Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13837
19.10.11 15:21
Kaspinka píše:
Tak já hlásím, že po ko na neurologii jsem nadšená a to je naše mudra koza :mrgreen: Hrozně nás chválila (teda já jsem taky zalhala, že cvičíme 3× denně :mrgreen: ), ale malej je rovnej jak pravítko, točí se na všechny strany, žádnou nepreferuje, do měsíce prý poleze jak ďas (snaží se ale ještě to není ono), cvičení na rhb už jen jednou za měsíc jeden cvik jen kvůli tomu že na 4 vytáčí jednu nožku takže je možný že za ten měsíc si to srovná a bude po cvičení úplně :dance: A 7kg na 9 měs je prý super váha :dance:
:palec: :palec: :palec: :palec: super gratuluji
  • načítám...
9199
19.10.11 18:57

Koale: my v 8 mes. 8,150 kg a 71 cm

Kaspi :palec:

Klari: ja bych nejdrive odsala a pak kapla, teda jestli to jsou kapky, jestli je to roztok s morskou vodou, kt. se strika, tak bych nejdrive strikla, chvili nechala pusobit a pak odsala

• načítám...
2600
19.10.11 20:17

Jéé, holky díky za míry a váhy, tak ten náš Mates zase neni až takovej Golem :lol:
Kaspinka - zapomněla jsem napsat že máš opět super fotečky. Dnes jsem si vzpomněla na jednu starší, jak tam byl Beník v puzzlíku, tenkrát jsem si říkala jak se tam mohl dostat a dnes jsem úplně stejně zasunutýho našla Matýska :lol:
Jo a blahopřeju ke skvělým výsledkům na neuru, jste šikulky.
Kláry - postupovala bych stejně jako psala Nosánek
Všem přeji krásnej večer a jdu se věnovat manželovi :mrgreen:

• načítám...
12429
19.10.11 20:34

Koale díky:)Mě focení baví a manžel to má trochu jako přivýdělek:) V podpisu mám odkaz kde mám nové fotky kadžý týden, je to takový zajímavý projekt:)

• načítám...
3524
20.10.11 10:07

Ahoj,
tak jsme byli ráno u doktorky, protože tu rýmu i kašel má dost, celou noc nespal, usnul asi ve 4 ráno a v půl 7 byl zas vzhůru…odsávačku nechce ani vidět, jakmile se přiblížim, tak je zle…jak to děláte, vám prckové drží?
U dr.poslechově prý dobrý, předepsala nám Nasivin, Stoptusin a Zodac, tak snad to pomůže…chudinka můj malinkej, teď spinká, usnul, když jsme jeli domů, tak ho nechávám dospat v autě, aby se trošku vyspal, kdybych ho vzala, tak se vzbudí…

• načítám...
9199
20.10.11 10:22

Klari: nedrzi. Kdyz vysavam - leze za vysavacem, kdyz mu dam k nosu odsavacku s nezapnutym vysavacem, tak se rechta, ale kdyz je zapnuty, tak rev a rev a rev - proste s revem a s troskou nasili - po dobrem bych neodsala vubec nic. Nakapat mu do nosiku jedine rano kdyz pije mliko a to jeste nezarucim, ze mu ta kapka dojde, kde ma.
Uspesnejsi je u nas strikani do nosiku, ale taky s trochou nasili a revem :nevim: . Takze radeji zatnu zuby a odsavame - je to nejucinnejsi a tak po 3 dnech uz ti to ani neprijde :nevim:

Preji pevne nervy a at je Davidek brzy fit.

• načítám...
2600
20.10.11 13:13

Kláry Mates se mnou při odsávání bojuje jako o život, musim mu držet ruce a to mi stejně ještě kroutí hlavou jak může. Nejlepší je když je doma manžel, to se na něj vrhnem oba a jde to líp. Je to boj s těma nemocema, tak ať je brzy lépe. :hug:
Jo a fotečky jsou pěkný, Davídek je fešák

• načítám...
3524
20.10.11 13:24

No já jsem tu právě věčně sama, takže se musim obejít bez pomoci…teď po obědě jsem to zase zkoušela, ale je silnější :-D

Holky nemáte doma někdo bezdotykový teploměr? Už dlouho přemýšlím, že ho koupím…teď jsem objevila na stránkách Mall.cz za dobrou cenu, budu odtud objednávat i autosedačku, tak přemýšlím, že koupím k Vánocům i ten teploměr…
 http://www.mall.cz/…rolife-nc100

Jo a děkuju za pochvalu fotek :wink:

• načítám...
12429
20.10.11 13:50

Já jsem tak ráda, že jsem zatím ještě nic nechytli a doufám že nám to vydrží co nejdýl :roll:
Psala mi Žá-ba že jsou v Dětské nemocnici, Matěje skolila nějaká viroza :-(

• načítám...
13837
20.10.11 14:01
Kaspinka píše:
Já jsem tak ráda, že jsem zatím ještě nic nechytli a doufám že nám to vydrží co nejdýl :roll:
Psala mi Žá-ba že jsou v Dětské nemocnici, Matěje skolila nějaká viroza :-(

jéje tak ať to není nic vážného, že pozdravujeme.

• načítám...
2600
20.10.11 15:23

Žá-bo Žá-bo myslíme na vás :hug: :hug: :hug:

• načítám...
1794
20.10.11 18:53

Kláry já jsem bezdotykový teploměr měla a nebyla jsem s ním spokojená. Meřil úplně jinak a blbě…a to stál přes 1.000 Kč to chce asi hodně drahý aby byl dobrý. Žá-ba jéje, to je mi moc líto, myslíme na Vás.
Holky mám doma slevu 25 kč na BEBA 2, 600g., 25 Kč na BEBA HA 2,, 400 g - nechcete to někdo? Já to nevyužiji.

• načítám...
9199
21.10.11 08:54

za-ba - at jste brzy doma a zdravoucci

Klari - ja odsavam¨sama, i kdyz je chlap doma, tak na to nema nervy

• načítám...
13837
21.10.11 09:13
:mavam: :mavam: :mavam:

ad teploměr, měli jsme ,měřil blbě, někdo nám ho dal a tak putoval dál :-P

• načítám...
3524
21.10.11 09:30

Žábo je mi moc líto, že jste v nemocnici :-( snad bude Matýsek brzy v pohodě :hug:

Náš malej má ten kašel čím dál horší, ach jo…dneska ho necham celý den v posteli a to by bylo, aby se mi neuzdravil :-) včera odpol jsem mu dala přesnídávku a úplně celou mi jí vyblinkal, asi ty hleny nebo co…odsávat nám nejde, včera mi ho manža držel a stejně to bylo na prd, on se prostě nedá… 8-o

Jo a děkuju za názory ohledně toho teploměru…našla jsem tady diskuzi a s tím co chci já byli spokojení, tak ho asi stejně objednám a v nejhorším kdyby špatně fungoval, tak ho do těch 14 dní vrátim… :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+