Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Koale dyť sedí hezky, buď ráda, že se posadí sám ![]()
Grepi ty pejsci byly pro mě
a děkuju…já mám vyhlídnutý dva na netu do 200,–, tak ještě uvidim…
Kaspi oni to všechno umí, jen jsou líný
já malýho nechala řvát dokud si to mlíko nevzal a nepil…jsem tvrdá máma
jen kdyby to byla pravda…
Jo a kdo že to tady chtěl radši toho živýho psa? Já toho našeho klidně věnuju…to byl tenkrát tak debilní nápad pořídit si psa do bytu
bych ho zabila…
Kaspi omluva
Klari ![]()
já chcu na ostrov kde si odpočinu
a můj mozek bude pak pracovat
Neva, koukla jsem na ně:)Myslím že u nás to asi nebude ten správný dárek, nechci velké plyšové hračky na prach.Já spíš dřevěné kostky autíčka atd:)
A pes-abysme ještě před vánocema nepořizovali mamce:(naše stařičká je na tom zase hůř ![]()
Já chci taky pejska
, ale nejdřív musí být plot…takže až tak za 2-4 roky
Jednoho už jsme měli, ale to byl takovej pes, co se o sebe staral sám. Celej den někde běhal a večer nám vždy přišel spát před dveře nebo si prolezl okýnkem do kotelny. Ten byl fakt skvělej ![]()
Já tohle nemůžu, chápu že některé matky to tak opravdu mají, ale pak všechny vypadáme jak neschopky a to teda rozhodně nejsme!!! ![]()
Kaspinka píše:
Já tohle nemůžu, chápu že některé matky to tak opravdu mají, ale pak všechny vypadáme jak neschopky a to teda rozhodně nejsme!!!
souhlasím s Tebou Kaspi
no tak to bych chtěla vidět jak je to tak všude… sorry, mám tři děti a teda rozhodně s tím článkem nesouhlasím, jaké si to uděláš tako to máš bych asi vzkázala té paní ![]()
Psa chci já - teda my na jaře budem kupovat německého ohaře, polot je v plánu také na jaře, zatím bude mít boudu a kotec. ![]()
: no tak ten odkaz mě malinko pobouřil
, beru že je to náročné ale zatím když někam jdu tak ze sebe udělám člověka a ty procházky nebo nákup si užívám ![]()
Koale: matýsek je hezkej klučina
neboj sezení doladí ani nemrkneš ![]()
žába: s pejskem jsi mě pobavila
prostě skvělej dárek ![]()
grepik píše:Kaspinka píše:souhlasím s Tebou Kaspi
Já tohle nemůžu, chápu že některé matky to tak opravdu mají, ale pak všechny vypadáme jak neschopky a to teda rozhodně nejsme!!!![]()
![]()
![]()
no tak to bych chtěla vidět jak je to tak všude… sorry, mám tři děti a teda rozhodně s tím článkem nesouhlasím, jaké si to uděláš tako to máš bych asi vzkázala té paní
Holky díky a myslíte že už ho jako můžu v káře trochu posadit, nebo má být ještě naležato? ![]()
Market to se máte, že budete mít pejska. No ono, aby byl myslivec bez psa by asi neprošlo co? ![]()
Koale: no dýl už asi ne, už chudák čeká celej život než si pořídí psa kterýho chce ![]()
já bych malýho v kočárku klído posadila a pokud si nejsi jistá tak mu to nedávej na tu uplně sedící ale hned tu potom - pokud si pamatuji tak máš transportéra mutsy tak jestli je to stejný s mým tak ta poloha byla dobrá ![]()
koale píše:úplně do sedu ne, ale do polosedu jo
Holky díky a myslíte že už ho jako můžu v káře trochu posadit, nebo má být ještě naležato?
Market to se máte, že budete mít pejska. No ono, aby byl myslivec bez psa by asi neprošlo co?
ŽÁ-BA píše:
Hrnek, flašky (cokoliv) si Mates drží, do pusy to strká, ale NEPIJE. On prostě nepije vůbec, nepije nic a nepije od nikoho
.
stejné jako u nás ![]()
Ahojky holčeny
pitíčko**** u nás si malá drží hrneček od Avenku za ouška, ale nepije. Ona zásadně nepije. Je pořád kojená, takže doufám, že si vezme dost ode mě - jak je velká tak má docela sílu a tahá o sto šest. Jinou tekutinu se mi do ní nedaří dostat. Jinak říká se, že když dítě málo pije tak má žluté čurání tak i podle toho se dá zjistit jestli má tekutin dost.
Jinak článek mě taky nenadchnul, i když někdy večer teda fakt usnu s holkama, tak ke dvou dětem stíhám ještě i pracovat, navštěvovat kroužky, jezdit na výlety. Je fakt, že doma to není úplně dokonale uklizeno, ale to fakt neřeším. Holky se naštěstí mají hodně rády, takže jak píšou řev - to neznám.
Jinak já bych malého taky hned neposazovala - ale dala do toho polosedě ![]()
My jsme přijeli z plavání - super jako vždycky. Barunka skákala šipky a Terezka se dneska učila skákat z pontonu a i rodiče jsou příjemně vyplavaní ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat