Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
758
26.10.11 10:49

Ahoj holky, vsechny Vas moc zdravim, jsme posledni dobou nejak busy. Uz mi zacala skola, do toho mam doucovani z matematiky, protoze na vysokoskolskou matematiku fakt nemam bunky, takze na to koukam jako pako, ale snad se to zlepsi…Do toho vsude musime mhd, takze nam vse o hodne dele trva…

Jinak Market to s babickou je mi moc lito :hug: :hug:
Klari ty zuby ti teda dali zabrat chudaku
Zabkato uz je dobre, ze jste doma, prdelka malinkej asi zkusil…
Nosanekjdu prostudovat tu dietu:)
Hromniceuz bychom mohli spachat nejaky ten srazik:)

Jinak vsem miminkum gratuluji k uspechum jak v lezeni tak k zoubkum.

Oblekani je des i u nas, krici celou dobu co na nej zacnu oblekat kalhoty a bundu a krici tak, az se zajika…v kocaru dobry, ale nez ho tam napasuju tak to mame s muzikou:)

• načítám...
12429
26.10.11 12:20

Holky potřebuju radu. nejsem si jistá ale myslím že některá z vás tu byla co měla v práci smlouvu na dobu určitou a ta jí buď před mateřskou nebo v průběhu vypršela.Jak to je, musí se nastoupit na pracák, tím pádem není mateřská ale jen rodičák?Kamoška má smlouvu do konce roku a rodí v červnu tak to řeší.

• načítám...
2578
26.10.11 13:21

Kaspinka: já jsem měla smlouvu na dobu určitou - ale končila mi 31.12.2010 a v v půlce prosince jsem šla na mateřskou, takže mě to vyšlo tak tak… tedy na žádný pracák jsem nemusela,........ ale v případě kamarádky, jestli jí smlouva skončí dřív než půjde na mateřskou tak si myslím :think: že na pracák musí..... ale tvrdit to nemůžu :nevim:

• načítám...
2600
26.10.11 19:08

Hromnice Petřík je šikula :palec:
Kláry my máme vysavač centrální, takže tam nic nastavovat nemůžu :nevim: a stříkáš mu před tím odsátím? Oni prý chrčí i když tam ty šušínky nemaji a maji jen nateklou tu sliznici říkala doktorka, to stříkání by mělo snižovat ten otok a změkčit ty holuby, tak by pak měli jít vysát.
Kaspinka ty jsi pracovitá jako včelka :palec:
Evik ať ti škola a matika jde
Grepik :mavam:
Market piš častěji :-)
A kdepak je Nosánek:huban:

• načítám...
9199
26.10.11 19:46

Koale: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
Hromnice: gratulka Petrickovi - sikulka

Mame ode dneska prvni zub :dance: :dance: :dance:
Zitra mame 10-ti mes. poradnu, tak jsem zvedava, zda ho MUDra najde taky :dance: :dance: :dance:

• načítám...
3968
26.10.11 20:22

Koale a Nosánku mám vyřídit že vám Petříček moc a moc děkuje za gratulace :hug: :dance:
Jo a ještě speciálně Nosánkovi gratulujeme k prvnímu zoubku :dance: :srdce:

• načítám...
1794
26.10.11 20:49

Kaspi já být tou holčinou tak jdu na nemocenskou do porodu. Když půjde na pracát bude mít variantu na 4 roky mateřskou…Tak to udělala i moje švagrovka. Jinak na pracák musí.
Kláry já stříknu před odsátím mořskou vodu, nechám působit a vysaju. Ale chrčí to v ní pořád…

• načítám...
2786
26.10.11 20:57

kaspi: at jde na nemocenskou,tím pádem bude v ochranné lhůtě a mateřskou ji bude muset vyplácet ještě zaměstnavatel,i když už defacto bývalý,pak půjde na pracák vyžádat si rodičák a tím,že za ní na nemocenské bude zaměstnavatel platit sociální a zdravotní,bude pak moci zvolit délku rodičáku…
teda pokud se nic nezměnilo,já to tak měla skoro 4 roky zpátky…

jinaK všechny zdravíme,Markétka má už zuby dva a pěkně ostré…

• načítám...
12429
26.10.11 21:08

Holky díky za info:)

• načítám...
2600
27.10.11 09:16

Dobré ráno :-)
Nosánek moc hezká fotečka na profilu a blahopřeju k prvnímu zoubku? Našla jsi ho ty nebo manžel? Já jen jestli dostaneš na šaty :-D A Danečkovi už bude 10 měsíců, to je hustý, to už má za chvilku první narozeniny :pankac:
Kača taky blahopřeju k zoubkům, Mates je má taky ostrý jak břitvy, když mě kousne tak to bolí jak blázen.
Holky měníte dětem nějak jídelníček jak rostou? Třeba větší dávky, nebo nový věci a tak. My jsme v podstatě od 6 měsíců, co jsem zavedla všechny příkrmy na tom samým. Jí to samé, navíc dostává jen tak jednou za týden požužlat kousek chleba nebo rohlíku, ale většinou se mi z toho začne ještě dávit a :poblion: a porce má taky pořád skoro stejný. Jo a dáváte někdo skleničky? Sní vám ty kousky co jsou v těch od 8m? Mates je bez šance :nevim:

• načítám...
9199
27.10.11 09:27

Dobre ranko,

koale - samozrejme ze ja, uz jsem hlasila manzovi, ze jsem si koupila zimni bundu a mam mnelirek na hlave, tak to muze zvladnout i takhle :lol:

Ja pridavam postupne a nesklenickuji, tak nevim. Mnozstvi - jak se povede uvarit a bud sni nebo ne, ale pohybuje se to tak odhadem 200-250 g, mozna obcas i vic, ale uz nevazim, tak fakt nevim :nevim:

• načítám...
758
27.10.11 12:29

Nosanekgratulace k zoubku :palec:

My jsme dostali dopis, pojistovna zaplati 150.000, coz znamena jeste zbytek leasingu i s urokama. Takze sice nemame auto ktere jsme rok splaceli a jeste si vzali pujcku 60000,– na akontaci, kterou splacime, ale nebudeme splacet dal auto leasingovce(ta castka to vse pokryje - je to akorat asi 148.000), takze v podstate dobry…jsem rada :hug: musime ted nasetrit nejaky penizky a poridime si casem jine. Dneska jsem uz od pul seste na nohou mela jsem dnes doucko z matiky, tak jsem musela vygruntovat byt:) - maly vse absolvuje se mnou - dneska to dopadlo dobre, jen jsem se zapocitala a on se mezi tim podival psovi do misky:)vylil na sebe jen vodu, tak dobry:) ted spi, mam navareno od vcera francouzske brambory a dnes uz jen kavicka, za chvili v telce Sama doma a nic nedelam:)

vse zdravim papapa… :huban:

• načítám...
3524
27.10.11 13:32

Ahoj…
Koale já dávám pořád taky to samý a sní mi tak nějak pořád stejně kolem těch 200 g…skleničky mu vůbec nechutnají, vždycky se mu začne zvedat žaludek…kousky už mi začal naštěstí jíst, před tím návaly jak blázen…už jsem se bála, aby nebyl nějaký problém ještě s tímhle…

Evi tak aspoň, že to s autem dopadlo takhle… :potlesk: vem si, kdyby neproplatili nic, to bylo hrozný…

Já dneska v noci skoro nespala…začla jsem mít strašný křeče v břiše a bylo mi zle od žaludku, když už se to nedalo vydržet, tak jsem si šla sednout na záchod, asi po hodině se mi něco podařilo a do tý doby šílená bolest…pak se mi teda ulevilo, špatně mi bylo pořád, šla jsem si lehnout a za chvíli hrozná zimnice…úplně jsem si vybavila porod, protože jsem po něm taky měla zimnici a nešla zastavit…no až k ránu to ustalo, ale špatně je mi do teď…ale už můžu aspoň fungovat, bylo hrozný uklízet atd v tomhle stavu…no a když něco snim, tak se zase ozve břicho :cert: se z toho už fakt picnu…

No doufám, že se máte líp než já…Zítra je svátek, tak bude taťka doma, tak snad si trochu oddychnu…

Jo a děkuju za odpovědi na to vysávání…kapu mu do nosu před tím i po tom…

• načítám...
13837
27.10.11 18:11
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

Koale jsi mě rozesmála...... hezký jo, tak to možná za 20 let až to tady všechno předěláme a přistavíme podkroví. Teď jen šoupeme s pokojema a J. dělal nový přívod eletriky pro myčku a museli jsme jí udělat prostor :wink: Ikdyž kdo ví, jestli tady vůbec zůstaneme, třeba se časem přestěhujeme jinam, nikdy nemůžeme vědět jestli tu budeme na furt, pokud by došlo ke změnám co se týče práce, museli bychom pryč :wink: A my jsme lidi co furt předělávaj, mít nábytek a všechno furt na stejném místě…ale musíme podle příchodu penízků :wink:

• načítám...
1794
27.10.11 19:41

Ahojte holky.
K těm příkrmům - Saša jí skoro pořád to samé, co chceš takxy pořád vymýšlet? A právě proto aby měla někdy změnu jí kupm skleničku, chutná jí to. Kousky jí nevadí asi týden, ze dne na den jí přestaly vadit, Nadavovala se při všem, pan vyrostly dva zuby a začla dohánět co nemohla jíst. Zrovna jsem koupila skleničku a byly tam kousky a nic, nevadí. Teď jí mačkám jídlo vidličkou a dobré, jí to. Tak to chce asi počkat, začne to určitě jíst :palec:
Evik - tak aspoň, že tak.
Kláry - to máš asi střevní chřipku, ne? Dej si smectu, třeba to bude lepší. :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+