Přilepená žehlička :(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
přilepená žehlička:(
prosím o radu, zkracovala jsem závěsy pomocí té zažehlovací stužky a přilepila se mi i na žehličku a teď mi drhne při žehlení. Čím to dát dolů?Nemáte někdo zkušenost?Zatím mi chladne,takže jsem nezkoušela vůbec nic…Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkusila bych s ní přejet po nějaké hrubší látce, aby se to odrolilo. Nevyzkoušeno, ale napadlo mě to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mě se dřív několikrát povedlo si přismahnout na povrch trochu koberce a vždy jsem to dávala dolů tekutým pískem a houbičkou an nádobí ( hrubší stranou)..žehlička byla ještě teplá, ale né horká..A šlo to dobře..
Nevím zda je to ta správná rada ,ale fungovalo to.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aspera píše:
Zkusila bych s ní přejet po nějaké hrubší látce, aby se to odrolilo. Nevyzkoušeno, ale napadlo mě to.
Vyzkoušeno ![]()
Celkem to pomůže, i když teď mám na žehličce nějaký sajrajt, co zatím nepustil, asi přijde řada na ten tekutý písek (nebo přestanu žehlit i těch posledních pár kousků a bude
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja používám tohle http://www.novaks.cz/…cky-55g.aspx, pustí díky tomu všechno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já většinou čistím tak, že drhnu zaplou žehličku mokrou plenou či hadrem a ono se to na ni oddrolí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zajít do drogerie a chtít čistič na žehličku. Já jsem to používala, když jsem ještě žehlila takovou tou starou předpotopní žehličkou, na tu se co chvilka něco nalepilo - obzvláště když si něco žehlil bývalý
. Byla to taková tuba, natřelo se to myslím za studena a pak se žehlička zapla a po nějaké době se to otřelo o starý hadr. Ten jsem pak vyhodila. Žehlička potom byla jako nová, název už nevím. To co ti poslala Laskecka vypadá dost podobně, tak to zkus, fakt to funguje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
elchirk píše:
Zajít do drogerie a chtít čistič na žehličku. Já jsem to používala, když jsem ještě žehlila takovou tou starou předpotopní žehličkou, na tu se co chvilka něco nalepilo - obzvláště když si něco žehlil bývalý. Byla to taková tuba, natřelo se to myslím za studena a pak se žehlička zapla a po nějaké době se to otřelo o starý hadr. Ten jsem pak vyhodila. Žehlička potom byla jako nová, název už nevím. To co ti poslala Laskecka vypadá dost podobně, tak to zkus, fakt to funguje.
jo ta tuba je super, ale tuším že jsme to dávali na žehličku za tepla
ale to ti určitě poradí ale ve škole nám to vyčistilo všechno z žehličky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
díkec holky, zajdu do DM a kouknu po nějakém čističi. Tam jsem to nějak provizorně seškrabala škrabkou na sklokeramiku…se vrhnu premiérově do zažehlování a takhle do dopadne:)
Díky všem za odpovědi!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit