Programy na praní prádla v pračce

2
23.6.11 20:07

programy na praní prádla v pračce

Dobrý den

chtěl bych se zeptat kde naleznu programy na praní prádla do pračky whirpool AWT 2287/3 - 800.

Předem děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13415
23.6.11 20:30

V návodu? :think: Pokud ho nemáš, na stránkách whirlpool jsou k dispozici návody i příručky.

http://www.whirlpool.cz/…azeni/navody

http://www.whirlpool.cz/…eni/prirucky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
23.6.11 20:31

Myslím, že to je nějaký skrytý pokus o reklamu. Dnes založený nick a jediný dotaz na pračku an serveru i dětech. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
23.6.11 20:42
Alpaka píše:
Myslím, že to je nějaký skrytý pokus o reklamu. Dnes založený nick a jediný dotaz na pračku an serveru i dětech. :think: :nevim:

To je možný :palec: Já teda kdysi návod hledala, tak o tom vim, že to tam mají, pro mě no reklama, whirlpool mi uz domu nesmí :-D A nevím, zda reklama, když to ani nenapsal dotyčný správně, chybí mu v názvu L :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
23.6.11 21:14

reklama na whirlpool? Má to vůbec smysl?:-)

Alpaka píše:
Myslím, že to je nějaký skrytý pokus o reklamu. Dnes založený nick a jediný dotaz na pračku an serveru i dětech. :think: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.6.11 22:23

No tak ženy, nebuďte zas tak paranoidní. :wink: :mrgreen: Tohle snad reklama být nemůže. :nevim:
A pro zakladatele: tady nahoře v modré liště je i poradna ohl. domácích spotřebičů, odpovídá tam člověk přímo od Whirlpoolu, tak kdybys měl nějaký náročnější dotaz, piš rovnou tam. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.6.11 07:00

Děkuji za odpovědi,které se mi napspali,protože máme na chatě pračku a nevíme na ni programy tak sem se zeptal.Areklama jakas se něteří domnívali ž neto je tak to není.

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
24.6.11 08:19
onpa píše:
Děkuji za odpovědi,které se mi napspali,protože máme na chatě pračku a nevíme na ni programy tak sem se zeptal.Areklama jakas se něteří domnívali ž neto je tak to není.Děkuji.

tak se omlouvám, Mě prostě přijde jednodušší zagooglit whirlpool návod, než se registrovat na emiminu a zadat dotaz tady. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
24.6.11 08:26

No já nevím, když si přečtu dotaz a pod ním je hned reklama na Whirpool ( poraďte se s odborníkem) nic jiného mně nenapadne než reklama na Whirpool :think: . A souhlasím s Alpakou, že jednodušší je si to najít na netu, než se registrovat:-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
24.6.11 08:27
Mišela1 píše:
No já nevím, když si přečtu dotaz a pod ním je hned reklama na Whirpool nic jiného mně nenapadne než reklama na Whirpool :think: . A souhlasím s Alpakou, že jednodušší je si to najít na netu, než se registrovat:-) :kytka:

jj, ta reklama pod tím tomu jen dodala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
20.12.16 00:23
:jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...