Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Lucikga je to tam jak je rehabka, když příjdeš tak hned doprava.Je to sice menší ale aspoň sympatičtější:)
Žá-ba na ten intenzivní prázdninový kurz stačí si tam zavolat (p.Peškové nebo tak nějak se jmenuje)a přihlášit se, platit se to dá převodem.A na září se asi přihlásím rovnou jak tam budem chodit v tom červenci:)
Nemůžu sem vložit odkaz na to nosítko ale jmenuje se nosič you&me a je od chicco. Zkusím ti ho poslat v SZ.Já jsem spokojená, hrozně lehce a rychle se to zapíná a nebolí mě z toho záda.
JInak my jsme dneska konečně dostali očkování, hexu i prevenar ![]()
Ahojky holky, konečně jsem se dostala k pc, a tak Vám můžu napsat.
Malý je hrozný ďábel, už se přatáčí o sto šest (asi 14 dní) a mám takový pocit, že má snahu i lézt (nadzvedne zadek a odstrkuje se nohama, ale nejde mu to se pohnout, tak potom pláče).
Přejeme Vám s Tomíkem krásný zbytek den papa
Loly je to masakr ty klíšťata, je mi z toho na ![]()
Půjdeš s bobkem na odběry krve? já jdu… ![]()
Taková malá miminka a už klíště, to je pěkně na ho… nechci být sprostá,ale nic lepšiho mě nenapadlo.
Kaspi: ať se neteřinka brzy uzdraví
Kaspi, a jak na to přišli? až při odběrech, nebo se to nějak projevilo? nevíš? A jak to léčí?
Je to síla…
Hlavně aby byla v pořádku… ![]()
Měla klíště a pak ty klasický příznaky-flek na místě kde ho měla, teploty, průjem,…Při odběrech to jen potvrdili.Ale jak to léčí to nevím.
dneska o tom zrovna mluvili v Sama doma, borelioza se léčí antibiotiky, encefalitida je virová a lék na to není takže se jen tlumí příznaky
vvvv
já boreliozu měla od štípance (komár, ovád..), léčí se to antibiotiky a samozřejmě je důležité chytit to včas…encefalitida je asi horší, ale držím palce ať jste o.k.
Tak našmu broučkovi jsou dneska 4 měsíce a poprvé se přetočil ze zad na bříško…huráá…mám radost ![]()
Kaspi - dík, vím už které nosítko myslíš, včera jsem je študovala do detailů, tak už mám zhruba přehled a tohle mi taky utkvělo. Mám ale teď víc favoritů, ještě to budu muset dořešit
. Na ten intenzivní kurz bychom nechodili, až od toho září - ale doufám, že vy už nebudete díky němu o nějaký „stupeň“ výš, nevím, jak to rozdělují… Tož tam brnknu a pozjišťuju co a jak, kdy, v kolik atd. ![]()
Rezinka - malej je šikula! Taky už se konečně otáčíme, ale jsme starší… I tak jsem ráda, že jsou vidět pokroky. A co Kryštůfkovo zdravíčko?
kaspi a kolik ze to stoji??? mas na to odkaz? ze bych na to jeste jednou mrkla
Tak se ke mně dostala informace že Fragol už nečeká. Mrzí mě to, snad se ta šťastná sedmička povede brzy ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat