Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já ho budu kupovat na netu, v obchodě vůbec nevim, kde by ho mohli mít…hlavně na netu ho seženeš i levněji…na stránkách FP ho mají asi za necelých 1200,– a na netu jsem ho někde viděla za 1000,–…hlavně pozor, je tam i za 800,– ale mluví německy, proto je o tolik levnější…
Jé zrovna v Ikee
tam já se zrovna jen tak nedostanu…potřebuju něco v Plzni-Kika, Asko, Bauhaus, Jysk, Tesco, Albert, Dráčik, Pompo, Bambule…
![]()
Holky, ten vanocni kolotoc je vlastne co???
My dnes koupili autosedajdu a plastove kostky a navlekaci krouzky
nosanek píše:
Holky, ten vanocni kolotoc je vlastne co???My dnes koupili autosedajdu a plastove kostky a navlekaci krouzky
https://www.emimino.cz/…acina-87159/
zde najdeš vše
o kolotoči
Nosánku a koupili jste tu römer king plus? A jaká je? Myslím takhle na omak a vzhledově ![]()
Jo ty kroužky chci taky ![]()
Nojo, autosedajdu chci taky koupit, než se nám po novém roce zvýší DPH ![]()
Kláry ten koberec jsem viděla v Asku a v Moebelixu, jinak nevim
a nočník je super, aspoň mám tip pro babičky. Tak Davídek má vlastně narozeniny i svátek hned kolem vánoc
, to je na dárky na prd. No Mates má svátek taky tejden po narozkách, takže nic moc, pak celej rok nic ![]()
Jo a pindíka má Matýsek v pohodě, prý je to nějaký nahromaděný mázek, na urologii by to prý nějak rozrušili, aby to vyteklo, ale doktorka řekla že je to zbytečný trápení a že to časem nějak odejde samo. Takže uff.
Nosánek ještě posazujete na nočník? když už tu o něm byla řeč. ![]()
Jo a už jsem přišla na to na co použijem ohrádku, když v ní Mates nechce být.....dáme do ní vánoční stromeček
tak bude v bezpečí…on i Mates ![]()
Market o úklidu mi ani nemluv
ale koukala jsem že jste pěkně na samotě, nikde se na vás nikdo nelepí, to za to stojí viď? ![]()
Grepi: jdu koukat
Klari: nee, tu nemame, mame Fenix newbuddy. Ale King jsem si omakala - omakove stejna jak ta co mame, prijemna, maly v ni byl uz ted dost natesno a to ma tesne pod 9 kg.
. Bavily jsme se s majitelkou obchudu a rikala, ze nikde neni receno, ze ostatni sedacky (ty levnejsi) jsou mene bezpecne atd. Jen proste nejsou tak testovane jako Romer a tudiz jsou i levnejsi. Samozrejme je taky zcela mozne, ze kdyby byly testovane, tak muzou zcela propadnout v testech.
Koale: jj, posazuji. Maly si zvykl, sedi pekne, kdyz se vycura, tak z nocniku odleze aniz by ho prevrhl (ale musim rychle pribehnout, nebot si s nim rad hraje
). Vcera se nam postestilo pres den vydrzet s jednou latkovkou
. Ale vetsinou se vycura tak 2-3 denne a meli jsme uz i 2 male bobky ![]()
Nosánek ozdoba na tvůj datartový stromek zavěšena
Teda tak vy už máte s Danečkem a nočníkem skoro vyhráno
šikula.
Koale: diky. Vyhrano, to nevim. To bude, az si bude sam rikat, ale jsme na dobre ceste, teda doufam ![]()
Koale děkuju za tip, a nevíš náhodou asi jak se tak pohybuje cenově viď? Já našla teď na MMB nový 140×200 cm za 550,– i s poštovným…tak nevím, jestli ho mám objednat nebo počkat do čtvrtka, to půjdu do Aska…
Dobře, že to nic nebylo, hlavně, že to to uklidnilo a víš, že je vše v pohodě, jistota je jistota ![]()
Nosánku já jsem si právě pamatovala, že jsi chtěla tu samou co já…Já jí objednam buď teď nebo začátkem prosince, tchýně jí chce koupit s náma na půl, tak to nebude taková pecka…
Daneček je šikulka, že už to umí
já začnu v lednu až bude mít ten novej čuper nočník ![]()
No nic, jdu uklízet ![]()
Koale: to se zdá že jsme na samotě, je u L. rodičů na zahradě, je malinko zastrčený dozadu. Na uplný samotě bych se strachem zbláznila ![]()
Nosánek: : vy už valíte na nočník - ty jo to musím taky vyzkoušet, jsem na nás zvědavá
![]()
Ahojky holčeny, člověk tu chvilku není a čte to jako román
.
Botečky nádherné - budu muset vyrazit na lov
.
Stavba my máme postaveno, stěhovali jsme se pět let zpátky, ale ještě hodně doděláváme, to na baráku asi nemá nikdy konce. Kdybych měla větší pozemek tak jdu do bungalovu - nesplněný sen
. Je to kompromis - takto jsme ve městě, i když hodně na okraji a tady jsou pozemky hodně drahé.
Autosedačka my na tu starší máme Romera tu střední katergorii 9-18 kg. malá se do ní krásně vejde ještě teĎ skoro ve 4 letec, je fakt, že je drobnější má necelých 14 kg. Ale jsem s ní naprosto spokojená. I do větší sedačky jdeme zase do Romera. Jinak ty naše malošky je prý nejlepší co nejdéle vozit ve vajíčku, protože ještě mají uvolněné svalstvo u páteře a při čelním nárazu by mohlo dojít k poškození.
Nočník klobouk dolů - já ještě ani malou nezkoušela posadit. Jinak ta starší nočník neměla moc ráda - začala chodit rovnou na záchod - koupila jsem takové fajn schůdky s adaptérem. Tak uvidíme jak ta mladší, je klidnější tak třeba. Dobrá inspirace, zítra vyzkoušíme.
Mléčné výrobky a tvaroh já osobně bych se tomu nebránila. Náš doktor říká, že pokud dítě nemá problémy jako alergie apod. tak od 9 měsíců už může baštit skoro vše, samozřejmě opatrně s kořením apod. Naší malé chutná, já jí dávám mléčné svačinky, od Nestle - takové ty jogurtíky a to baští s chutí. Přímo tvaroh jsem ještě nezkoušela - to mi příjde docela husté. Osobně si myslím, že čím pestřejší strava tím lepší. U té starší jak vše bylo opožděné, tak do dnes je nedůvěřivá k věcem které nezná a nechce je ani zkoušet.
Noční spinkání tiše závidím, že Vám děti spí celou noc. Malá taky spávala, ale už víc jak měsíc se jí tlačí zuby - a pořád ani jeden není
.Takže se budíme i 5× za noc. Dudlík nemá - ve 3 měsících ho odmítla. A jinak je stále kojená -takže bojujem. Trošku zabírá Nurofen na noc - ale zas jí tím nechci moc dopovat.
Jinak fotečku z lampioňáčku hodím, pokud tam nějaká slušná bude - fotil manža, a to většinou dopadne tak, že foťák je v kapse a fotky tak nejsou - ach ti mužští
Ahoooj ![]()
Hlásím 8,17 kg v 10-ti měsících
, dohání to pěkně, chlapec
. Jen teda vyfasoval sirup, je hrozně zahleněnej, úplně to v něm chrčí
.
Normálně se na zítřejší RHB těším, dostaneme konečně cvik na lezení, před těmi dvěma týdny nám nechali jen původní jeden cvik a další nepřidávali prý skrz ten oslabený organismus po viróze. Jenže mně to teď přijde jako promarněný čas, Máťa se tááák na ty čtyři snaží, ale nejde mu to, neudrží se, hned se rozplácne - i na koberci, ten mají aspoň v hracím pokojíčku, jinak máme taky všude plovoučku
. Ale posun vidím, tak věřím, že s tím cvikem by to mohlo brzy přinést úspěch.
Klaaras - teď nevím - je v Plzni Breno? Tam mají těch kusových dětských koberců docela hodně.
Nosánek - s tím nočníkem jste šikulky!
koale - tak to jsem ráda, že to s Matýskem a jeho intimními partiemi není nic vážného
. Ještě jsem zapomněla reagovat na toho pavouka - no fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj, vydezinfikovala jsi mu potom, doufám, všechno, čím se ho dotknul?
![]()
Markéta14 - jéé, díky za fotku
. Vypadá to pěkně - tedy alespoň to, co je vidět
, sympaticky… My máme barák menší, dole kuchyň, obývák, wc a sprcha, v podkroví ložnice, dva děcáky, koupelna. Garáž nemáme, jen kryté stání, za ním manžel dílnu. Taky hodím fotku
.
Tohle je zatím poslední fotka…
No, pro vyznavače moderních domů je ta naše „chalupa“ naprosto obyčejnej, tuctovej a nezajímavej domek
. Jenže my v ničem jiném žít neumíme, kdybychom mohli (jakože nám to stav. úřad nepovolí), udělali bysme aspoň na polovině falešné roubení. Ale aspoň okna budeme mít taková, jako bývala na chaloupkách, sokl bude cihlový (jako zídka plotu), fasáda světle béžová - tak taky pro představu
.
Dobré ráno
Žá-ba to je jasný, jsem tady po pavoukovi vydezinfikovala úplně všechno, včetně Matýska. Když si představim co by s nim asi udělal kdyby ho chytil ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s7226.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s7226.gif ![]()
Domeček vypadá moc hezky, už se těšim až nám sem příští rok buděš dávat fotky jak zařizujete ![]()
Váha Matýska pěkná ![]()
Market to maji teda tchánovci mega zahradu
![]()
Kláry v Asku stál ten koberec asi víc, ale nevim jestli nebyl větší ![]()
BarTer s tím focením to znám, manžel je to samý, takže máme strašně málo fotek, kde bych byla s Matýskem já. Navíc máme jen foťák, co jsem dostala jednou já a je růžovej, takže manžel se stydí s nim fotit ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat