Únor 2011

• Fotoalbum (451)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3524
21.11.11 08:38

Kaspi hlavně, že se vám líbilo :palec:

Koale já mám taky dvojdílný a nejsem ani jediná :-D

Ty Vánoce se blíží rychlostí blesku…

Malej teď spinká a já jdu rychle žehlit a uklízet, to bude zase na celý den :zed: chjo…

Jo a chtěla jsem se zeptat, malej má od včerejška na horní dásničce krvavou ranku, přesně nad dolním zubem, myslíte, že si to mohl udělat o ten zub? Nebo že si to třeba udělal hračkou? :cry:

• načítám...
2600
21.11.11 09:03

Kláry to asi mohl, Matýskovi už po jednom pádu tekla i krev z pusy, asi mají ty dásničky citlivější :nevim: ale jestli nějak víc nebrečí, tak ho to asi nebolí, tak si z toho nic nedělej :hug:
S plavkama jste mě potěšily, tak vyrážím, papa :mavam:

• načítám...
4354
21.11.11 09:11

Bré ráno :mavam:

Matěj má ATB :-? , od minulého týdne kašle, je zahleněnej, v pondělí dala dr. sirup, ten do pátku nezabral ani trošku, tak přidala ty antibiotika. Od včerejška už zlepšení vidím, tak snad je to na dobré cestě. Ale jinak je dobrej, vypadá zdravě, elánu má až až, bez teplot… Takže můžeme naštěstí normálně cvičit (resp. se o to pokoušet, je to furt hroznej boj, ale nevzdávám to).
Vendulka byla v sobotu s tatínkem v divadle na Kohoutkovi a slepičce a O veliké řepě, byla nadšená, tak mám radost. Ona je taková kultuuurní :mrgreen: . A příští sobotu jdeme na Popelku na ledě, tak snad to bude mít taky úspěch, nemluví teď o ničem jiném :lol: .

Kaspi - zdareeec! Tak super, že jste si to navzdory počasí užili. To slunce nad mlhou muselo vypadat úžasně! Určitě to máte pečlivě zdokumentovaný - a rovnou oběma foťáky, ne? :mrgreen:

grepik - krásný máš čertiska :palec: . A jak si ještě Terka vyplazuje jazýček :mrgreen: :huban: . Taky se pomalu chystám na mikulášské a vánoční pohledy (děláme každý rok - vy asi taky, že :mrgreen: ?), včera jsem dotvořila křídla pro Venďu :andel: a do konce týdne bych to chtěla nafotit, ať to mám z krku a můžu nechat vyvolat.

klaaras - obojí je možný. Neboj, to za chvilku zmizí.

koale - tak ať se vám první plavčo líbí! Plavky taky nosím dvojdílný a vlastně i snad všechny ostatní, které jsem viděla (myslím, že za celé naše plavání měla jednodílné jen jedna maminka :think: ).

• načítám...
13837
21.11.11 09:20

Dobré dopoledne,

Peti, já už to vzdala taky, ale už to dělám jen pro zábavu Maru, páč se jí líbí jak stromeček roste :mrgreen:

žá-ba no ráda bych něco nafotila, ale vůbec nevím kdy, jako Maru ve školce a nejlíp se fotí dopoledne. Tohle bylo jen blbnutí, ale možná z toho něco vykouzlím

• načítám...
4354
21.11.11 09:41
grepik píše: žá-ba no ráda bych něco nafotila, ale vůbec nevím kdy, jako Maru ve školce a nejlíp se fotí dopoledne. Tohle bylo jen blbnutí, ale možná z toho něco vykouzlím

Taky to musím spáchat některé odpoledne kvůli školce. Ale to by problém být neměl, naopak - dopo mi Mates většinou prospí :lol: .
Tohle je V. před dvěma lety :mrgreen: (to letíííí :roll: ).

• načítám...
4354
21.11.11 09:58

Když už dneska neuklízím (nemám co :lol: , jen za chvilku pověsím prádlo), tak o tom aspoň přemýšlím… :mrgreen:

Holky, nemáte některá mop LEIFHEIT Mop Picobello Plus Micro duo (třeba i od jiného výrobce, ale fungující na stejném principu)
http://www.mall.cz/…uo-vedro-10l?… ?
Dodělává mi klasickej obyč mop (provázkovej), tak jsem si říkala, že bych si místo náhradní tyče koupila rovnou něco lepšejšího :think: , konečně by se mi vytíralo líp, pohodlněji, rychleji… Mám velkou plochu, tak je to vopruz, do baráku se mi to pak taky bude hodit. Ale nechci vyhodit prachy zbytečně, kdyby třeba tento nebyl o nic lepší.

• načítám...
13837
21.11.11 10:53
ŽÁ-BA píše:
grepik píše: žá-ba no ráda bych něco nafotila, ale vůbec nevím kdy, jako Maru ve školce a nejlíp se fotí dopoledne. Tohle bylo jen blbnutí, ale možná z toho něco vykouzlím
Taky to musím spáchat některé odpoledne kvůli školce. Ale to by problém být neměl, naopak - dopo mi Mates většinou prospí :lol: .
Tohle je V. před dvěma lety :mrgreen: (to letíííí :roll: ).
:palec: :palec: :palec: :palec: to je bomba :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
12429
21.11.11 11:56

Klaras ty uklízíš každý den? 8-o Jeslti jo, tak to jednou vynech a přijeď k nám, hrooooooozně ráda tě uvidím, a vem sebou kýbl a hadr :mrgreen: Neříkám, že by nebylo co uklízet (každej den vysávám ptž jinak by to vysál malej :lol: ) ale jinak jednou za týden:)

Žá-ba vy už jste zase na hromadě???Trochu otužovat ne :wink: Ale mě se to kecá když Bobeš ještě nebyl nemocnej, ťuk ťuk ťuk!!!!!!! :-)
Jinak úžasný to bylo, samo že to máme 2× :lol: Zase bude WOL a něco dám i na FB tak můžete pak kouknout kdo budete chtít:)
A Vendulka byla úplně stejná jak Mates 8-o Se vám teda povedli :palec:

• načítám...
12429
21.11.11 12:01
ŽÁ-BA píše:
Když už dneska neuklízím (nemám co :lol: , jen za chvilku pověsím prádlo), tak o tom aspoň přemýšlím… :mrgreen:Holky, nemáte některá mop LEIFHEIT Mop Picobello Plus Micro duo (třeba i od jiného výrobce, ale fungující na stejném principu)
http://www.mall.cz/…uo-vedro-10l?… ?
Dodělává mi klasickej obyč mop (provázkovej), tak jsem si říkala, že bych si místo náhradní tyče koupila rovnou něco lepšejšího :think: , konečně by se mi vytíralo líp, pohodlněji, rychleji… Mám velkou plochu, tak je to vopruz, do baráku se mi to pak taky bude hodit. Ale nechci vyhodit prachy zbytečně, kdyby třeba tento nebyl o nic lepší.

A jsou ty mopy opravdu tak výjimečný nebo stačí jen nějaký obyčejný? :think: Taky mám provázkovej a nevím jeslti se mi chce pořizovat dražší, tak mě taky zajímá vaše zkušenost :wink:

• načítám...
3968
21.11.11 12:04

ahoj holky :dance:
Zdravím po prodlouženém víkendu. Manžel byl s námi od středy doma :-D Zařídili jsme a koupili co jsme potřebovali a bylo krásně :mrgreen: jen to nějak moc rychle uteklo :-(
Dneska jsem pilná jak včelička-už mám uklizeno :-D a řekám až my uschne kuchyň a půjdu vařit.
Jinak se my definitivně povedlo odbourat skleničky :dance: mám velkou radost a malýmu moc chutná :hug:
O víkendu přijedou naši a pak začnu už taky péct cukroví, kupovat dárečky-moc se těším letost na Vánoce :dance:

• načítám...
2578
21.11.11 12:57

dneska máme všichni uklízení koukám :think:

já už mám také hotovo, to pondělí je náročné :think:

Kaspi: uklízím tak nějak jako ty, vysávám každý den- malej je taky vysavač :mrgreen:

žába: ohledně mopu - měla jsem klasiku provázkovej - ale sral mě, všude nechávál ty provázky a musela jsem hodněkrát přes jedno místo, nechávál stopy. koupila jsem ten Leifheit a pro mě je super, mám sice na jinej princip ale s provázkovým se to nedá srovna, takže za mě: jdi do něj. :kytka:
 http://www.zbozi.cz/…-sada-twist/

• načítám...
3524
21.11.11 13:17

Kapsi vytírám a utírám prach ob den, koupelnu myju každý den a vysávám taky každý den (vše kromě víkendů, to tu nejsem :-D ) Víš, že by mě to ani nevadilo ta návštěva u tebe? Někdy mě to totiž i baví :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jo a ten mop, mám taky něco podobnýho, ale neždíme to a byl o dost levnější, ale je super :palec: Já ten provázkovej nikdy neměla, jen jsem s nim uklízela v hospodě a vůbec mi to s nim nešlo :think: :lol:

• načítám...
12429
21.11.11 13:25
klaaras píše:
Kapsi vytírám a utírám prach ob den, koupelnu myju každý den a vysávám taky každý den (vše kromě víkendů, to tu nejsem :-D ) Víš, že by mě to ani nevadilo ta návštěva u tebe? Někdy mě to totiž i baví :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Jo a ten mop, mám taky něco podobnýho, ale neždíme to a byl o dost levnější, ale je super :palec: Já ten provázkovej nikdy neměla, jen jsem s nim uklízela v hospodě a vůbec mi to s nim nešlo :think: :lol:

Paráda budu tě čekat:)Ale přijeď až před Vánocema ať si nestihnem udělat binec na Vánoce :mrgreen:

A ten obdelníkovej je lepší než ty provázky?Mě příjde že se s ním všude nedostanu :think:

• načítám...
3524
21.11.11 13:34

Kaspi ale nepůjde o Vánoční úklid, jasný? Ten já totiž bojkotuju :mrgreen:

Já se s tím obdélníkovým naopak dostanu všude, do rohů, pod gauč, je fakt super…a hlavně hadr vezmu a hodim do pračky…peru ho po každým vytírání…

• načítám...
2600
21.11.11 13:40

Tak jsme se neutopili a jsme zpět :mavam:
Mop mám tento http://www.zbozi.cz/…op-ultramax/?… a jsem spokojená, provázky jsou mi strašně nesympatický. :nevim:
Jinak plavčo super, příště už budeme polévat :palec:
Jen na malý prostory miliarda maminek, takže trochu nervák :roll:
K úklidu: teď co dělá Matýsek všude slimáší stopy od slin, tak vytírám minimálně obden…ale jen plochy kde nejvíc leze :oops: Žá-ba super fotka :potlesk:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+