Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
to mi je taky líto, že jste v nemocnici at jste brzo zdraví a doma
doma mám i dudlíkový teplomer a taky na prd používám tepl.do zadečku
Nazdárek ženy
![]()
Kláry: hoď mi sem prosím odkaz na ten teploměr, taky bych chtěla bezdotykovej, tak ho okouknu, když budou ty vánoce
a´t vám ležení v posteli zabere ![]()
Holky, jak je v autosedačce takovej ten polštářek kolem hlavy, ten se má taky vyndat? Nebo tam musí být, Mates je tam už trochu natěsno, ještě když má teď bundu.
Dnes asi vyrazim do lékárny, mám si tam vybrat věci za 1500 daji fakturu do práce. Jenže to mají být je vitamínový doplňky, tak doufám, že je přemluvim a daji mi i něco jinýho. Nevim co bych s tolika vitamínama dělala. ![]()
jo a je strašná zima, jsem z toho byla úplně v šoku.
Jinak stále myslim na Žá-bu, snad už jsou na tom líp.
Jo a taky myslim na Grepíka, že už jsem jí dlouho ne
, tak to musim napravit ![]()
A co plánujete na víkend? Že bych se inspirovala.
Ahoj holky dneska uklízím a nestihám, ale sleduju vás.) TAky jsem na ty bezdotykový teploměry neslyšela nic dobrého, my máme normální digitální měří asi 10sek takže mu to šupnu do zadečku a za chvilku to je:)
Tady je dneska hezky, svítí sluníčko ale teplo už není:)
Koale odkaz na ten teploměr jsem dávala na předešlou stránku
tak extra pro tebe: http://www.mall.cz/…rolife-nc100
já ho asi fakt objednám a v nejhorším vrátim, líbí se mi, že ho můžu změřit i v noci když spí a hlavně už mi moc nedrží, když měřim v zadečku, mám digitální a ty se taky musí nechávat dýl i po pípnutí a ta rychloběžka stojí 200,–, tak to radši koupim tenhle…
Já na víkend neplánuju nic, v sobotu odpol pojedu s malým asi k našim, jestli mu teda nebude hůř a vrátim se v neděli po o a budem doma s manžou…
Holky šli byste už dneska ven, když je malej nemocnej? Doktorka mi řekla, že dneska klidně už na chvilku můžu, já ale nevim, aby mi nenastyd ještě víc… ![]()
Kaspi to je děs to uklízení, viď? Já už mám hotovo, teď jsem vytřela a konečně si sedla…ještě teda pak rychle umýt koupelnu, to ale dělám každý den, takže to se nepočítá ![]()
Ještě peru druhou pračku ptž skoro celý příští týden jsem pryč, je se tu ve středu otočím přebalit věci tak potřebuju co nejvíc mít čistých:)Teď už se ale jdem chystat na plavčo ![]()
ahojky:
žába: at jste brzy zdraví ![]()
taky mám uklízecí ale nějak nestíhám, takže zítra to dokončím
: jak jsem přestala kojit tak mi začali padat vlasy tak musím vysávat každý den aby malej neměl všude vlasy ![]()
Koale: myslím že na chvili by jste ven mohli, cca na hodku ![]()
jo a všem hezký víkend ![]()
Jéé Kláry, to jsem ale trubka, jsem si toho nějak nevšimla
díky ![]()
A jinak…kde jako jste…je snad sobota nebo co že tady nikdo není
![]()
HOlky jak se vám chovají mrňousové v kočárku?Od té doby co musím malýho oblíkat do bundy a teplejších věcí tak je jedno jestli sedí nebo leží, tak řve ale tak až z toho začne kašlat.A co je nejdivnější tak nejvíc to dělá o víkendu kdy si to chcem s manželem užít ty společné procházky, ale já už jsem dneska šla domů s pláčem.
Kaspinka: tak do je divné - malej sice řve když se oblíká a když ho soukám do kočárku a fusaku ale jak se rozjedem tak je to dobrý, ale taky tam dlouho nevydrží, od doby co leze tak jak se kočár zastaví chce ven ![]()
jinak se nedivim že jste si to neužili
ale snad se to spraví ![]()
Kláry já nevím, přes týden to tak nedělá i když se mu v očáře třeba nelíbí tak takhle neječí ![]()
Kaspi: tak ani u nas to neni nejidealnejsi - sedi tam jak kdyby sedet neumel, ale teprve si zvyka na zimni obleceni a na dlouho to s nim taky neni ![]()
Nosanku a řve ti tam?Já už totiž přemýšlím že ho budu nosit celou zimu v šátku ![]()
Ještě jak vidím ten tvůj metřík tak mi řekni co děláš že hubneš?:)
Kaspi: rve i nerve. Rve casteji nez pred tim, dat ho lehnout na spani - vzdy s kravalem. No neni nadseny - nemuze se v tom zimnim oblecenim tak hybat, jak by potreboval - nema na to v kocaru tolik mista.
Metrik????Rozlisovaci dietka, myslim, ze jsem ti to kdysi posilala - jestev tehu ![]()
No tak to ji jdu najít:)Potřebuju něco zhubnout a na tohle jsem zapoměla:)Já věděla že se mi bude hodit:)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat