Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Barter malej má taky skoro přesný řežim, jen po obědě, když spí málo, tak si někdy zdřímne venku v kočáru kolem tý 4 hodiny…chodí spát kolem 7 a vstáváme mezi 6 a půl 7…
Nosánku tak to jo, já myslela, že už si ho jako i rozkouše
malej jablko zvládá, jen si taky někdy ukosne hodně a buď polkne nebo musím vyndat ![]()
Koale já ještě dneska vyzkoušim co psala Kaspi, půl na půl s koupeným a uvidim…v úterý jdem k dr. tak se dyžtak zeptam čím to může být…
No nic, jdu ze sebe udělat člověka, umýt hlavu a namalovat, ale nechce se mi, jsem lenoch ![]()
Tak u nás se chrupká, po obědě vyrážíme do Budějc na gastrofest a večer jdeme na svatomartinskou husičku
A zítra jedem do Prahy, fandit bráchovi, kterej tam běží velkou Kunratickou ![]()
U nás se taky chrupká, teda jen ta mladší. Jdu s Barčou připravit řízky, má nám přijet babička se strejdou na návštěvu. Odpoledne nás čeká třeba i tatínek - ten moderní workholismus nás zničí a s ním bludičkování - takže lampiony a světýlka sebou. Plus je tam jsou k tomu Svatomartinské hody, takže snad hezká akce ![]()
Jinak já vařím na dva dny,protože malá je ve školce a pro mě a manžu to stačí. Tak to malé kombinuju, když dělám pro nás něco co ona vyloženě nemůže dávám kupované. Jde vidět, že má oblíbené a neoblíbené věci a je jedno jestli je to domácí nebo ne. Vím, že kámošky ty starší šidili i tak, že do oběda přidávali třeba dvě lžičky ovocné přesnídávky - mě to tedy přišlo nechutné, ale děti baštili vše ![]()
Krásnou ač zřejmě mrazivou sobotu
jo a ještě jak se probírali dárky pro chlapi, tak jeden dárek je taky monitor,
Příspěvek upraven 08.12.11 v 18:57
Kde jstééé? ![]()
Celý víkedn bylo krásně, co? My jsme byli včera na svatomartinskou husu a na velkou procházku, dnes na návštěvu u babičky. Saša začíná pěkně řádit, dnes co dělala u mamky a ve vaně.
Začíná být pěkně akčí a objevuje celý dům. Dnes vysela na schodech.
Už se těším na Vánoce jak tady vidím ty dárečky ![]()
Ahoj holky tak jsem se taky zapojila do vánočního kolotoče ![]()
Jinak víkend pohodka, včera jsme byli nakupovat (manža mi koupil ty drahé zimní boty
) a dneska u mamky.V úterý jdem k dr tak se těším co mi řekne nového a jak malej povyrostl ![]()
Ahoj ![]()
my byli o víkendu jako vždy u našich ![]()
Zima strašná a já zmrzlá…hrozně mě začal bolet močák, tak jsem se naložila do horký vany a vypila už dva urologický čaje…půjdu spát…
Kaspi super, že máš botky ![]()
Marti a bude hůř ![]()
Zítra dopol máme rehabko a v úterý taky doktorku ![]()
Kaspi taky přeji hezké chození v botkách - dej sem tip jaké hřejivky to máš? Taky musím něco teplejšího pořídit
U nás víkend docela povedený - včera krásná rodinná akce a lampionkáma - Klubíčko světel - děti nakonec vytvořili živé klubíčko na náměstí, soutěžilo se. A zjistila jsem, že naše malá má vyloženě ráda davové akce, trsala na hlasitou hudbu a smála se na celé kolo z kočárku ven
Dneska spíš klid, procházka a pak návštěva švagrovky s dětmi.
Za chvilku jdu taky do hajan, zítra zase školka a klasický kolotoč
Brej večír
.
My byli v sobotu na oslavě narozenin neteře, o Vendulce jsme celou dobu nevěděli, sestřenky ji zabavily
. A Matěj byl hodňoučkej, přestože v tu dobu pravidelně spává a pak už na něm i ta únava byla vidět, ale vydržel. Dneska taťulda zase na baráku a my flákačka, pohádky, procházka, hraní…
Kaspi - pche, jako my Ti to tady stejně NIKDO nezávidíme, tak nemachruj
. Jaký bylo plavčo? Co matky? ![]()
klaaras - my to máme obráceně - zítra dr., v úterý rhb
. S tím močákem Ti to nezávidím, snad jsi to zahnala…
Markéta14 - jo jo, stavíme. Manžel sám. A to doslova, nezasvěcení si myslí, že si dělá srandu. Začal na jaře, teď to máme pod střechou, vevnitř už i všechny příčky, kus plotu… Jestli to půjde takhle dobře, mohli bychom se za rok, rok a půl stěhovat. Vy už přestěhovaní jste nebo vás to teprve čeká? Vám zavidím. Taky jste stavěli svépomocí?
Jinak:
Zuby Máťovi čistím taky jen večer před spaním, bez pasty, na to je času dost, myslím, že V. ji začala používat snad až ve dvou letech - na doporučení zubařky.
Pití u nás taky a stále problém, rekord je u nás 50 ml
a to se poštěstilo asi jen 2×
.
Jídlo - kousky nezvládáme, „hrudky“ už jo, i když i tak se mu někdy navalí, ale jsem v klidu, předpokládám, že to přijde ze dne na den, jako u V., té to taky trvalo, do roka musela mít všechno rozmixovaný úplně na kaši (ale je fakt, že neměla dlooouho zuby) a pak nastal zlom. Dávky teď téměř zdvojnásobil, hlavně obědy, takže sní fakt kopec
.
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s0174.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s0174.gif ..... ![]()
: tak já víkend ve škole
ale neděle dobrá - dali jsme procházku a večer konečně to svatomartinský víno ![]()
žába:jojo taky jsme stavěli sami - a u nás hlavně tatka a my mu pomáhali, letos budeme mít už druhý vánoce
ale ještě nás čeká plot a upravy okolo baráku. Tak at vám to rychle utíká a máte hotovo, já zas nezávidím ![]()
Kaspi: také přeji dobré pochozeníčko
botky od reikieru jsou dobrý ikdyž teda drahý ![]()
Ahóóój
![]()
Kaspinka botky závidim, já se ještě nedostala nikam ani na obhlídku, tak snad tenhle týden
Grepik monitor pěknej
jo a pracovní víkend? Zase? Že si nedáš pokoj ![]()
Marti o objevování celého domu mi ani nemluv, už jsem taky Matýska chytala na schodech. že by byl třeba chvilku v ohrádce, to neexistuje, sice tam má spoustu hraček, ale radši si hraje s kabelama, dvdčkem, knížkama v knihovně a dnes mě málěm trefil šlak, protože se rozhodl, že chytí pavouka, co lezl po chodbě, asi 3× na něj šáhl, než jsem ho zvládla zneškodnit.
Ale jinak musim říct, že jak řeknu ne, tak se fakt zastaví a na zakázanou věc nešáhne, jen pak na mě koukne a rozbrečí se ![]()
Market úpravy kolem domu, zámkovku a přední plot s vratama doděláváme už 6 let
Jak se člověk nastěhuje, tak už je to v pytli, teď už vyměňujem spotřebiče, baterie v koupelnách apod. takže se ty peníze furt kutálí někam jinam
Žá-ba to jsi mě s těma kouskama uklidnila, tak já to nebudu hrotit a dám mu čas. Včera měl mixovaný a snědl všechno.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat