorce že my vůbec nechce jíst a pokud se to do zítřka nezlepší tak tam máme v pátek naklusat ![]()
Jinak kadí a čurá normálně, teplotu nemáme a vyloýeně hlady taky nebrečí a čajíku my vypije jen malinko co s tím. Podle doktorky za to můžou ty vedra ![]()
Hromnice, u nás se poslední 2 dny taky nejí
Taky to dávám za vinu těm vedrům
Neboj, to bude dobré ![]()
Tady je dneska taky zataženo ale teplo je pořád:(Za chvilku jdu za děckama do práce tak jsem zvědavá jestli tam na mě nějaká práce zbyla:)
Ahoj hromnice,měli jsme stejný problém celý minulý týden a včera opět začala jíst jako dříve.Doktorka říkala,že každá druhá maminka tam chodí s tím,že jí miminko nejí v těch vedrech.Malá mi pila alespoň hodně chladného čaje šípek s borůvkou od sunárku tak jsem byla ráda,že alespoň pije..přibrala i tak krásně a samo se to upravilo.Ono ty vedra jsou na ty drobky moc..já měla malou na čůrací podložce doma jen nahou..je tady občas jako v sauně a sotva se ochladilo začala jíst zase normálně.Neboj,já taky z toho byla hotová ![]()
Holky děkuju za uklidnění
ještě že vás mám ![]()
Tak já to nebudu hrotit. Čajíku my vypije malinko-dělám mu fenyklovej i na prdíky zároveň-
Tak já budu dělat Petříkovi asi jen 90ml
a kdyby měl ještě hlad tak mu prostě budu přidělávat ať tozbytečně nevylejváme co vy na to ![]()
a přinejhorším si pro klid duše v pátek pokud by se to nelepšilo uděláme procházku k paní doktorce ale jen na kontrolní převážení jestli nám drobek přibírá ![]()
už my zas spokojeně spinká v postýlce
Kikii píše:
Ahoj hromnice,měli jsme stejný problém celý minulý týden a včera opět začala jíst jako dříve.Doktorka říkala,že každá druhá maminka tam chodí s tím,že jí miminko nejí v těch vedrech.Malá mi pila alespoň hodně chladného čaje šípek s borůvkou od sunárku tak jsem byla ráda,že alespoň pije..přibrala i tak krásně a samo se to upravilo.Ono ty vedra jsou na ty drobky moc..já měla malou na čůrací podložce doma jen nahou..je tady občas jako v sauně a sotva se ochladilo začala jíst zase normálně.Neboj,já taky z toho byla hotová
Kikii
koukám podle metříků, že jsme nakonec rodili stejně co-máme stejně starý dětičky takže 18.únor to jistí viď ![]()
fragola píše:
Hromnice, u nás se poslední 2 dny taky nejíTaky to dávám za vinu těm vedrům
Neboj, to bude dobré
U nas to je taky tak. Jak maly basti krasne 160, dal i bez mrknuti oka 220 a ted vetsinou 120-140, nekdy 100. Tak treba po 2 hodkach mu dam cucnout na zizu ,tak to da tech 20-40, takze ce to celkem srovna, ale neresim to. Z pocatku jsem to resila, ale kdyz se ochladilo, tak bumbal tech svych 160 a jeste by i papal dal. A kdbychom kojili klasicky z prsu, tak bych taky nevedela kolik si toho vytahne. Takze bud v klidu.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat