Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nosánek dík za info o tom křesílku. On Mates stejně ještě neumí sedět, tak by mu bylo teď na prd. A pak ho tam kdyžtak přilepim, abych si užila, že se mu to líbí a hraje si tam ![]()
Grepik to se nedivim, že ho chceš vidět a nekupovat zajíce v pytli. Tak snad to vyjde ![]()
koale píše:
Taky přejeme vše nej Grepikovic Terezce
dík doufám že si ošahám víc kočárů a vyhraje můj favouš ![]()
nosanek píše:
Koale: kresilko je dost velke, nevyroste z nej, ale abys ho v nem pak udrzela. Ten muj lumpik chce lezt, tak tamn moc dlouho nevydrzi
souhlas…
reshberry píše:
Grepík: tak to je super
jsem hrozně ráda, budu spokojená, už se těším až ho budeme mít už aby byla venku nová kolekce barevná a pak se rozhodnu ![]()
Ahojte holky, pár dní jsem tady nešla a nestíhala jsem dočítat.
Kláry s těma zubama mi je tě strašně líto, jak jsem si to četla úplně mě zamrazilo, fuuuj.
Holky, když jsme u toho zubaře, s prckama se chodí od roku? ![]()
Pak jak jste řešily ty golfky uložím si ty odkazy, super. Na jaro chci taky nějaké koupit na nákupy a tak. Se smajlíkama jste mě pobavili.
Žá-ba, kaše odeslána.
Jinak u nás už fakt rostou zuby, už jde vidět krásně to, že stačí se jenom prořezat a to bylo asi dnes před spaním, chuderka plakala hodinu. Úplné záchvaty bolesti
. A od včera umíme na kolínka a pěkně se na nich houpat a říká „mama“. ![]()
Kláry kolik platíte za to focení jak chodíte? Jaké to bylo?
Na mě nejspíš něco leze, nemůžu polykat, je mi furt blbě tak snad to nic nebude. Zítra jdu s malou na kontrolu kvůli očičkám, měla zánět a pak půjdu asi sama ze sebou. Museli jsme zrušit i plavání.
gratuluji všem těhu maminkám a přeji bezproblémové těhot.
držte se holky
(já teda už třetí neplánuji mám doma dva kluky a jsem spokojená) ![]()
Ahóóój, koukám že tady byl nějakej volnější víkendovej režim ![]()
Grepik doufám že nám sem pak hodíš fotečku toho tvýho favorita, jsem zvědavá ![]()
Martimáte doma šikulku ![]()
TADY JSOU TĚHU MAMINKY
![]()
Já taky o ničem nevím ![]()
Koale, je to tento http://im9.cz/…f400x400.jpg včera jsem viděla ale kolekce 2011 limetkovej http://kocarky.doktorka.cz/…607cb568.jpg taky není špatný, ještě je modrý a červený
![]()
Příspěvek upraven 17.10.11 v 10:11
Grepik jé pěknej, ten žlutej je hezčí
, stejně si nedokážu představit s takovým vozidlem jezdit. Já beru rohy u baráků i s poloviční károu
o projíždění v obchodech mezi regály ani nemluvim ![]()
Jéé to jsem nějak přehlídla, že by tady byl někdo v očekávání ![]()
Odpoledne se chystáme na nákupy, rozhodla jsem se jít v Grepikových šlépějích a začít nakupovat dárky na vánoce už teď
aspoň pak nebudou tak velký výdaje najednou. A ještě musim Matýskovi nakoupit nějaký teplejší oblečení, tady už ráno strašně mrzne a my jsme bez rukavic a zimní čepice.
Mně se líbí bordo, nová kolekce má oranž prý tak chcu počkat, mají aj černý, ale nemám ráda černé kočárky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat