Sušička AEG 57800

6552
17.7.11 11:55

Sušička AEG 57800

Holky, nemáte ji některá, vím, že je to starší typ,ale potřebuji se na něco optat, možná by mohl být i jiný typ, jen aby měl takový ten spodní filtr, nemyslím ten ve dvířkách,ale ten druhý, větší čtvercový. Pokud máte, mohla byste se mi některá podívat, jestli když tu krabici vytáhnete, tak stěna nalevo, pokud sáhnete dovnitř, je pokrytá textilií podobné filcu, nebo jsem jen jí prase a mám tam za ta léta napěchovaný prach. Začala mi blbnout a kamoš mi poradil ji pořádně vyčistit od prachu,ale tady si nejsem jistá a nerada bych odstranila něco, co tam patří. Strašně děkuju Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nick2222
17.7.11 16:21

Ahoj,já mám teda novou siemens,ale nahoře u bubnu mám taky čištění,a dole u země taky dvířka a uvnitř takovou krabici a ta se má dokonce prý čistit po každým sušení,říkal opravář,v prodejně tvrdili jednou za rok,je taky plná prachu,jakoby filcu,ale ještě radši se optej někoho,kdo má tu aeg

• Citovat
  • Upravit
5533
17.7.11 16:54

Kiki,
já mám také starší AEG, a ta věc u spodního filtru je jakýsi filc, tak ho nečisti :lol: . Na něm se prach asi neusazuje. Tedy já ho za nějakých 7 let ještě nečistila a je čistý. Musí se jednou za čas čistit ten plechový filtr - jak vytahneš celý ten spodek (já ho proplachuji sprchou a občas vytřu vlhkým hadrem ty prostory, kam se to pak zasouvá), a po každém sušení by se měli čistit oba filtry v sušičce (ten ve dveřích i pod u bubnu (jestli je tam máš oba) - ale já čistím podle potřeby :oops: :lol:
Tak snad to z mého popisu pochopíš :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
17.7.11 17:40

Nick, moc dekuju

Tteri, pochopila jsem :mrgreen: :mrgreen: Cistim stejne jako ty, oba filtry po kazdem suseni a tu krabici podle indikatoru. Jen ten filc mne matl, halt jsem ji nikdy tak poctive neprojizdela, tak jsem nevedela, jestli tam patri :mrgreen: :mrgreen: moc Ti dekuju Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí