Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5542
8.6.11 11:51

Hromnice jen k tomu čajiku, Elí mi ten feniklovej taky nechtěla nechutnal jí, teď jí dělám pro celkovou pohodu je s meduňkou, heřmánkem a feniklem a ten chlemtá v pohodě :-) tak můžeš zkusit změnit.....

• načítám...
3968
8.6.11 11:55

Aldo díky moc určitě zkusím :-D protože přímo ten fenyklovej mu moc nejede ksichtí se u něho jako blázen ale zase krásně po něm prdí :-D
nějak se nám to zatahuje to počasí, že by konečně pořádně sprchlo :dance:

• načítám...
3968
8.6.11 12:37

tak teď my vypil krásně 90ml :dance: prostě budu dělat menší porce krmit ho častěji a prolévat čajíkem :hug:

• načítám...
1996
8.6.11 14:46

Hromnice určitě to bude těma vedrama.Dneska je tu u nás pod mrakem a malá mi papá líp.Ale i tak hodně pije.Fenyklovej nám tak nechutnal a pijeme od Hami pro celkovou pohodu a od Hippu Šípkovo malinový.

• načítám...
167
8.6.11 14:59

Daník taky nepije,at mu dam cokoli.Jeho čaj,vodu,Uvařím slupky s meruněk.......... :evil: :evil:

• načítám...
758
8.6.11 16:00

Tak mam to za sebou, dort koupeny, chlepicky se chladi v lednici a darek jsme s Marcuskem taky sehnali:) Jinak nasemu malemu jsme koupili fenyklovy caj od granulovany a strasne se mi po nem poblinkal, tak ho nedavam, protoze moje ditko nikdy ani neublinklo, tak si myslim, ze to bylo z toho caje. Vzdycky si radne odrihne a je to - zaplat panbuh. Nas maly taky v tech vedrech moc nepije, ale koupila v DMku takove stavicky od Hami a od Hippu je maji taky, to mi docela pije, je to uz udelane - tak uz mel nejakou malinovou s sipkem a hroznovou s matou. je to osvezujici a vybumbal to. A jinak uz jsme vyzkouseli mrkvicku od Alnatury a brokolicku od Hami - super, spokojenost mela jsem sice mrkev az na brylich jak to prskal,a delal u toho kravinky ale kadi hezky…Jo a mame doma opicku, uz se chyta za nozicky, jsem zvedava kdy si je zacne strkat do pusy:)

• načítám...
758
8.6.11 16:02

ja jsem pako, uz fakt potrebuju do prace, mely tam byt chlebicky, ne chlepicky:)

• načítám...
758
8.6.11 16:04

a koukam, ze mi tam vypadlo i par slov, ten caj byl granulovany a od Sunarku…

• načítám...
1274
8.6.11 16:43

Holky zítra jdeme na očkování - máme si vybrat synflorix nebo prevenat 13 - nevím, co je lepší, co si mám vybrat? Co jste daly Vy?

• načítám...
12429
8.6.11 16:58

Taky jsem chtěla koupit nějaký čajík, ale když je to bylinkové tak je tam heřmánek a ovocné a granulované mu kupovat nechci.Na šťávy má taky ještě čas tak asi bude pít kjen vodu :roll:

• načítám...
850
8.6.11 17:00

ahojky, my taky jdeme na očkování zítra a po pravdě jak říká naše mudra je to velký biznis a záleží na kazdém rodiči co vybere ja jsem si řekla, že mě ten doplatek trn z paty nevytáhne

• načítám...
1274
8.6.11 17:02

Já jsem totiž četla, že pro Evropany je lepší synflorix, i když je tam 10 kmenů a u prevenaru 13, ale prý víc americký, atk právě nevím… ten doplatel mi také nevadí

• načítám...
24837
8.6.11 17:13

resh, já jsem se na ten Synflorix a Prevenar ptala MUDr., co by dala ona, tak říkala, že se nedá říct, že by byl jeden lepší než druhý. Síma dostala Synflorix, Kačka též :wink:

Jak ti je? :wink:

• načítám...
3968
8.6.11 18:01

Už my vypil i 150ml :-D
já se omlouvám za ty moje dotazy já jsem takovej zmatkář nervák-strašně moc se o Petříčka bojím po těch potratech tak se omlouvám :-)
doufám že vám nelezu moc na nervy-nezkušená prvorodička :-D a mámě fakt volat nechci a poslouchat ty její chytrý rady :cert:

• načítám...
2000
8.6.11 18:05

holky vubec vas tady nestiham, snad pristi tyden bude vic volna
brnandy moc se omlouvam ze jsem se neozvala, kdy dame sraz??? ted tu u me byla kamaradka a pred tim jsme byli u babicky na vysocine v patek jedeme zas a vratime se asi az v pondeli

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+