Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky,
drobečkové krásně rostou
my jdeme do poradny v úterý…
VVV určitě to dobře dopadne… malej má taky takhle teplotu po odečtení přes 37, ale prej to nemám řešit, u miminek je teplota až tak těch 38, prej… ![]()
My teď budem malýmu kupovat jídelní židličku, našla jsem tu co jsem chtěla, je to Chicco , aspoň už zase něco budem mít z krku…
Holky nevšimly jste si v nějakým obchoďáku, že by měli dýni? Nemůžu jí sehnat a nemám čas objíždět všechny obchoďáky v Plzni…V Plzni je Tesco, Albert, Penny, Lidl, Billa, Globus, Makro, Kaufland, tak jestli jste si v nějakým nevšimly…
tak co ctvrtek? mohla bych uz kolem 11-12
chtela jsme se zeptat, kdo davate uz prikrmy kolik prckum tak davate a davate jim pak jeste pit caj nebo neco. dr me rekla ze malymu muzu dat trosku na prilepsenou protoze se vzteka u prsa i kdyz ma mlicka dost ale chce vic, tak jsem dala malymy mrkvicku a pak brokolici a vcera vecer strasne plakal a pricina byl tvrdsi hovnous tak nevim jestli se teda jeste vyprdnout na prikrmy a jen kojit nebo mu dat caj nebo jestli to nebylo tou brokolici, po mrkvicce kakal normalne, nemate nekdo podobne zkusenosti?
klarko dyni jsme videla v koufladnu a v tesku nebo v bio obchodech
Markit: doporucuje se do prikrmu kapnout rosku olivvoveho oleje nebo masla - lip se potom kaka
vvv: s tou teplotou je to jak pise Klara, po odectu do 38 se to nejak neresi, jen klidovy rezim. Mimika muzou mit vyssi a je to v poradku, ale jestli ji bude mit dele, tak to radeji rekni MUDre
Klára : v DM ! My už ji zkoušeli.
Marki : brokolice nadýmá, my měli to samé. Já dávám, jak si řekne, zkusím. Buď mu nabídnu vodu, kterou teda ve vedrech zásadně nepije
nebo UM. Nikdy neodhadnu, ty to máš jednoduší. Ale jestli kojíš, tak bych se do příkrmů nehnala, teda já osobně. ![]()
Pokud je zvyklý jen na kojení, se nediv, že má trošku problémy, si musí zvykat. Čtvrtek bych mohla.
ok tak by jsme mohli dat sraz ve ctvrtek nekde v centru??? ceska-svobodak?
ja kojim a dotorka rikala ze mu to staci ale on se desne vzteka kolikrat me vypije obe prsa, tak jsem to rikala doktorce a ta me porodila prave zkouset ty prikrmy jako na prilepsenou, moc mu toho nedavam, dostane za den tak dve pol. lzicky ani ne, on by teda snedl i vic, je to malej otesanek
jeste me na nic nerkl ze by mu nechutnalo kdyz vidi lzicku tak otvira pusu a jak prestanu davat tak rve
![]()
Markit: tak to mas teda pekneho jedlika. Ten ti bude bastit vse - to mas super ![]()
Markit děkuju, zkusim se tam mrknou nebo zkusim v Plzni najít ten bio obchod… A ty jsi mu dávala tu brokolici samotnou? Já mu jí dávám s bramborem, víc brambor a málo brokolice, jen tak aby to mělo trošku jinou chuť a dávám jenom ty hlavičky, ty stonky odříznu co nejvíc to jde, ty prej nejvíc nadýmají…a kapu olivový olej…Jo a já mu dávám po příkrmu ještě i UM…
Beruško já právě ale potřebuju čerstvou dýni, ty jsi asi myslela ve skleničce, viď? Já mu skleničky vůbec nedávám, vařim mu každý den čerstvou zeleninku ![]()
Klaras a mrazíš si ji nebo vaříš každej den?Kdybych měla každej den vařit půl brambory a kolečk mrkve tak mě za pár dní klepne:)
Kaspinka píše:
Klaras a mrazíš si ji nebo vaříš každej den?Kdybych měla každej den vařit půl brambory a kolečk mrkve tak mě za pár dní klepne:)
to jsme 2
Kaspi, z toho mrazaku to se necha rozmrazit a ohreje na pare nebo jak???
Klari, jakou jste vybrali židličku? je na netu? taky už uvažuju, že bychom ji mohli koupit…
Marki, taky bych se do příkrmů nehnala, ale pokud mudr doporučila… ![]()
No, to by mě taky zajímalo, jak to vaříte? každý den čerstvé?
My jsme na skleničkách, doktorka doporučila pro začátek (dusičnany a pod.), ale postupně chci zavádět domácí brambor apod. Ale takhle by mi kleplo, fakt vyvařovat po kouskách. Ale brambor by se dala. Jak je to teda s tím skladováním?
Jo mám to rozdělené na porce a každej den vytáhnu z mrazáku porci.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat