Programy na praní prádla v pračce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
programy na praní prádla v pračce
Dobrý den
chtěl bych se zeptat kde naleznu programy na praní prádla do pračky whirpool AWT 2287/3 - 800.
Předem děkuji za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
V návodu?
Pokud ho nemáš, na stránkách whirlpool jsou k dispozici návody i příručky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že to je nějaký skrytý pokus o reklamu. Dnes založený nick a jediný dotaz na pračku an serveru i dětech.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Alpaka píše:
Myslím, že to je nějaký skrytý pokus o reklamu. Dnes založený nick a jediný dotaz na pračku an serveru i dětech.![]()
To je možný
Já teda kdysi návod hledala, tak o tom vim, že to tam mají, pro mě no reklama, whirlpool mi uz domu nesmí
A nevím, zda reklama, když to ani nenapsal dotyčný správně, chybí mu v názvu L ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
reklama na whirlpool? Má to vůbec smysl?:-)
Alpaka píše:
Myslím, že to je nějaký skrytý pokus o reklamu. Dnes založený nick a jediný dotaz na pračku an serveru i dětech.![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak ženy, nebuďte zas tak paranoidní.
Tohle snad reklama být nemůže. ![]()
A pro zakladatele: tady nahoře v modré liště je i poradna ohl. domácích spotřebičů, odpovídá tam člověk přímo od Whirlpoolu, tak kdybys měl nějaký náročnější dotaz, piš rovnou tam. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za odpovědi,které se mi napspali,protože máme na chatě pračku a nevíme na ni programy tak sem se zeptal.Areklama jakas se něteří domnívali ž neto je tak to není.
Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
onpa píše:
Děkuji za odpovědi,které se mi napspali,protože máme na chatě pračku a nevíme na ni programy tak sem se zeptal.Areklama jakas se něteří domnívali ž neto je tak to není.Děkuji.
tak se omlouvám, Mě prostě přijde jednodušší zagooglit whirlpool návod, než se registrovat na emiminu a zadat dotaz tady. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já nevím, když si přečtu dotaz a pod ním je hned reklama na Whirpool ( poraďte se s odborníkem) nic jiného mně nenapadne než reklama na Whirpool
. A souhlasím s Alpakou, že jednodušší je si to najít na netu, než se registrovat:-) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mišela1 píše:
No já nevím, když si přečtu dotaz a pod ním je hned reklama na Whirpool nic jiného mně nenapadne než reklama na Whirpool. A souhlasím s Alpakou, že jednodušší je si to najít na netu, než se registrovat:-)
jj, ta reklama pod tím tomu jen dodala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit