X-lander X3 vs. Inglesina Magnum
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
X-Lander X3 vs. Inglesina Magnum
Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Uvažuji nad kočárkem a vybírám mezi těmito dvěma, hlavně z důvodu velkých koleček.
Zájímají mě vaše zkušenosti, jak je který odpružený, máme tady dost špatné cesty a hlavně spíš lesní terén. Taky chci aby vydržel na dvě děti, měli jsme z polska dost podobný Inglesině, ale už je rozkývaný do stran, takže velká nespokojenost. A to ho máme jen 4 měsíce
Takže podvozek a vůbec konstrukce aby vydržela. Velikost korbičky, možná i pratelnost? No už mě nic nenapadá. Kdyby byl někdo kdo má zkušenosti přímo z oběma a může porovnávat budu jen ráda za rady. Díky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máte zkušenost s X-lander X3?
Přidejte zkušenost s X-lander X3Reakce:
mooch píše:
a Mutsy Urban Rider znáš?
Ne ten neznám. Juknu na něj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukala jsem největší korbičku by měl mít X-lander, v recenzi jsem někde četla že se mu párá koš. Jde vůbec sundat a vyprat?? Máme psa a on je takový pakoš, může se stát že by to počůral
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jeste me napada bebecar stylo at - ma 4 velka kola, houpe a ma nataceci predni napravu(jde vypnout), vse se kupuje zvlast - podvozek, korba sportak, takze jde kupovat postupne.. dve deti urcite vydrzi, svagrova v nem ted vozi druhe a jsou spokojeni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
xreni taky nevypadá špatně, já jich už pár okoukala a teď se rozhoruju už jen nad těmito dvěma, ale moc dekuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
na X LANDERU se mě koš nepáral,kamarádka má taky a taky se jí nepáral ![]()
A sundat jde,je to na cvoky ![]()
- Citovat
- Upravit
Do sněhu a do terénu byl bezva,taky ty nafukovací kola dělají své ![]()
- Citovat
- Upravit
Mno já X3 2009 měla a v terénu byl stabilní, moc fajně, nedám na něj dopustit, ale jako extra odpružený není (zvlášť když jsme jezdily s korbičkou). Ideálně, aby sis ho ozkoušela v nějakém obchodě. Inglesina je podle mě oproti němu takovej houpák ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Founik jde mě o to že vezla jsem dítě i v Espiro Atlantic a tam bylo dítě totál utřepané. Jestle třeba, když jedeš po lesní cestě po hrbolech, zda to podvozek, jako to odpružení či u Inglesíny houpání vstřebá? Jako že s dítětem to moc třást nebude? A jde s X-Landerem v klidu houpat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám Magnum a super, houpací odpružení vstřebá vše, projede všechno a asi by projel i tam kde jsen nebyla ochotná zkoušet projít
, a pokud nemám plně naložený koš nákupem - něco jako 2 kartony mlíka nebo něco podobně těžkého tak se dá uřídit jednou rukou. V hluboké úpravě byly obě děti min do 8-9měsíců, po vyndání hyg. vložky tam dcera spí na zahradě ještě teď. Starší pak šel rovnou do golfek, jen jako sporťák mi u mladší ne zcela vyhovoval - moc místa
slečna je moc zvědavá a když ještě neseděla zcela stabilně tak se různě hroutila a tak jsem si udělala radost novým sporťákem- Jané slalom reverse Korba jde otáčet, jde to snadno i s naloženým dítětem a díky tomu, že hluboký se vytvoří použitím hyg. vložky neskladuješ doma další krám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tejchi píše:
Founik jde mě o to že vezla jsem dítě i v Espiro Atlantic a tam bylo dítě totál utřepané. Jestle třeba, když jedeš po lesní cestě po hrbolech, zda to podvozek, jako to odpružení či u Inglesíny houpání vstřebá? Jako že s dítětem to moc třást nebude? A jde s X-Landerem v klidu houpat?
S Xlanderem mě moc v pohodě houpat nešlo, vždycky jsem ho musela přehoupnout na dvě kola (ty blíž ke mě
) a na těch jsem houpala, to bylo dobrý, ale celkově mi spíš přijde tvrdší. Terén ale chroupe bezvadně, zvlášť pak se sporťákem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takhle, původně jsem chtěla jít do Magnuma, ale cenově výjde X-lander o 2-3 tisíce míň což je dost. Houpání až tak důležité není, hlavně cesty. Jako u nás převaha polních s šutrama jako dlaň, takže tankodrom.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit