Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Grepik aspoň hoď inspiraci co máš pro manžela nebo vůbec pro mužskou část obdarovaných.S manžou jsem totiž v koncích a to má ještě 29.1
2. narozky
Pak napíšu, jdu oblíkat a valíme ven a pro M. do školky, páč jsme s dvojkama teď blbli viz foto
Příspěvek upraven 08.12.11 v 18:03
Dvojčata dostanou http://www.4kids.cz/…/398x290/100 je fakt skvělej, pak tu mám pro ně křesílka http://image.srovname.cz/…kresilko.jpg a ještě dostanou míč od FP http://www.4kids.cz/…/398x290/100
pak už společný dárek s Maru altánek s krtečkem na zahradu.
Pro M. máme další stavebnici, nějaké další díly k vláčkodráze, společenskou hru, ale přemýšlím o požárním autu moc by ho chtěla ![]()
A pro dvojky k roku mám včelí medvídky zpívající pro každou jednoho a pak pískoviště. Ať žije pompo, mají skvělé akce
![]()
babička dostane kalendřá a vit. za 1000 jako vždycky a babička s dědou dostanou kalendáře + pro babí mám vonné olejíčky takovou sadu ona to ráda a pro dědu takovou placatku.
chlap dostane nové kombo, už jsme ho koupili ale má to k vánocům a já si vybrala tu myčku, která už taky stojí a která měla být loni. prababička dostane kalendář a ostatním už dárky nedáváme důležitější jsou děti a řekli jsme si že si dáme dospělí jen prostě nějakou pozornost
![]()
ahojky
u nás dnes celý den nejde elektrika - ale my jsme dopoledne byli v Hradci a ted jsme u babičky - zítra valím do školy, tak bude hlídat ![]()
:reklamu na velikonoce jsem taky viděla - mazec ![]()
Grpeík. ty jo - válíš
já už taky něco mám - pro malýho mám hrací hrnec od FP, a toho mluvícího medvídka od FP, pak dostane houpačku,sáňky, boby, dřevěný kostky, odrážedlo - tu motorku, a ještě bych chtěla lego - to veliký, je od duplo ZOO - viděla jse ho u kámošky a je super,
manža jako vždy - je myslivec- takže hadry, brašnu na pušku,outdorovej mobil - žádnej mu nevydrží ![]()
babičky s dědou dostanou fotoknížku malýho a nějakou kosmetiku a já si vybrala kávovar - Nescafé dolce gusto a flashku od Swarovského ![]()
: pokojík taky chcem do vánoc - chcem vymalovat 2zdi jednu modrou s duhou a něčím lítacím a druhou zelenou a postavičkama jak si hrajou ![]()
Evik: držím palce at škola vychází - já toho mám vždycky plný kecky v Lednu a Květnu ![]()
tady je ještě malinká část foteček, kdo chce může juknout ![]()
Příspěvek upraven 08.12.11 v 18:03
Jen v rychlosti dočítám ![]()
Grepik fotka žůžová
, ostatní okouknu až bude víc času. Dárky mám pro Matýska skoro stejný, takže chválím výběr ![]()
Vánoční kolotoč je prý organizovanej nějak přes mail. Přihlásíte se a přijdou vám info o nějaký mamince co se taky přihlásila, i s adresou a vy jí pošlete dáreček, nějakou drobnost tak okolo 100, a pak vám taky od někoho něco přijde. Teda aspoň tak jsem to pochopila.
Mě to přijde docela milý a takový fakt vánoční, tak do toho asi půjdu ![]()
Market pěknej vánoční seznámek ![]()
Grepi fotky jsou úžasný, holky jsou šikulky
Teda a dárky fakt závidim, mě nebaví nakupovat…
Market dolce gusto mám už asi dva roky a super…hlavně latte, to já miluju ![]()
Pro malýho chci taky ten mluvící hrnec od FP, pak odrážedlo auto (motorku máme), pak tu tříkolku s tou rukojetí, pak ještě nějaký motorický, nějaký ty kostky a určo nějaký hrací kravinky a tu autosedačku a ještě něco domyslim
toho pejska od FP plánuju k
narozkám…
S manžou si nic dávat nebudem…
Grepik fotky jsou moc krásné - malá by mi dávno odlezla
i u fotografa pořád utíkala - ale pár jich vyšlo - přikládám
S vánocema závidím, já mám hromadu věcí po té starší holčičce, tak pořád tápu co té naší mladší pořídit, zatím mám mluvícího pejska od FP a uvažuji o Megablocks - nemáte s tím někdo zkušenosti? Manžel dostane asi novou bundu na hory. A já bych toho chtěla - uvažuji o pekárně na chleba - docela mě to láká. A v rodině taky razíme heslo, že dárky pro děti, takže s dospělákama jen nějaké drobnosti. Babičkám kalendáře - mimochodem - mrkněte na http://www.eshop.tiskarnatwin.cz/ objednávala jsem u nic kalendář v minulém roce a naprostá spokojenost je prostě famózní.
BarTer - vítám Tě
. Malá je kočka
. Jakpak se asi ty Tvoje holčičky jmenujou…
Já vůůůůbec netušíííím
.
Grepik - úžasný fotky!
My taky vždycky vymýšlíme vlastní přáníčka, hlavně vánoční. Letos se obzvlášť těšim, když už budem „aranžovat“ děti dvě
.
Kaspinka - my zítra plavat nejdem
, Matěj má od minule rýmu a furt se jí ne a ne zbavit, mezitím jsem ji chytla i já. Tak to nebudu pokoušet. A na to poslední zase nemůžete vy, že? Jestli si to dobře pamatuju…
Vánoční dárky sice ještě nemám, ale už je mám kompletně vymyšlený a do konce týdne je objednám (letos se odmítám nervovat a potit v obchodech), takže je pak taky hned zabalím a v prosinci chci mít čas jen na úklid a pečení.
Vánoční kolotoč se mi taky zdá fajn (mně už pozvánka přišla), ale nikdy jsem se ho nezúčastnila. Letos taky ne, ale jen proto, že si děláme s holkama z naší uzamčené skupiny svůj vlastní
.
BarTer píše:
Grepik fotky jsou moc krásné - malá by mi dávno odlezlai u fotografa pořád utíkala - ale pár jich vyšlo - přikládám
S vánocema závidím, já mám hromadu věcí po té starší holčičce, tak pořád tápu co té naší mladší pořídit, zatím mám mluvícího pejska od FP a uvažuji o Megablocks - nemáte s tím někdo zkušenosti? Manžel dostane asi novou bundu na hory. A já bych toho chtěla - uvažuji o pekárně na chleba - docela mě to láká. A v rodině taky razíme heslo, že dárky pro děti, takže s dospělákama jen nějaké drobnosti. Babičkám kalendáře - mimochodem - mrkněte na http://www.eshop.tiskarnatwin.cz/ objednávala jsem u nic kalendář v minulém roce a naprostá spokojenost je prostě famózní.
je krásná
Nepřišla Ti nabídka kalendářů e.mailem???? Mně totiž jo
to samé, ale já mám své a nechám si tisknout u printu, jako mi to všude přijde děsně drahé
![]()
nepřišla - v minulém roce jsem hledala a našla toto - tak jsem to zkusila a fakt spokojenost. Chytla jsem tam nějakou akci, při více jak 5ti kusech byla sleva asi 40% dolů tak se to cenově dalo
grepik píše:BarTer píše:je krásná
Grepik fotky jsou moc krásné - malá by mi dávno odlezlai u fotografa pořád utíkala - ale pár jich vyšlo - přikládám
![]()
![]()
to samé, ale já mám své a nechám si tisknout u printu, jako mi to všude přijde děsně drahé
![]()
![]()
BarTer píše:
nepřišla - v minulém roce jsem hledala a našla toto - tak jsem to zkusila a fakt spokojenost. Chytla jsem tam nějakou akci, při více jak 5ti kusech byla sleva asi 40% dolů tak se to cenově dalogrepik píše:BarTer píše:je krásná
![]()
![]()
![]()
![]()
tak to je dobrý, mně přišla nabídka e.mailem ![]()
Grepik když vidím v profilu oblast Vysočina to už tam máte asi pěknou zimu. Občas tam jezdíme do Bohdalova - máte tam moc krásně. Letos snad i Silvestr, nevíš o nějakém dětškém vleku v té oblasti? Malá letos dostane od ježíška i lyže ![]()
Ahoj holky, Markét, dolce gusto mám taky a mi teda nechutná… Ty kapsle jsou děsně cítit práškem… Takže já už bych do něj nešla… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat