Velikost sterilizátoru do mikrovlnky

Anonymní
1.7.11 09:06

sterilizátor do mikrovlnky

Ahoj, chci se zeptat, zda se prodávají různě veliké sterilizátory, nebo je jedna univerzální velikost? Koupila jsem merri tots a samozřejmě je moc veliký :zed: a to přitom máme dost velkou mikrovlnku, tak nevím, mám shánět jiný sterilizátor, nebo mikrovlnku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
FloraBolger
1.7.11 09:19

Velikostí je víc - záleží na značce. My máme docela malou mikrovlnku, tak jsem při koupi koukala na rozměry :wink:

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
1.7.11 09:24

My mame docela malou mikrovlnku (myslim, ze mensi se ani nedelaji). Koupili jsme sterilizator Philips Avent a jde mi tam dat jen jednim zpusobem. :nevim: Takze ho vzdy jen trochu natocim a sterilizator jde vyndat. :-)

• Citovat
  • Upravit
13046
1.7.11 09:51

my máme běžnou mikrovlnku a mám chicco na 3 lahve a příslušenství a vejde se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.7.11 09:53

měla jsem Farlin sterilizátor do mikrovlnky:
http://nejbaby.cz/d.F5643.html
a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.7.11 09:54

apropo,proč anonym,co je na tom za citlivé a choulostivé téma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.11 09:55
momi33 píše:
apropo,proč anonym,co je na tom za citlivé a choulostivé téma?

Nechci, aby jste věděly, že jsem blbec :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.7.11 09:56

Jinak tedy díky, no já mám na 4 lahvičky, tak asi proto, ty ostatní jsou o dost menší :palec:

• Citovat
  • Upravit
25324
1.7.11 09:56
Anonymní píše:
momi33 píše:
apropo,proč anonym,co je na tom za citlivé a choulostivé téma?
Nechci, aby jste věděly, že jsem blbec :mrgreen: :palec:

jejda :lol: :lol:
o mě se to ví,a hlavu si s tím nelámu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
1.7.11 09:57

nejlepsi sterilizator je hrnec 3cm vody hodit vse potrebne, pockat na var a nechat priklopene5 min a je vysterilozvano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
1.7.11 09:59
„Nechci, aby jste věděly, že jsem blbec“ :mrgreen: :palec: :mrgreen:

Já mám také obyčejnou od Chicca a vejde se mi. Tak tuhle prodej nebo vrať a sežeň nějaký menší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
1.7.11 10:21

Měla jsem Farlin a vešla se do mikrovlnky moulinex jen tak tak. Měli jsme štěstí, protože popravdě mě vůbec nenapadlo měřit :mrgreen: Teď máme vestavnou a ta je tedy opravdu malinká, ale vejde se :wink:

• Citovat
  • Upravit
1469
1.7.11 13:51

Ahoj holky,měla bych na vás zkušené dotaz :-) .Jelikož mimčo teprve čekám,tak potřebuji poradit.Mám sterilizátor Avent i lahvičky a chtěla bych vědět jestli po vybalení stačí lahve jen sterilizovat v mikrovlnce nebo se ještě musí ošetřit nějak jinak :-) Mockrá děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.7.11 13:54
Loslinos píše:
Ahoj holky,měla bych na vás zkušené dotaz :-) .Jelikož mimčo teprve čekám,tak potřebuji poradit.Mám sterilizátor Avent i lahvičky a chtěla bych vědět jestli po vybalení stačí lahve jen sterilizovat v mikrovlnce nebo se ještě musí ošetřit nějak jinak :-) Mockrá děkuji

stačí sterilizovat v mikrovlnce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
1.7.11 13:56
momi33 píše:
Loslinos píše:
Ahoj holky,měla bych na vás zkušené dotaz :-) .Jelikož mimčo teprve čekám,tak potřebuji poradit.Mám sterilizátor Avent i lahvičky a chtěla bych vědět jestli po vybalení stačí lahve jen sterilizovat v mikrovlnce nebo se ještě musí ošetřit nějak jinak :-) Mockrá děkuji
stačí sterilizovat v mikrovlnce :wink:

Děkuji moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí