Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
758
20.6.11 20:46

Cauky, my jeli k nasim a ja si odtamtud dovezla vyron kotniku, ortezu a berle…manzel byl dneska v praci jen dopoledne, ja mela vsechny veci na posteli i s malym a pak odpo uz se staral manzel, ja si maleho obstaram, ale nosit ho nemuzu, to jsem rada, ze se dobelham na zachod. Manzel vari, nosi mne do vany, no proste je to ted vse na nem…uz se mi ten vyron vylil a mam celou nohu modrou a nateklou. Mela jsem vysoke podpatky a proste se mi zvrkla noha. Je to na prd, ale zase je krasny videt na chlapovi, jak ma tu zenskou rad, ma o ni strach a postara se o ni a o dite kdyz jde do tuhyho.

• načítám...
898
20.6.11 20:48

Evi
trošku si mi připomněla Postřižiny :lol:
ale samozřejmě Ti přeju ať to brzy nebolí a ať si brzo bez berlí :hug:

• načítám...
9199
20.6.11 20:51

Evi: jak to tem chlapum najednou jde, kdyz musi. :mrgreen:

• načítám...
3524
20.6.11 21:00

Evi to mě mrzí, hlavně ať jsi brzo fit…toho se pořád bojim já, že si něco udělam a nebudu se moct starat o malýho…já mám na různý zlomeniny atd štěstí, už jsem měla několikrát obě zápěstí a necelý 2 měsíce před svatbou jsem si zlomila nohu, to mě tenkrát pustili po měsíci z nemocnice a já si jí druhý den ráno zlomila , no prostě poděl :mrgreen: naštěstí mi sádru sundali týden před svatbou…no nic to bylo jen, aby jsi věděla, že nejsi jediná :-D

Kaspi fotečky máš krásný :palec:

• načítám...
9199
20.6.11 21:16

holky: je lepsi nechat nausnicky nastrelit nebo propichnout ouska??? Pta se kamoska :nevim:

• načítám...
3968
20.6.11 21:31

Kaspi krásný fotečky a Beník je nádhernej klučina :hug:

• načítám...
12429
20.6.11 22:21

Holky díky:)

• načítám...
1996
21.6.11 08:32

Nosánku podle mě je lepší nastřelit.Malá ani neplakala jen sebou cukla když to vystřelilo.Takže super.Ona jak to ta pistole zmáčkne to ouško tak to odkrví a nebolí to a ani neteče krev.A hlavně se to nemusí protáčet a ani lihovat a krásně se to hojí.

• načítám...
4354
21.6.11 14:00

Evik - au au… :-? To Ti nezávidím…

Kaspi - krásný fotky :palec:

BRŇANDY, JAK TO VYPADÁ S TÍM SRAZEM? Dáme ho teda zítra odpo? Já mám volno celý den, snadno se přizpůsobíme většině. A máte nějaký návrh místa?

• načítám...
12429
21.6.11 17:53

Žá-ba vypadá to že půjdem asi samy dvě.Jestli budete chtít tak doražte za náma, na Vinohradech je pěkné hřiště kde se Vendulce bude líbit:)My pak budem muset ještě do servisu pro auto, ale to až tak na 16-16.30.

• načítám...
3946
21.6.11 19:05
Kaspinka píše: Žá-ba vypadá to že půjdem asi samy dvě.Jestli budete chtít tak doražte za náma, na Vinohradech je pěkné hřiště kde se Vendulce bude líbit:)My pak budem muset ještě do servisu pro auto, ale to až tak na 16-16.30.

Kaspi, ráda se k vám přidám :mrgreen: Jenom nám zas dnes od odpoledne nejde výtah, tak třeba bych zítra mohla už sjet dolů. Ale ještě není jistota, jestli se dostanu nahoru :zed: Tak 2 x týdně nejede. :pocitac:

• načítám...
12429
21.6.11 21:04

Jo to znám, minulej týden jsem stála před výtahem, nabalená s malým v kočárku a čekala až ho spraví :cert:

• načítám...
758
21.6.11 21:26

Jo holky my a vytah, to bych mohla vypravet, pres mesic v kuse, ted nam sice jde, ale ja jeste zustanu na chvili v posteli…Diky za podporu.Vcera jsme meli gulas, dneska mame palacinky, manzel varil i mrkev s bramburkou pro malyho:) je to vtipny fakt:) ted nam dela mamu:)

Nosanekmas novou ikonku, je bozi, maly uz je pekne kulatoucky, to je dobre :palec: je fakt roztomily :palec:

Zitra musi manza na cely den do prace, tak budeme s malym v obyvaku na zemi na puzzlikach, vsechno budeme mit pripravene a nejak to zvladneme.tak hezky vecer papapa

• načítám...
2578
21.6.11 21:34

ahojky:

Nosánek - hezká fotka na profilu :palec:

Kaspi: mooc hezké fotečky - malej je moc hezkej a má krásný modrý očka :huban:

• načítám...
2000
21.6.11 21:35

holky ja bych mohla tak po 15 ale nevim kde teda bude sraz a nevim jak budu vypadat mam jit na kosmetiku, jeste by napsala, jak jste se teda dohodli

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+