Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
nosanek píše:
Kaspi: rve i nerve. Rve casteji nez pred tim, dat ho lehnout na spani - vzdy s kravalem. No neni nadseny - nemuze se v tom zimnim oblecenim tak hybat, jak by potreboval - nema na to v kocaru tolik mista.Metrik????Rozlisovaci dietka, myslim, ze jsem ti to kdysi posilala - jestev tehu
Mohla bych tě poprosit mi ji poslat znovu?Sem ji někam zašantročila ![]()
Ahoj holky, Adélka se vzteká když ji oblíkám, ale jakmile je navlečená a ve fusaku v kočáru má vevnitř i ruce, tak je klid… a vydrží dlouho… Jen teda musí koukat. Ležet jen na spaní…
Co je to rozlišovací dieta?
Ahojte holky, tak malá taky řve jak ji oblíkám, ale v kočárku je v klidu, ale ležet jenom na spaní jinak musí koukat ven. Tak mě napadlo, že řve, nemá třeba tu bundu moc zaplou u krku že by to vadilo mu? To měla včera Saša a hned jak jsem to dala lépe byl klid. To oblékání je naprd.
Ahój, no tady se to včera ještě rozjelo ![]()
Kaspinka u nás se řve od tý doby co jezdíme ve sporťáku, asi nechce koukat do krajiny ale na svou drahou maminku
, takže max. délka procházky je hodina a půl, dýl nevydrží ani náhodou a navíc tam ani neusne, takže pak stejně musíme na odpočinek domu. A to s manželem taky tak rádi výletujem. ![]()
Platí pro naše děti ještě to, že když je víc než mínus 5 nemá se chodit ven? Nebo už můžem kdykoli?
My už tady dopo měli mínus 4 ![]()
A holky nevíte jak je to s tím polštářkem v autosedačce jak jsem se ptala?
Koale, já už mám ten polštářek dlouho vytáhlý…a s tím mrazem, myslím, že můžou, jen by se jim měla dát asi šála přes pusinku a nosík ať nedýchají přímo ten studený vzduch, ne?
nosanek píše:
pokus č. 2.co ted??
Díky, funguje:) ![]()
Kaspinka píše:nosanek píše:Díky, funguje:)
pokus č. 2.co ted??
to jsem rada
Marti: my v sedacce krome pasu nemame nic - uz se tam skoro nevejdeme
A co máte v autosedačce za polštářek?My tam máme jen takovou jakože vložku nebo jak to mám popsat:)
http://www.eshopbaby.cz/…sedacky-cam/
Nevím jak vložit jen obrázek tak tady je odkaz, v podstatě tu světlou vložku tam máme taky a nevím jestli se to má vyndat:)
Ahoj, kaspi, já tu vložku vyndala, adél v tom byla fakt namáčklá, a teď tam má zase víc místa…
Ahojky ![]()
Tak mi pořád bojujeme s rýmou a kašlem
odsávat se mi moc nedaří, neuvěřitelně se mi vzteká a ať ho chytnu jakkoliv tak stejně sebou cuká…nenechá si dát ani kapky do nosu, prostě hrůza… ![]()
Já tu vložku v sedačce zatím ještě mám…
Jo a v kočárku se mi nevzteká, tak snad ani nezačne, ani při oblíkání…a to v kočáru ani nemusí sedět, má takový ten pololeh…
Včera jsem mu k Vánocům od našich objednala tříkolku…tady u nás mají úplně tu stejnou 3 děti a je super… http://www.kamilka.cz/index.php?…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat