Jaké espresso na mletou kávu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jaké espresso na mletou kávu
Ahoj, chtěla bych poprosit o typy na espresso na mletou/zrnkovou kávu, tak okolo 5000 Kč. Zajímalo by mě, zda jsou kvalitní i jiné značky než DéLonghi. Měli jsme v této cenové kategorii espresso od firmy Zelmer a museli jsme ho reklamovat
. Díky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ja mam Siemens, na zrnkovou, uz pres 2 roky a spokojenost, byt teda kolem 8000,– ale uz bude asi levnejsi…
kafe kupuju pres net, Segafredo za cca 300Kc/1kilo nebo maji v Tescu v takovym cernym obalu - ten nevim nazev a je taky dobry…asi za 90Kc/0,5kg - kdyz je v akci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.kvalitnikavovary.cz/…k-52001.html
tenhle ale koukam ze tady je pkne drahej, no zkus kouknout jinde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
my máme už čtyři roky tento od Bosche:
http://www.electrohall.cz/…gorie=16377/
Koukám, že cena šla pěkně dolů.
Jsme s ním spokojení a využíváme ho dost. Nikdy s ním nebyl problém. Kafe je výborné. Na zrnkovou tedy není, na mletí máme mlýnek zvlášť, tento:
http://www.datart.cz/…-GVX242.html
M.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My mame Krups,3roky,espresso super,krasna pena,a bez jedine zavady,stal tehdy 3tis.
Tento je podobny http://www.alza.cz/…-d134076.htm
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My teda máme kombinačku právě od Deloghi, jak na zrnkovou, tak na pody a jsme dost spokojení.
Proč ti vadí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
PeBa píše:My teda máme kombinačku právě od Deloghi, jak na zrnkovou, tak na pody a jsme dost spokojení.
Proč ti vadí
Nevadí
Naopak bych této značce co týče espressa věřila nejvíce…Jen by mě zajímalo, jestli i jíné značky jsou stejně kvalitní
A jaký typ máte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré značky jsou Krups a Zelmer. My máme Krups (bohužel jsem nenašla odkaz) a dělá parádní hustou pěnu. Z jakékoliv kávy - i z té, co není přímo určená na espresso.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maddlen píše:
Dobré značky jsou Krups a Zelmer. My máme Krups (bohužel jsem nenašla odkaz) a dělá parádní hustou pěnu. Z jakékoliv kávy - i z té, co není přímo určená na espresso.
Zelmer jsme měli, během půl roku jsme ho třikrát reklamovali
Mamka má stejný, reklamace zatím jen jednou
Tak budu raději volit už jinou značku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chella píše:Maddlen píše:Zelmer jsme měli, během půl roku jsme ho třikrát reklamovali
Dobré značky jsou Krups a Zelmer. My máme Krups (bohužel jsem nenašla odkaz) a dělá parádní hustou pěnu. Z jakékoliv kávy - i z té, co není přímo určená na espresso.Mamka má stejný, reklamace zatím jen jednou
Tak budu raději volit už jinou značku
tohle jsou velmi dobre, kvalitni.. jen cena je trosku vyssi ale zkus kouknout.. trebe nekde maji akci😉
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chella píše:Maddlen píše:Zelmer jsme měli, během půl roku jsme ho třikrát reklamovali
Dobré značky jsou Krups a Zelmer. My máme Krups (bohužel jsem nenašla odkaz) a dělá parádní hustou pěnu. Z jakékoliv kávy - i z té, co není přímo určená na espresso.Mamka má stejný, reklamace zatím jen jednou
Tyyyjo, no ještě že jsme se nakonec rozhodli pro Krups.
Já jsem na ten Zelmer právě slyšela hodně dobrých zkušeností, tak jsem si říkala, že to asi bude OK.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
beruska2× píše:Chella píše:tohle jsou velmi dobre, kvalitni.. jen cena je trosku vyssi ale zkus kouknout.. trebe nekde maji akci😉Maddlen píše:Vypadají super, ale ta cena
Dobré značky jsou Krups a Zelmer. My máme Krups (bohužel jsem nenašla odkaz) a dělá parádní hustou pěnu. Z jakékoliv kávy - i z té, co není přímo určená na espresso.Každopádně díky za typy
Zelmer jsme měli, během půl roku jsme ho třikrát reklamovaliMamka má stejný, reklamace zatím jen jednou
beruska2× píše:Chella píše:tohle jsou velmi dobre, kvalitni.. jen cena je trosku vyssi ale zkus kouknout.. trebe nekde maji akci😉Maddlen píše:Zelmer jsme měli, během půl roku jsme ho třikrát reklamovali
Vypadají super, ale ta cena
Každopádně díky za typy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chella píše:beruska2× píše:Chella píše:tohle jsou velmi dobre, kvalitni.. jen cena je trosku vyssi ale zkus kouknout.. trebe nekde maji akci😉Maddlen píše:Vypadají super, ale ta cena
Dobré značky jsou Krups a Zelmer. My máme Krups (bohužel jsem nenašla odkaz) a dělá parádní hustou pěnu. Z jakékoliv kávy - i z té, co není přímo určená na espresso.Každopádně díky za typy
Zelmer jsme měli, během půl roku jsme ho třikrát reklamovaliMamka má stejný, reklamace zatím jen jednou
beruska2× píše:Vypadají super, ale ta cenaChella píše:tohle jsou velmi dobre, kvalitni.. jen cena je trosku vyssi ale zkus kouknout.. trebe nekde maji akci😉Maddlen píše:Zelmer jsme měli, během půl roku jsme ho třikrát reklamovali
Každopádně díky za typy
on ten zakladni stoji 16tisic, v akci mas sanci ho koupit za nejakych 13, ale kdyz si ho dojedes koupit do Nemecka tak usetris asi 1/4 ceny.. pokud mas moznost ![]()
kamaradka ten Jura prave takhle ma…a je super..
kazdopadne kdy uz, tak bych brala automat - je zbytene mit zvlast mlynek ![]()
ted jsem koukala na ten nas Siemens a uz se da koupit za necelych 7tisic.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Používáme Espressovač DeLonghi ESAM 4500 a zatím spokojenost.
Příspěvek upraven 23.02.18 v 08:34
- načítám...
- Citovat
- Zmínit