Zapnutí bluetooth Aspire one D255
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
když dáš na telfonu hledat zařízení, ten ntb to nevidí? Nevím co máš za systém, ale třeba já mám Visty a zanutý bluetoot vidím dole na liště, u dellu se to zapíná na boku.
Z telefonu dám jen poslat fotku - bluetooth - tam mi to najde notebook a už to jede.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no prve ze telefon nenajde zadne pripojeni,ja uz tady hodinu sedim nad pocitacem,a nrlane to bluethoo nemuzu najit ani v pocitaci,a pritom v papirech ho mam,jezisi ja to snad nezapnu,nemuzu ho najit ani v nastaveni a ni v ovladani
- Citovat
- Upravit
pikola píše:
Našla jsem tohle
http://www.abclinuxu.cz/…/show/319609
dekuji,ses zlato,jdu to prostudovat ![]()
- Citovat
- Upravit
no takze po mem patrani,jsem zjistila,ze tedy v ntb opravdu bleu.neni!nicmene je tam nejake pripojeni 3G tak me to docel zaujalo ovsem zse nemuzu zjistit co to presne je?jako ze vlozite sim od operatore neekam do notassu a nepotrebujete modem?a kam jako ji mam strcit?holky ja jsem debil fkt,poradite? ![]()
- Citovat
- Upravit
pikola píše:
A to nemáš od telefonu kabel, nebo čtečku na karty?
vis co malej mi totiz hodil telefon do vody se savem(jak jsem vytirala)tudis jsem akutne potrebovala novej,a poslala jsem meho otce do obchodu,ovsem jako podminku jsem dala ze mobil musi mit takovy a makovy fotak,no jenze mi endoslo ze mu mam rict at tam je pripojeni na kabel,,nebo gigovka,no takze fotak mam ale bohuzel jen s bleuthoo,nebo jak se to pise… ![]()
- Citovat
- Upravit
Takže v tom telefonu není ani karta? Tak mě napadá jen poslat to jako mms na mail, ale to není zadarmo.
Co to je za telefon?
A podle všeho by ten notebook bluetooth měl mít
http://www.alza.cz/…-d186324.htm
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
je to Nokie 2720,ale obavam se ze teda tam fakt ta karta nejde nikam strcit ani ten kabel,me asi klepne,
navic jsem si fakt byla jista ze mam na ntb to bleu…ty jo a ted zjistim ze tam je nejakej modem,hned to pujdu zkusit.. ![]()
- Citovat
- Upravit
je to Nokie 2720,ale obavam se ze teda tam fakt ta karta nejde nikam strcit ani ten kabel,me asi klepne,
navic jsem si fakt byla jista ze mam na ntb to bleu…ty jo a ted zjistim ze tam je nejakej modem,hned to pujdu zkusit.. ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak na kartu to není.
Co v tom máš za operační systém? Visty, nebo Win 7?
Příspěvek upraven 12.07.11 v 00:36
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pikola píše:
Když dáš „Ovládací panely“ tam ikona Bluetooth není?
právě není..v návodu jsem precetla ze se funkce muzou lisit,tkze u me je wifi a to 3G a na krabici bleutoo
- Citovat
- Upravit
marra píše:pikola píše:právě není..v návodu jsem precetla ze se funkce muzou lisit,tkze u me je wifi a to 3G a na krabici bleutoo
Když dáš „Ovládací panely“ tam ikona Bluetooth není?
3G a wifi je něco jiného, to je na internet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky prosím nekdo zasveceny,muzete mi poradit jak zapnout bluetóoth na tomto notasu?jde o to ,ze jseme si musela koupit novej tel,jenze ouha neni na kabel ktery prenasi fotky,takze to musim resit prez bl.no a kdyz uz pisu
nemohl by jste mi nektere po LOPATE napsat jak tedy zapnout blue.v notasu a jeste co pak jak a tak prenest z toho tel.ty fotky do nej?
jezis asi je to nsrozumitelne ale ja jsem na tohle tezkej antitalent