Nevíte, co s tou pračkou může být?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
veverunka11 píše:
Ahojky holky
Pračku mám více než 10 let a teď mi to dělá tento program,zhastaví se mi to na programu číslo 5 a dál to už nejde,přetočím a jde to,ale nezastaví se už.Nevíte,čím to může být a neměli jste někdo takovýhle problém jako já????![]()
![]()
Jinak ještě jesna otázka,jsou dobré pračky gorenje,děkuji,za všechny oldpovědi![]()
Jo, delala mi to pracka Philco… musela jsem to rucne o kus presunout, hrozne mne to stvalo. Pak to zacalo blbnout i u jinych programu, tak jsem sli koupit novou pracku
dle vyjadreni to byl rozbity ten programator.
- Citovat
- Upravit
Nebude to elektronika? Nám to taky blblo a přeskakovalo. Vydržela 11 let. Ale dnes, co ty pračky varábějí, tak nic nevydrží, proto jsme koupili myslím tu Gorenje a je tam záruka 5 let ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
newim,ale má jí můj syn půl roku a chválí si ji,teď se půjdeme podívat do jednoho obchodu
já prostě nevím,nehce se mě vyhazovat,ale nechávat taky ne,prostě stěhujeme se a gauč je v čudu,takže si koupím spíš gauč,nevím zda pračku či gauč
Příspěvek upraven 20.06.11 v 15:03
- Citovat
- Upravit
Nejspíš chyba v matrixu
. Dělám si legraci,tohle vypadá na závadu programátoru.Nejspíš ti to brzo začne blbnout i u jiných programů a jelikož se při stáří té pračky a ceně výměny programátoru už nevyplatí to opravovat,bude to asi chtít novou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veverunka11 píše:
oprávář,kterého jsem potkla 300-400kč,ale nevěřím mu
Tak tomu bych taky moc nevěřila
.Taky jsme měli problém s programátorem a tři stovky chtěl,ten co byl u nás,jen za to,že přijel,rozebral,zjistil,co tomu je a zase odjel. Zkus zagooglit a podle typu pračky najít na kolik by ten programátor přišel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veverunka11 píše:
oprávář,kterého jsem potkla 300-400kč,ale nevěřím mu
To mi příjde málo, ten programátor je na pračce myslím nejdražší díl. Nám to vycházelo určitě přes 1000,– a ten typ se pak už ani nevyráběl, tak jsme pořídili novou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
volala jsem tomu opraváři,zítra se na to přijde podívat a pokud bude keca,zabiju ho,vlastnoručně ![]()
- Citovat
- Upravit
veverunka11 píše:
volala jsem tomu opraváři,zítra se na to přijde podívat a pokud bude keca,zabiju ho,vlastnoručně
tak to vypadá, že to má ten tvůj opravář už za pár ![]()
U naší pračky stál progr. panel přes dva tisíce . Naštěstí byla pračka ještě v záruce, jinak bych taky vraždila. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No teď jsem chtěl napsat, že u starší pračky programátor (pokud je mechanický, ne elektronický) i s demontáží a montáží těsně pod dva tisíce. No už jsem byl předběhnut..... ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nEVADÍ,JSEM RÁDA,ŽE SI VŠICHNI I SE MNOU MYSLÍTE PROGRAMÁTOR,NE TO CO SI MYSLÍ,TEN OPRÁVÁŘ,ALE TŘEBA SE JEN MÝLÍ,ZÍTRA VÁM URČITĚ ŘEKNU,JAK TO DOPadlo
![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojky holky

Pračku mám více než 10 let a teď mi to dělá tento program,zhastaví se mi to na programu číslo 5 a dál to už nejde,přetočím a jde to,ale nezastaví se už(nevypne.Nevíte,čím to může být a neměli jste někdo takovýhle problém jako já???? Vyhodit či nevyhodit
Jinak ještě jesna otázka,jsou dobré pračky gorenje,děkuji,za všechny oldpovědi
Příspěvek upraven 20.06.11 v 14:59