Dolce Gusto klasický nebo Piccolo KP 1002
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dolce Gusto klasický nebo Piccolo KP 1002
potřebuji poradit, nevím, jestli si koupit Dolce Gusto KRUPS KP210025 a nebo Dolce Gusto™ Piccolo KP 1002 , podotýkám, že nejsem kafař, jen sem tam latéčko, capuccino nebo čokoládu. Kdo poradí nebo má zkušenosti, teoreticky jsou vybaveností stejně, rozdíl je jen v nádržce na vodu, ale pořád se nemůžu rozhodnout. Díky za případné rady:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Smilers,
zalezi jestli budes kafovat sama nebo s obcasnou navstevou.
Mne osobne by stacilo Piccolo, ale pak to je ze ja si delam k snidani kafe, manzel chce Chocochino, deti Nesquika a razem je Piccolo s nadrzkou male.
Taktez kdyz ti dorazi navsteva, staci dve kamaradky nebo rodice a nadrzka na Piccolo nestaci…
- Citovat
- Upravit
Já mám to piccolo a asi stačí. Mám pidi kuchyň, tak je to fajn. Ale uděláš dvě kafe a dolíváš. Ale jak říkám, nevadí mi to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc díky
Toto jsme asi potřebovala slyšet, tak u nás manžel něco takového nepije, ale já si dám sem tam laté, jelikož mám trojčata, tak čokoládu budou chtít taky, a mamka si dá taky, no, takže je to vlastně vyřešené:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já_a_Kačí píše:
Já mám to piccolo a asi stačí. Mám pidi kuchyň, tak je to fajn. Ale uděláš dvě kafe a dolíváš. Ale jak říkám, nevadí mi to.
jj, nad tou velikosti jsme taky přemýšlela, ale zas malou kuchyň nemám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mám dolce gusto a ať udělám jakýkoliv kafe, tak mi přijde chuťově stejný…ale ty nejsi kafař
Piccolo neznám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jak muze byt chutove stejne latte o obsahu 250ml a silne espresso s obsahem 15ml - to mi teda do hlavy nejde… ![]()
- Citovat
- Upravit
PetraKad píše:
mám dolce gusto a ať udělám jakýkoliv kafe, tak mi přijde chuťově stejný…ale ty nejsi kafařPiccolo neznám.
Piccolo je tady http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme DG Krups a jsme spokojení. Děláme si v něm latté, cappuccino, lungo a občas koupím i čokoládu. Mně taky latté a cappuc.přijdou chutově stejné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky všem ![]()
tak jsme objednala nakonec Dolce Gusto KRUPS KP210025, pani ho nabizela za dobrou cenu na MMB i se zarukou do 11/2012, parkrát použitý, tak jsme zvědavá, jaký bude i na ten ohlas doma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
smilers píše:
Díky všemtak jsme objednala nakonec Dolce Gusto KRUPS KP210025, pani ho nabizela za dobrou cenu na MMB i se zarukou do 11/2012, parkrát použitý, tak jsme zvědavá, jaký bude i na ten ohlas doma
Tuhle barvu jsem původně taky chtěla, ale v obchodě mi to přišlo moc tmavé, tak máme ten stříbrno-šedý a hodí se nám to k pracovní desce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MUFICE píše:smilers píše:Tuhle barvu jsem původně taky chtěla, ale v obchodě mi to přišlo moc tmavé, tak máme ten stříbrno-šedý a hodí se nám to k pracovní desce
Díky všemtak jsme objednala nakonec Dolce Gusto KRUPS KP210025, pani ho nabizela za dobrou cenu na MMB i se zarukou do 11/2012, parkrát použitý, tak jsme zvědavá, jaký bude i na ten ohlas doma
no já v kuchyní mám většinou spotřebiče v té tmavši, takže mě to nevadí, a do kuchyně mám okno, takže je prosvětlená:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hanka1 píše:
jak muze byt chutove stejne latte o obsahu 250ml a silne espresso s obsahem 15ml - to mi teda do hlavy nejde…
ta základní chuť mi přijde stejná…já měla všechny kombinace s mlékem…bez mléka kafíčko nepiju, takže latte je stejný jako kapučíno, presso s mlékem a čokočíno je to samé jen s lehkou chutí čoko do toho. U latté se to mléko moc nerozdělí od kafe, u kapučína není moc pěna…je to takový méně kvalitní kafe…určitě se to nevyrovná kafíčka z dobré kavárny. Ale na doma to stačí, ale čekala jsem víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no tak to je jasny - profi domaci presovaci stoji minimalne kolem 30 tisic. Teta a strejda jsou echt kafari a maji presovac znacky DeLonghi za 35 tisic.
Ve firme mame presovac ve spolecne kuchynce a ten stal 50 tisic. Mne teda z nej kafe moc nechutna, pac i ta nejslabsi varianta je pro mne dost silna…
V kavarnach maji presovace i za 80 az 100 tacu, takze tomu se plastove Dolce za tri tisice rovnat nemuze.
Ovsem oproti lograku nebo rozpustnemu kafi je chut Dolce vyborna a navic mi vyhovuje ta naprosto cista kapslova priprava. A jeste stribrno-cerny design slusi nasi kuchynske lince ![]()
Nejradeji mam Cortado, Aroma, Lungo a Cafe au Lait. Naopak ty mlekove nemusim a delam si je jen ve studene variante s ledem jako Ice kafe.
A jeden trip - aby se ti oddelila kava od mleka od latte tak doporucuji nechat mleko trochu odstat a pak teprve do nej presovat kafe.
- Citovat
- Upravit
Hanka1 píše:
no tak to je jasny - profi domaci presovaci stoji minimalne kolem 30 tisic. Teta a strejda jsou echt kafari a maji presovac znacky DeLonghi za 35 tisic.Ve firme mame presovac ve spolecne kuchynce a ten stal 50 tisic. Mne teda z nej kafe moc nechutna, pac i ta nejslabsi varianta je pro mne dost silna…
V kavarnach maji presovace i za 80 az 100 tacu, takze tomu se plastove Dolce za tri tisice rovnat nemuze.Ovsem oproti lograku nebo rozpustnemu kafi je chut Dolce vyborna a navic mi vyhovuje ta naprosto cista kapslova priprava. A jeste stribrno-cerny design slusi nasi kuchynske lince
Nejradeji mam Cortado, Aroma, Lungo a Cafe au Lait. Naopak ty mlekove nemusim a delam si je jen ve studene variante s ledem jako Ice kafe.
A jeden trip - aby se ti oddelila kava od mleka od latte tak doporucuji nechat mleko trochu odstat a pak teprve do nej presovat kafe.
Souhlas!!! Nedávno mi došly tablety, tak jsem si dala rozpustné kafe a proti DG je to hnus ![]()
Díky za tip, vyzkouším ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit