Velikost sterilizátoru do mikrovlnky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Velikostí je víc - záleží na značce. My máme docela malou mikrovlnku, tak jsem při koupi koukala na rozměry ![]()
- Citovat
- Upravit
My mame docela malou mikrovlnku (myslim, ze mensi se ani nedelaji). Koupili jsme sterilizator Philips Avent a jde mi tam dat jen jednim zpusobem.
Takze ho vzdy jen trochu natocim a sterilizator jde vyndat. ![]()
- Citovat
- Upravit
my máme běžnou mikrovlnku a mám chicco na 3 lahve a příslušenství a vejde se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
měla jsem Farlin sterilizátor do mikrovlnky:
http://nejbaby.cz/d.F5643.html
a spokojenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
apropo,proč anonym,co je na tom za citlivé a choulostivé téma?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
momi33 píše:
apropo,proč anonym,co je na tom za citlivé a choulostivé téma?
Nechci, aby jste věděly, že jsem blbec
![]()
- Citovat
- Upravit
Jinak tedy díky, no já mám na 4 lahvičky, tak asi proto, ty ostatní jsou o dost menší ![]()
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:momi33 píše:Nechci, aby jste věděly, že jsem blbec
apropo,proč anonym,co je na tom za citlivé a choulostivé téma?![]()
jejda
![]()
o mě se to ví,a hlavu si s tím nelámu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nejlepsi sterilizator je hrnec 3cm vody hodit vse potrebne, pockat na var a nechat priklopene5 min a je vysterilozvano
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám také obyčejnou od Chicca a vejde se mi. Tak tuhle prodej nebo vrať a sežeň nějaký menší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem Farlin a vešla se do mikrovlnky moulinex jen tak tak. Měli jsme štěstí, protože popravdě mě vůbec nenapadlo měřit
Teď máme vestavnou a ta je tedy opravdu malinká, ale vejde se ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky,měla bych na vás zkušené dotaz
.Jelikož mimčo teprve čekám,tak potřebuji poradit.Mám sterilizátor Avent i lahvičky a chtěla bych vědět jestli po vybalení stačí lahve jen sterilizovat v mikrovlnce nebo se ještě musí ošetřit nějak jinak
Mockrá děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Loslinos píše:
Ahoj holky,měla bych na vás zkušené dotaz.Jelikož mimčo teprve čekám,tak potřebuji poradit.Mám sterilizátor Avent i lahvičky a chtěla bych vědět jestli po vybalení stačí lahve jen sterilizovat v mikrovlnce nebo se ještě musí ošetřit nějak jinak
Mockrá děkuji
stačí sterilizovat v mikrovlnce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
momi33 píše:Loslinos píše:stačí sterilizovat v mikrovlnce
Ahoj holky,měla bych na vás zkušené dotaz.Jelikož mimčo teprve čekám,tak potřebuji poradit.Mám sterilizátor Avent i lahvičky a chtěla bych vědět jestli po vybalení stačí lahve jen sterilizovat v mikrovlnce nebo se ještě musí ošetřit nějak jinak
Mockrá děkuji
Děkuji moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chci se zeptat, zda se prodávají různě veliké sterilizátory, nebo je jedna univerzální velikost? Koupila jsem merri tots a samozřejmě je moc veliký
a to přitom máme dost velkou mikrovlnku, tak nevím, mám shánět jiný sterilizátor, nebo mikrovlnku