Únor 2011

• Fotoalbum (451)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3524
23.11.11 13:40

Koale dyť sedí hezky, buď ráda, že se posadí sám :palec:

Grepi ty pejsci byly pro mě :D a děkuju…já mám vyhlídnutý dva na netu do 200,–, tak ještě uvidim…

Kaspi oni to všechno umí, jen jsou líný :lol: já malýho nechala řvát dokud si to mlíko nevzal a nepil…jsem tvrdá máma :mrgreen: jen kdyby to byla pravda…

Jo a kdo že to tady chtěl radši toho živýho psa? Já toho našeho klidně věnuju…to byl tenkrát tak debilní nápad pořídit si psa do bytu :zed: bych ho zabila…

• načítám...
13837
23.11.11 13:44

Kaspi omluva

Klari :kytka:

já chcu na ostrov kde si odpočinu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a můj mozek bude pak pracovat

• načítám...
12429
23.11.11 13:48

Neva, koukla jsem na ně:)Myslím že u nás to asi nebude ten správný dárek, nechci velké plyšové hračky na prach.Já spíš dřevěné kostky autíčka atd:)

A pes-abysme ještě před vánocema nepořizovali mamce:(naše stařičká je na tom zase hůř :(

• načítám...
2600
23.11.11 14:08

Já chci taky pejska :mrgreen: , ale nejdřív musí být plot…takže až tak za 2-4 roky :zed: Jednoho už jsme měli, ale to byl takovej pes, co se o sebe staral sám. Celej den někde běhal a večer nám vždy přišel spát před dveře nebo si prolezl okýnkem do kotelny. Ten byl fakt skvělej :)

• načítám...
3221
23.11.11 14:22
  • načítám...
12429
23.11.11 14:25

Já tohle nemůžu, chápu že některé matky to tak opravdu mají, ale pak všechny vypadáme jak neschopky a to teda rozhodně nejsme!!! :cert:

• načítám...
2600
23.11.11 14:41

Zajímavej článek :D

• načítám...
13837
23.11.11 14:44
Kaspinka píše:
Já tohle nemůžu, chápu že některé matky to tak opravdu mají, ale pak všechny vypadáme jak neschopky a to teda rozhodně nejsme!!! :cert:

souhlasím s Tebou Kaspi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no tak to bych chtěla vidět jak je to tak všude… sorry, mám tři děti a teda rozhodně s tím článkem nesouhlasím, jaké si to uděláš tako to máš bych asi vzkázala té paní :mrgreen:

• načítám...
2578
23.11.11 14:50

Psa chci já - teda my na jaře budem kupovat německého ohaře, polot je v plánu také na jaře, zatím bude mít boudu a kotec. :think:

: no tak ten odkaz mě malinko pobouřil :nevim: , beru že je to náročné ale zatím když někam jdu tak ze sebe udělám člověka a ty procházky nebo nákup si užívám :think:

Koale: matýsek je hezkej klučina :palec: neboj sezení doladí ani nemrkneš :kytka:

žába: s pejskem jsi mě pobavila :mrgreen: :mrgreen: prostě skvělej dárek ;)

• načítám...
9199
23.11.11 14:52
grepik píše:
Kaspinka píše:
Já tohle nemůžu, chápu že některé matky to tak opravdu mají, ale pak všechny vypadáme jak neschopky a to teda rozhodně nejsme!!! :cert:
souhlasím s Tebou Kaspi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no tak to bych chtěla vidět jak je to tak všude… sorry, mám tři děti a teda rozhodně s tím článkem nesouhlasím, jaké si to uděláš tako to máš bych asi vzkázala té paní :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
2600
23.11.11 15:15

Holky díky a myslíte že už ho jako můžu v káře trochu posadit, nebo má být ještě naležato? :nevim:
Market to se máte, že budete mít pejska. No ono, aby byl myslivec bez psa by asi neprošlo co? :mrgreen:

• načítám...
2578
23.11.11 15:36

Koale: no dýl už asi ne, už chudák čeká celej život než si pořídí psa kterýho chce :mrgreen:
já bych malýho v kočárku klído posadila a pokud si nejsi jistá tak mu to nedávej na tu uplně sedící ale hned tu potom - pokud si pamatuji tak máš transportéra mutsy tak jestli je to stejný s mým tak ta poloha byla dobrá :think:

• načítám...
13837
23.11.11 16:32
koale píše:
Holky díky a myslíte že už ho jako můžu v káře trochu posadit, nebo má být ještě naležato? :nevim:
Market to se máte, že budete mít pejska. No ono, aby byl myslivec bez psa by asi neprošlo co? :mrgreen:
úplně do sedu ne, ale do polosedu jo :think:
  • načítám...
3946
23.11.11 17:53
ŽÁ-BA píše:
Hrnek, flašky (cokoliv) si Mates drží, do pusy to strká, ale NEPIJE :twisted: . On prostě nepije vůbec, nepije nic a nepije od nikoho :zed: .

stejné jako u nás :lol:

• načítám...
49
23.11.11 19:11

Ahojky holčeny

pitíčko**** u nás si malá drží hrneček od Avenku za ouška, ale nepije. Ona zásadně nepije. Je pořád kojená, takže doufám, že si vezme dost ode mě - jak je velká tak má docela sílu a tahá o sto šest. Jinou tekutinu se mi do ní nedaří dostat. Jinak říká se, že když dítě málo pije tak má žluté čurání tak i podle toho se dá zjistit jestli má tekutin dost.

Jinak článek mě taky nenadchnul, i když někdy večer teda fakt usnu s holkama, tak ke dvou dětem stíhám ještě i pracovat, navštěvovat kroužky, jezdit na výlety. Je fakt, že doma to není úplně dokonale uklizeno, ale to fakt neřeším. Holky se naštěstí mají hodně rády, takže jak píšou řev - to neznám.

Jinak já bych malého taky hned neposazovala - ale dala do toho polosedě :-)

My jsme přijeli z plavání - super jako vždycky. Barunka skákala šipky a Terezka se dneska učila skákat z pontonu a i rodiče jsou příjemně vyplavaní :potlesk:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+