Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
: tak my kupujem floru nebo taky obyč. máslo - takže jedno
z toho ![]()
Já jestli to normální nevadí když všude říkají jak je to nezdravý ![]()
holky v pohodě-já nejsem uražená
![]()
Jen jsme prostě chtěli zkusit něco jiného, jeden čas nám odmítal jíst ovocné přesnídávky, tak jsem se na to ptala doktorky a ona my to právě poradila s tím tvrarohem a dopadlo to tak,k že papáme ovocné přesnídávky i tvarůžeki s čerstvým ovocem ![]()
Jinak na chleba mu dávám jihočeské máslo osd madety-snad to není reklama
snídáme okolo 7 hodiny a pak mezi 9 a 10 hodinou vypije zas tu svoji 90ml
což je dost málo, ale víc prostě nechce a jde spinkat
a my obědváme mezi 13-14 hodinou až se spokojeně vzbudí ![]()
Jinak střídám skleničky a už my občas papá i doma uvařený ![]()
a to mlíko v noci okolo té 4 hodiny Kláry nevím
já si taky myslím že je to už jen zvyk, když my takouvou dobu spal krásně celou noc ale zas ho nenechám řvát chuděru malého
prostě ho rozmazluju no ![]()
Teda, jedna návštěva a dočítám vás 5 minut ![]()
K tý doktorce asi zajdem, stejně půjdem na prochajdu, tak to vemem okolo. Žá-ba u nás se na 9 měsíční nechodí, až v 10, tak si jí aspoň udělám.
Market baráček krásnej, my máme větší, museli jsme udělat ještě jedno patro, prý aby to zapadlo do rázu krajiny, tak teď máme obrovskou půdu, kde by se dal udělat ještě jeden byt
Ale zase si mám aspoň kam ukládat věci po Matýskovi a nikde mi nepřekáží ![]()
Hromni
pro Matýska máme to křesílko, co na něj tenkrát upozorňovala Grepik, pak to autíčko co ho ovládáš chrastítkem, pak chodítko http://www.obchody24.cz/…icco-jogging, ten míč - co tu taky ukazovala Grepik, sáňky a ještě bych chtěla ten stoleček - viz. zase Grepik
, jo a přemýšlím o odrážedle, ale to asi až k narozeninám. Jo a ještě určitě tenhle orchestr http://www.kralovstvi-deti.cz/…150w-406316/ a nějakej mluvící mobil, Mates je z těch našich celej u vytržení ![]()
Ty jo už chleba s máslem…už máme ty děti fakt velký, toto letí
Matýsek by to asi ještě nesežvejkal, ale snad se to taky brzo naučí.
Jo a ještě k tomu buzení. Matýsek poslední týden taky špatně spí, dvakrát až třikrát ho v noci pokládám, protože se vzbudí, stoupne si v postýlce, kouká na nás a něco pokřikuje. Taky jsem už měla nutkání dělat mu mlíko, ale pak jsem si řekla, že by to byl krok zpátky, že bych si ho na něj zase naučila, tak mu dám jen dudlík a on zase usne ![]()
Hromni dělej to podle sebe, pokud ti to nevadí, tak mu to mlíko dávej…mě se malej budí několikrát za noc od malička, vždy dám jen dudlík a spí dál…
Koale dej vědět co ti dr. řekla, ale bude to určitě v pohodě ![]()
S tím buzením, to máme stejný, jak jsem psala nahoře…
Chtěla jsem ještě malýmu objednat k Vánocům nočník od fisher price, vypadá jak opravdový záchod a hraje atd. stojí okolo tisícovky, ale necham mu ho asi k svátku nebo k narozkám…
Jak to tak čtu co všechno kupujete dětem k vánocům tak začínám mít depresi
My něco máme vymyšlený ale moc ne ahlvaně kam na ty nápady chodíte?Mě nebaví oblítávat obchody takže pak koupím co se mi líbí a je ![]()
Kaspi u nás taky dárečky pro Petříka budou spíše praktický ![]()
Jelikož začal sedět, dostane jídelní židličku, nočník a nějakou tu hračku ![]()
ještě jsem přemýšlela, že by jsem mu koupila odrážedlo, ale to dostane nejspíš až k narozeninám ![]()
Koale: on se nezdá ale taky celkem velikej - moc mě netěší to uklízení ![]()
s tím chlebem - mě by to ani nenapadlo mu ho už dát - ale už tak měsíc jak nás vidí že jíme tak chce s námi, no a když mu zkusím dát ty jeho krupky tak je zahodí a chce co jíme my, takže sme skončily u chleba a poprvé ho měl uplně na malinké čtverečky a nevadilo mu to. takže neboj malej co nevidět to bude chtít taky.
: jo stím spaním jsme na tom podobně, stačí podat dudlíka a spí dál, někdy si ho najde i sám ![]()
Udělala jse si soupis vánočního cukroví co budem s mamkou dělat a je toho zase dost ![]()
Holky poraďte mi - manža chce něco z ořechového těsta a my nic neděláme, hoďte mi nějaký recept ![]()
Kaspi nic si z toho nedělej
a co ořechy? Ty jsou ořechový ![]()
Tak jsem před maminou zmínila ten nočník a koupí ho malýmu ona k svátku, má ho hned v prosinci…A babi mi teď zase dala peníze na ten koberec, tak ho mám koupit a ještě něco, tak koupím asi ten míček od FP…
Holky nevíte kde bych sehnala ten dětský kusový koberec? Třeba ten s tou silnicí…
Kláry ten nočník je skvělej
nevíš cenu a kde ho maj ![]()
jinak my jsme viděli pěknej koberec v Ikee ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat