Lednice Samsung RL 41HCIH

4239
14.7.11 14:16

Lednice Samsung RL 41HCIH

Maminy zdravím :mavam:

Mám prosbu a dotaz…mamina si koupila tuto lednici-asi před 2 týdny a kddyž jí doma rozbalila-tak mi volala, že nahoře-kde je rovná plocha tak tam prý nemá takový ten kryt, aby to dělalo tu rovnou plochu.Jako přiznám se, že jsem to úplně nepochopila :think: mamča mi říkala-abych se na to přijela kouknout-ale neměla jsem ještě čas :oops: a ona se na to byla zeptat hned druhý den na prodejně a zástupce vedoucího jí řekl-že je to standard-že to takhle samsung te´d dělá :think:
Tak se s tím spokojila-ale byla v prodejně OKAY a tam prý na lednice Samsung koukala-a prý toto žádná neměla, tak volala na infolinku samsung a tam prý byla nějaká podle přízvuku asi ukrajinka a vůbec prý nepochopila-co po ní mamina chce-pořád prý mluvila o nějakém štítku-ptala se mači, jestli jí chybí „ten štítek“ :nevim: takže rozhovor prý na půl hodiny a nakonec se mamina rozloučila s tím, že napíše maila a tu lednici sezhora vyfotí a pošle......

tak se chci optat-jestli jí máte někdo doma a taky to takhle máte-mamina mi to popsala jako-že prostě kdyby jste chtěli postavit třeba kytku na lednici nahoru(samo, že vím, že se tam nahoru nic dávat nemá) :mrgreen: tak to prostě nahoru nepostavíte, protože ten kryt tam mamče chybí :think:
Snad jsem to popsala srozumitelně :mrgreen: :jazyk:

Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4239
14.7.11 18:11

Prosím adminy o smazání tohoto tématu :palec:
Už je to vyřešeno :pankac: