Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1996
15.6.11 08:08

Holky máte tam od nás hlasík :-D

• načítám...
3524
15.6.11 08:14

Lolly děkuju :wink:

• načítám...
758
15.6.11 08:59

taky jsme zahlasovali:)mimochodem moc hezka fotka…

My se jdeme dneska kouknout na mimco. Kamaradce se v patek narodila holcicka, tak jdeme s Marcuskem neco koupit a pak jedeme i s manzilkem odpo na navstevu, uz se moc tesim az ji ponuchnam:) Snad uz dnes pojede vytah…

• načítám...
13837
15.6.11 09:05

Zdravím po dlouhé době :mavam: :mavam:

Nedočítala jsem jen jsem zahlídla :-( Fragol je mi to líto, moc jsem Ti to přála :hug:

Včera u nás byla dr. na 5ti měsíční poradně a očkovat holky, takže váha v 5 ti měsících

Terez 5,90 kg
Kajul 6,70 kg

• načítám...
2786
15.6.11 09:16

grepíku míry a holky supeer :pankac:
holky odhlasovala jsem vás obě,moc vám to tam sluší..

Fragol :hug: je mi to moc líto,bude líp,držte se :kytka:

• načítám...
3968
15.6.11 11:11

Dobré ránko holky :-D

ropuško a Klárko poslala jsem vám hlas :hug:

Jinak my za chvilku vyrážíme na to rehábko kvůli té vojtovce, tak jsem zuvědavá, co nám řekne :?: odpoledne vám napíšu, jak jsme dopadli

• načítám...
2000
15.6.11 11:14
  • načítám...
758
15.6.11 11:19

Ropusko tak jsme taky poslali hlasik, ja ten prispevek vubec nevidela, az podle holek jsem na to koukla jeste jednou. My mame zase a opet teplotku, ale zhodnotila jsem, ze bude lepsi odpoledne ve stinu pod pergolou nez v panelaku kde mame zase a opet desnych 28°C v byte…

• načítám...
3524
15.6.11 11:37

Děkujůůů…

Hromnice ať rehabka dopadne dobře :palec:

Evi snad teplotka brzo přejde…

Já mám zase opar a jsem z toho nešťastná…před 2 týdny jsem se jich konečně zbavila a teď nanovo…bojím se hlavně kvůli malýmu, aby ho nechytl…včera jsem ho ještě pusinkovala a večer jsem zjistila, že ho mám, první to vypadalo jen na prasklý koutek a teď mám 3 opary, doufám, že to fakt nechytl…nemáte některá zkušenost? minule jsem to říkala doktorce a ta říkala, že si mám dát pozor, abych malýho nepusinkovala a mít ty náplasti, ty já mám…má něco na dolním rtu zevnitř, takový červený, spíš jako když se třeba kousnu, ale to už má dýl…

• načítám...
9199
15.6.11 12:20

Klari, oparu se taky desim. Ja jich mivala porad plnou pusu. To byla katastrofa. Kvuli nim jsem malemu nedala cele 3 mesice ani pusinu, toho pusinkoval jen tatka :oops: a ja malem mela hlavu metr od maleho. Co je ted maly na svete, tak jsem mela jen 1 a to jeste malinky, ale i tak mam strach. Celkove mam nastesti tak posledni 3-4 roky celkem klid od nich. Nejaka dobra rada na to? Dej si obcas pivo a cpi se vitaminem B, ale to pivo u me asi zabralo :lol:, myt ruce a davat s iporadny pozor, at se moc nemuchlujes s Davidkem :nevim:

• načítám...
3524
15.6.11 12:28

Nosánku a nevíš za jak dlouho by se mu dyžtak objevil? Pořád se uklidňuju, že když ho nechytl před tím, že ho nechytí snad ani teď…já si dávám velký pozor, ale jde vždycky o ten první den, objeví se mi třeba až večer nebo odpol a ráno se s ním ještě mazlím…dřív to místo aspoň svědilo a pak se ukázal a teď nic…hned večer jsem si dala náplast…Za chvíli pojedu do krámu, tak si koupim B-komplex…

• načítám...
9199
15.6.11 12:35

Klari, myslim si, ze behem nasledujiho dne. A priber si v kramu i to pivko :lol:

• načítám...
3524
15.6.11 12:46

No jo, když k pivu já mám odpor, to už musí být abych si od manži malinko cucla…ale co bych kvůli malýmu neudělala, viď :-D :srdce: hlavně si dám jedno pivo a budu okamžitě opilá… :roll:

• načítám...
13837
15.6.11 12:48

Kačí díky.

Hlasy jsem poslala :wink:

• načítám...
9199
15.6.11 12:50

Klari, cucnout trosku po obede. Bude ti i lip travit. A taky mame Birella :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie