Únor 2011

• Fotoalbum (451)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3524
12.11.11 09:02

Barter malej má taky skoro přesný řežim, jen po obědě, když spí málo, tak si někdy zdřímne venku v kočáru kolem tý 4 hodiny…chodí spát kolem 7 a vstáváme mezi 6 a půl 7…

Nosánku tak to jo, já myslela, že už si ho jako i rozkouše 8-o :-) malej jablko zvládá, jen si taky někdy ukosne hodně a buď polkne nebo musím vyndat :-)

Koale já ještě dneska vyzkoušim co psala Kaspi, půl na půl s koupeným a uvidim…v úterý jdem k dr. tak se dyžtak zeptam čím to může být…

No nic, jdu ze sebe udělat člověka, umýt hlavu a namalovat, ale nechce se mi, jsem lenoch :cert:

• načítám...
2600
12.11.11 09:28

Tak u nás se chrupká, po obědě vyrážíme do Budějc na gastrofest a večer jdeme na svatomartinskou husičku :mrgreen: A zítra jedem do Prahy, fandit bráchovi, kterej tam běží velkou Kunratickou :mavam:

• načítám...
49
12.11.11 09:34

U nás se taky chrupká, teda jen ta mladší. Jdu s Barčou připravit řízky, má nám přijet babička se strejdou na návštěvu. Odpoledne nás čeká třeba i tatínek - ten moderní workholismus nás zničí a s ním bludičkování - takže lampiony a světýlka sebou. Plus je tam jsou k tomu Svatomartinské hody, takže snad hezká akce :-)

Jinak já vařím na dva dny,protože malá je ve školce a pro mě a manžu to stačí. Tak to malé kombinuju, když dělám pro nás něco co ona vyloženě nemůže dávám kupované. Jde vidět, že má oblíbené a neoblíbené věci a je jedno jestli je to domácí nebo ne. Vím, že kámošky ty starší šidili i tak, že do oběda přidávali třeba dvě lžičky ovocné přesnídávky - mě to tedy přišlo nechutné, ale děti baštili vše :-)

Krásnou ač zřejmě mrazivou sobotu

• načítám...
13837
12.11.11 11:57

ahojky :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
13837
12.11.11 12:09

jo a ještě jak se probírali dárky pro chlapi, tak jeden dárek je taky monitor,

Příspěvek upraven 08.12.11 v 18:57

• načítám...
1794
13.11.11 19:51

Kde jstééé? :-D
Celý víkedn bylo krásně, co? My jsme byli včera na svatomartinskou husu a na velkou procházku, dnes na návštěvu u babičky. Saša začíná pěkně řádit, dnes co dělala u mamky a ve vaně. :lol: Začíná být pěkně akčí a objevuje celý dům. Dnes vysela na schodech.
Už se těším na Vánoce jak tady vidím ty dárečky :-)

• načítám...
13837
13.11.11 20:33
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

víkend pracovní :mrgreen:

• načítám...
12429
13.11.11 20:39

Ahoj holky tak jsem se taky zapojila do vánočního kolotoče :pankac:
Jinak víkend pohodka, včera jsme byli nakupovat (manža mi koupil ty drahé zimní boty :dance: ) a dneska u mamky.V úterý jdem k dr tak se těším co mi řekne nového a jak malej povyrostl :potlesk:

• načítám...
3524
13.11.11 20:54

Ahoj :mavam:
my byli o víkendu jako vždy u našich :-)
Zima strašná a já zmrzlá…hrozně mě začal bolet močák, tak jsem se naložila do horký vany a vypila už dva urologický čaje…půjdu spát…

Kaspi super, že máš botky :-)

Marti a bude hůř :-P

Zítra dopol máme rehabko a v úterý taky doktorku :-D

• načítám...
13837
13.11.11 20:57

Kaspi tak ať se Ti v botkách dobře chodí :wink:

• načítám...
49
13.11.11 21:40

Kaspi taky přeji hezké chození v botkách - dej sem tip jaké hřejivky to máš? Taky musím něco teplejšího pořídit

U nás víkend docela povedený - včera krásná rodinná akce a lampionkáma - Klubíčko světel - děti nakonec vytvořili živé klubíčko na náměstí, soutěžilo se. A zjistila jsem, že naše malá má vyloženě ráda davové akce, trsala na hlasitou hudbu a smála se na celé kolo z kočárku ven
Dneska spíš klid, procházka a pak návštěva švagrovky s dětmi.
Za chvilku jdu taky do hajan, zítra zase školka a klasický kolotoč

• načítám...
4354
13.11.11 21:53

Brej večír :mavam: .

My byli v sobotu na oslavě narozenin neteře, o Vendulce jsme celou dobu nevěděli, sestřenky ji zabavily :wink: . A Matěj byl hodňoučkej, přestože v tu dobu pravidelně spává a pak už na něm i ta únava byla vidět, ale vydržel. Dneska taťulda zase na baráku a my flákačka, pohádky, procházka, hraní…

Kaspi - pche, jako my Ti to tady stejně NIKDO nezávidíme, tak nemachruj :mrgreen: . Jaký bylo plavčo? Co matky? :-P

klaaras - my to máme obráceně - zítra dr., v úterý rhb :wink: . S tím močákem Ti to nezávidím, snad jsi to zahnala…

Markéta14 - jo jo, stavíme. Manžel sám. A to doslova, nezasvěcení si myslí, že si dělá srandu. Začal na jaře, teď to máme pod střechou, vevnitř už i všechny příčky, kus plotu… Jestli to půjde takhle dobře, mohli bychom se za rok, rok a půl stěhovat. Vy už přestěhovaní jste nebo vás to teprve čeká? Vám zavidím. Taky jste stavěli svépomocí?

Jinak:
Zuby Máťovi čistím taky jen večer před spaním, bez pasty, na to je času dost, myslím, že V. ji začala používat snad až ve dvou letech - na doporučení zubařky.
Pití u nás taky a stále problém, rekord je u nás 50 ml :roll: a to se poštěstilo asi jen 2× :-? .
Jídlo - kousky nezvládáme, „hrudky“ už jo, i když i tak se mu někdy navalí, ale jsem v klidu, předpokládám, že to přijde ze dne na den, jako u V., té to taky trvalo, do roka musela mít všechno rozmixovaný úplně na kaši (ale je fakt, že neměla dlooouho zuby) a pak nastal zlom. Dávky teď téměř zdvojnásobil, hlavně obědy, takže sní fakt kopec 8-o .

• načítám...
4354
14.11.11 00:02

""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s0174.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s0174.gif ..... :mavam:

• načítám...
2578
14.11.11 07:49

: tak já víkend ve škole :roll: ale neděle dobrá - dali jsme procházku a večer konečně to svatomartinský víno :-)

žába:jojo taky jsme stavěli sami - a u nás hlavně tatka a my mu pomáhali, letos budeme mít už druhý vánoce :dance: ale ještě nás čeká plot a upravy okolo baráku. Tak at vám to rychle utíká a máte hotovo, já zas nezávidím :lol:

Kaspi: také přeji dobré pochozeníčko :palec: botky od reikieru jsou dobrý ikdyž teda drahý :roll:

• načítám...
2600
14.11.11 08:13

Ahóóój :mavam: :mavam:
Kaspinka botky závidim, já se ještě nedostala nikam ani na obhlídku, tak snad tenhle týden
Grepik monitor pěknej :palec: jo a pracovní víkend? Zase? Že si nedáš pokoj :lol:
Marti o objevování celého domu mi ani nemluv, už jsem taky Matýska chytala na schodech. že by byl třeba chvilku v ohrádce, to neexistuje, sice tam má spoustu hraček, ale radši si hraje s kabelama, dvdčkem, knížkama v knihovně a dnes mě málěm trefil šlak, protože se rozhodl, že chytí pavouka, co lezl po chodbě, asi 3× na něj šáhl, než jsem ho zvládla zneškodnit. :poblion: Ale jinak musim říct, že jak řeknu ne, tak se fakt zastaví a na zakázanou věc nešáhne, jen pak na mě koukne a rozbrečí se :think:
Market úpravy kolem domu, zámkovku a přední plot s vratama doděláváme už 6 let :zed: Jak se člověk nastěhuje, tak už je to v pytli, teď už vyměňujem spotřebiče, baterie v koupelnách apod. takže se ty peníze furt kutálí někam jinam :cert: Žá-ba to jsi mě s těma kouskama uklidnila, tak já to nebudu hrotit a dám mu čas. Včera měl mixovaný a snědl všechno.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+