Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3968
1.11.11 21:34

holky děkuju za reakce :-D koupím jeden balík na vyzkoušení a uvidíme

• načítám...
12429
1.11.11 21:47

My jsme měli z Tesca jednou když se malej škrábal tak jsem vyměnila Pampersky. Ale říkala jsem jim igelitky, ptž oni takové jsou:)Jednak jsou hrozně dlouhé takže BObeš je měl hrozně vysoko na zádech i břichu a navíc jsou fakt takové igelitové a to se mi nelíbilo. Navíc se nedrbal kvůli plínám tak jsme zase na Pampers a měnit nebudu:)

• načítám...
9199
1.11.11 22:24

TESCO ma vice plin. Ty igelitove maji „bily obal“ a ty jsou fakt igelit, ale jak psala Kaca, tak ty zelene se daji. A souhlasim, ze jsou lepsi nez Huggies - ty u nas neuspely vubec.

Hromni - stagnace nevadi, hlavni je, ze to neleze nahoru :palec:

• načítám...
3968
1.11.11 22:43

Nosánku díkybohu že to neleze nahoru :-D no ale blíží se vánoce a to je smrt :dance: nemusím ani tak cukroví :nevim: jako chlebíčky, jednohubky, řízky a salát mňam :-D ale já to zvládnu rozhodně se kvůli tomu nebudu nervovat že :lol:

• načítám...
3968
1.11.11 22:47

Nosánku teď jsem si všimla tvého hubnoucího metříku a mocti gratuluju k úbytku váhy :hug: můžu jen tiše závidět :hug:

• načítám...
850
2.11.11 07:42

holky jak to teda děláte, já po porodu ani deko dolu a to jsem zkoušela redukční jídelníček, pohyb chůze dve hod. nebo jsem zašla na kolo a nic ja teda ješte kojim ale jsem z toho trohu vedle uvidime jak to bude když nebudu kojit :think:

• načítám...
850
2.11.11 07:42

holky jak to teda děláte, já po porodu ani deko dolu a to jsem zkoušela redukční jídelníček, pohyb chůze dve hod. nebo jsem zašla na kolo a nic ja teda ješte kojim ale jsem z toho trohu vedle uvidime jak to bude když nebudu kojit :think:

• načítám...
2600
2.11.11 08:07

Nazdárek, teda to byla dlouhá dočítačka..ufff :lol:
Kaspinka ten výpočet je založenej na tom, že pohlaví dítěte je podle toho, kdo z páru má v době početí mladší krev, nebo jakoby čerstvějc obměněnou. Krev se prý mění po 7 letech. :-)
K plýnkám už jste toho napsali hodně, já se přidávám k pampersačkám :palec:
Lucikga no já hubla jen do té doby co jsem kojila, jak jsem přestala tak jdou kila spíš nahoru :zed: Obdivuji všechny hubnoucí :potlesk:
Evik ty jo, za 10 let už mi bude skoro 40, to už asi miminko nedám :lol:
Grepik tak co tě čeká dnes? Zase máš v plánu něco pracovat? nechceš si taky někdy hodit nohy hore a odpočinout si? :huban:

• načítám...
12429
2.11.11 08:49

Koale a víš jak se to vypočítává nebo kde to zjistím? :wink:

My jdem dneska v poledne na kyčle tak Bobeš ještě chrupe:)

• načítám...
758
2.11.11 09:27

Koale No to mne taky bude skoro 40:) za deset let neco kolem 37:), mam kamaradku ty dlouho nemohli mit deti a otehotnela a ted ma holcicku v 37:)a je to prvni decko a to chteji taky druhe. Na veku asi nezalezi…a na tom kdo jak ma deti po sobe, taky ne…nekdo se citi na 5 viz moje svagrova:) nekdo na jedno viz ja:) dulezite, ze jsou vsechny zdrave a deti a maminky spokojene:)kdyz je mama dobra, je vsechno dobry:)

my jsme meli pekne hnusnou noc maly nemohl spat, spustila se mu takova ta hnusna zelena rymicka, tak odsavame, kdyz se to nezlepsi pujdeme k doktoru…
moje vaha porad stejna +-2 kg, porad se tam tocim a nemuzu z toho ven.

my jsme taky pamperskovi, nekdy jsme meli Huggies, kdyz byly v akci, ale vecne se mi prokadil, takze objednavam z Mallu Pampers a spokojenost.

• načítám...
3221
2.11.11 09:38

Mi teda příjde že na mallu jsou pampersky šíleně drahé… V obchodě jsou levnější, když je akce… :think:

• načítám...
13837
2.11.11 09:41
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

ad plínky, my jedeme jen pampers baby active a jiný už nechcu ani vidět. U M. jsem používala babylove střídala s pampers, ale ty BL se tak zhoršily, že brrrr. Tesco jsem nikdy nekoupila, všichni vychvalují ty fialový, ale brrr…

Koale, no když jsem u PC tak sedím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dneska mám doma M. nebylo jí nejlíp a tak budeme doma, všechny kašleme tak si uděláme čajíček, venku je hnusně dneska odpočívací den asi :think:

• načítám...
13837
2.11.11 09:52

Ale měla bych zapracovat na kalendáři, stále mám jen 4 měsíce :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
2600
2.11.11 10:07

Kaspinka tady to je, ale naštěstí tam dost holek píše, že jim to nevyšlo, tak to omrkněte a taky napište jestli to u vás souhlasí :-) http://www.pohlaviditete.cz/…-podle-krve/
Grepik myslim že si odpočinkovej den zasloužíte :palec: a až doděláš kalendář, tak nám ho musíš ukázat :mrgreen:
Evik tyjo švagrová má 5 dětí? To je fakt super, má nějaký dvojčata? Nebo jim to takhle naskákalo po 1 :-D To si neumim ani představit.

• načítám...
12429
2.11.11 10:17

Grepik v čem děláš ten kalendář?Máš nějaký program nebo přímo na netu?

Holky hlavně z paneláku jak sušíte v zimě prádlo?Přes léto jsem ho měla na balkoně ale teď ho tam mám tak 3 dny a pak ho dám na noc domů a ono doschne ale někdy je to na dýl. Doma topíme zatím jen malinko u malýho v pokoji tak teď má před topení sušák. Ale tam ho nechci, jednak po něm šplhá takže na něj co nevidět spadne a navíc ten smrad z toho mokrého prádla tam taky nechci aby měl. Jak to děláte vy?Sušíte prádlo venku i v zimě?A uschne i když mrzne?Viděla jsem totiž že dost lidí ho má i v zimě venku :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+