Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1274
31.10.11 18:54

PetraKad: My jsme měli na 8mi měsíční prohlídce 10660g a 76 cm :-)

• načítám...
2600
31.10.11 19:41

Grepik nádherná podzimně vyladěná profilovka :palec:
vvvv zapomněla jsem napsat, že na ten vigantol taky zapomínám :oops: v létě jsem to tak neřešila, že jsem třeba 2× - 3× za týden zapomněla, to jsem si říkala že stačí sluníčko, teď si budu muset dávat víc pozor :zed:
Peťo balhopřeju k mírám, je to pěknej chlapák, chtělo by to nějakou fotečku :palec:
Jo a na žehlení jsem se vyprdla a šla radši ven :mrgreen: , ale energii jsem na něj měla, díky Grepíku :mavam:

• načítám...
13837
31.10.11 19:42

koale děkuji :wink: a tady jedna dvojek

• načítám...
2600
31.10.11 19:51

jéé ta je krásná, holkám to moc sluší :potlesk: asi taky šoupnu Matýska někam do listí :palec: díky za inspiraci :huban:

• načítám...
1987
31.10.11 19:58
reshberry píše:
PetraKad: My jsme měli na 8mi měsíční prohlídce 10660g a 76 cm :-)

ty jo, to je teda kus :-D

• načítám...
3524
31.10.11 20:00

Ahoj,
Grepi holky jsou krásný a fotečka je fakt podařená :palec:

Já byla dneska celý den na cestách…dopoledne jsem jela do Prahy na kontrolu do Revmaťáku, poprvé jsem tam řídila a jela sama, ale zvládla jsem to na jedničku, se musim pochválit :mrgreen: Ubrala mi kortikoidy, ale měla jsem nějaký špatný výsledky moči, tak doufám, že mi to množství za měsíc zase nevrátí :zed:

Jinak u nás nic novýho, manža pořád pryč, malej v noci hrozně špatně spí, takže spíš nespíme…jsem hotová, unavená…a včera jsem se vrátila z víkendu u našich, tak jsem ještě v 10 večer uklízela a vytírala :zed: :zed: :zed: že já se na to nevys… :-D

Já teda vigantol dávám pravidelně každý den po koupání, na to nezapomínam, ale já bych ho měla brát taky a na to už jsem líná si ho vzít :roll:

• načítám...
1794
31.10.11 20:16

Grepik - super fotka :palec: :palec:
Já ten vigantol dávám taky každý den, kromě víkendů po koupání, takže na to taky nezapomeneme :-) , ale já abych si nějaký vitamín vzala to néé, koupila jsem si vitamíny na vlasy a hrůza, nejsem schopna to brát :pocitac:
U nás už Saša začíná lozit po čtyřech a klekat si ke všemu - máme po klidu :lol:

• načítám...
2600
31.10.11 20:28

Klárysuper, že jsi u doktora tak dobře dopadla a jsi šikulka, já bych do Prahy nevjela ani za zlatý prase :pankac:
Marti Sašenka je šikulka, už jsem na ní koukala na fb :potlesk:

• načítám...
3524
31.10.11 20:36

Koale děkuju :-) Já taky vždycky tvrdila, že do Prahy nepojedu, protože jí vůbec neznam, ztratila bych se tam i pěšky, ale pak jsem musela v těhu jezdit do Podolí skoro každý týden a ke konci už tam manža se mnou nemohl jezdit, tak jsem vyrazila sama, no a pak už jsem jezdila pořád sama…po dnešku už můžu jezdit sama i sem :-D odřídim všechno, ale Prahy jsem se bála…

Marti šikulka :potlesk:

• načítám...
13837
31.10.11 20:42

PetraKad super míry :palec: :palec: :palec:

Jinak díky.

Koale podzimní focení mám nejraději :wink:

• načítám...
1.11.11 02:18

http://prozeny.blesk.cz/…sterka/17159

Prosím hlasujte jeden hlas za 8 hodin není to těžké a pomůžete dobré věci mojim dvou breberuškám pomůžete žít děkuji

• načítám...
758
1.11.11 07:23

Resh to je krasna vaha to bychom potrebovali:)
GrepikKrasny fotky
VVVtaky hezka profilovka, kapky take zapominam, budu to muset delat jako holky po koupani.

Jinak se ryma nevyhla uz ani nam, takze slast odsavani jsem si uzila dneska rano…malo nasili a hodne revu, ale ulevilo se mu, na to ze celou noc nespal tak ted v minute usnul jako dudek. Dala jsem mu nasivin a zatim k doktorce nepujdeme nebo mame jit hned kvuli rymicce?ja jsem myslela, ze pockam, kdyz to bude bez teplot a rymicka do dvou dnu neustoupi tak az pak pujdeme…

ja uklizela o vikendu, takze dneska jen tak solichacka, budu prat a neco uvarim - ale zadny napad mne nebere o vikendu byla svickova a potrebovala bych zase neco tak na dva dny… :nevim:

• načítám...
758
1.11.11 07:50

udelam lasaagne ty uz jsme dlouho nemeli…

• načítám...
1987
1.11.11 08:04

Holky, já vás pravidelně čtu, ale to je všechno co stihnu. Malej se mi přes týden pořád všude se snaží stavět a pak kňourá. Ach jo, tak zlaté mimi to bylo- prospal prvních 5 měsíců a pak se rozhýbal a od té doby to jede. V porovnání s dcerou je rychlík- ta lezla strašně dlouho, až kolem roka se stavěla, chůze až v 18m. To Honzík se postaví o něco a už se drží třeba jednou rukou 8-o . Dám sem pár fotek, ať nás taky víc poznáte :-)

• načítám...
1987
1.11.11 08:13

další :wink:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital