Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3524
24.6.11 10:25

Ahoj holky,
drobečkové krásně rostou :palec: my jdeme do poradny v úterý…

VVV určitě to dobře dopadne… malej má taky takhle teplotu po odečtení přes 37, ale prej to nemám řešit, u miminek je teplota až tak těch 38, prej… :nevim:

My teď budem malýmu kupovat jídelní židličku, našla jsem tu co jsem chtěla, je to Chicco , aspoň už zase něco budem mít z krku…

Holky nevšimly jste si v nějakým obchoďáku, že by měli dýni? Nemůžu jí sehnat a nemám čas objíždět všechny obchoďáky v Plzni…V Plzni je Tesco, Albert, Penny, Lidl, Billa, Globus, Makro, Kaufland, tak jestli jste si v nějakým nevšimly…

• načítám...
2000
24.6.11 10:28

tak co ctvrtek? mohla bych uz kolem 11-12
chtela jsme se zeptat, kdo davate uz prikrmy kolik prckum tak davate a davate jim pak jeste pit caj nebo neco. dr me rekla ze malymu muzu dat trosku na prilepsenou protoze se vzteka u prsa i kdyz ma mlicka dost ale chce vic, tak jsem dala malymy mrkvicku a pak brokolici a vcera vecer strasne plakal a pricina byl tvrdsi hovnous tak nevim jestli se teda jeste vyprdnout na prikrmy a jen kojit nebo mu dat caj nebo jestli to nebylo tou brokolici, po mrkvicce kakal normalne, nemate nekdo podobne zkusenosti?

• načítám...
2000
24.6.11 10:29

klarko dyni jsme videla v koufladnu a v tesku nebo v bio obchodech

• načítám...
2000
24.6.11 10:29

a myslim ze ji budou mit i v makru

• načítám...
9199
24.6.11 10:36

Markit: doporucuje se do prikrmu kapnout rosku olivvoveho oleje nebo masla - lip se potom kaka

vvv: s tou teplotou je to jak pise Klara, po odectu do 38 se to nejak neresi, jen klidovy rezim. Mimika muzou mit vyssi a je to v poradku, ale jestli ji bude mit dele, tak to radeji rekni MUDre

• načítám...
3946
24.6.11 10:40

Klára : v DM ! My už ji zkoušeli.

Marki : brokolice nadýmá, my měli to samé. Já dávám, jak si řekne, zkusím. Buď mu nabídnu vodu, kterou teda ve vedrech zásadně nepije :mrgreen: nebo UM. Nikdy neodhadnu, ty to máš jednoduší. Ale jestli kojíš, tak bych se do příkrmů nehnala, teda já osobně. :oops:
Pokud je zvyklý jen na kojení, se nediv, že má trošku problémy, si musí zvykat. Čtvrtek bych mohla.

• načítám...
2000
24.6.11 10:49

ok tak by jsme mohli dat sraz ve ctvrtek nekde v centru??? ceska-svobodak?
ja kojim a dotorka rikala ze mu to staci ale on se desne vzteka kolikrat me vypije obe prsa, tak jsem to rikala doktorce a ta me porodila prave zkouset ty prikrmy jako na prilepsenou, moc mu toho nedavam, dostane za den tak dve pol. lzicky ani ne, on by teda snedl i vic, je to malej otesanek
jeste me na nic nerkl ze by mu nechutnalo kdyz vidi lzicku tak otvira pusu a jak prestanu davat tak rve :roll: :lol:

• načítám...
2000
24.6.11 10:50

brokolicka kterou zatim vyradime

• načítám...
9199
24.6.11 11:01

Markit: tak to mas teda pekneho jedlika. Ten ti bude bastit vse - to mas super :palec:

• načítám...
3524
24.6.11 11:37

Markit děkuju, zkusim se tam mrknou nebo zkusim v Plzni najít ten bio obchod… A ty jsi mu dávala tu brokolici samotnou? Já mu jí dávám s bramborem, víc brambor a málo brokolice, jen tak aby to mělo trošku jinou chuť a dávám jenom ty hlavičky, ty stonky odříznu co nejvíc to jde, ty prej nejvíc nadýmají…a kapu olivový olej…Jo a já mu dávám po příkrmu ještě i UM…

Beruško já právě ale potřebuju čerstvou dýni, ty jsi asi myslela ve skleničce, viď? Já mu skleničky vůbec nedávám, vařim mu každý den čerstvou zeleninku :-)

• načítám...
12429
24.6.11 11:41

Klaras a mrazíš si ji nebo vaříš každej den?Kdybych měla každej den vařit půl brambory a kolečk mrkve tak mě za pár dní klepne:)

• načítám...
9199
24.6.11 11:50
Kaspinka píše:
Klaras a mrazíš si ji nebo vaříš každej den?Kdybych měla každej den vařit půl brambory a kolečk mrkve tak mě za pár dní klepne:)

to jsme 2 :lol: Kaspi, z toho mrazaku to se necha rozmrazit a ohreje na pare nebo jak???

• načítám...
3221
24.6.11 11:52

Klari, jakou jste vybrali židličku? je na netu? taky už uvažuju, že bychom ji mohli koupit…
Marki, taky bych se do příkrmů nehnala, ale pokud mudr doporučila… :think:
No, to by mě taky zajímalo, jak to vaříte? každý den čerstvé?

• načítám...
3946
24.6.11 12:07

My jsme na skleničkách, doktorka doporučila pro začátek (dusičnany a pod.), ale postupně chci zavádět domácí brambor apod. Ale takhle by mi kleplo, fakt vyvařovat po kouskách. Ale brambor by se dala. Jak je to teda s tím skladováním?

• načítám...
12429
24.6.11 12:16

Jo mám to rozdělené na porce a každej den vytáhnu z mrazáku porci.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+