Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Koale taky bych dala tu polohu pololeh polosed ![]()
Zítra by mi měl přijít ten koberec pro malýho
jsem zvědavá ![]()
No a taky máme plavčo, tak snad mi to zase neprořve…
Odpoledne jsem měla rozlítaný, byla jsem v nemocnici na kontrole, stejně jsem se nic nedozvěděla, protože mám ms a nemohla jsem dát odběry, takže zase za 2 měsíce než pojedu na ko do Prahy…malej byl u prababi, vyzvedla jsem ho až po 6, protože tady je šílená mlha a všichni jezdí jak posraný
i já ![]()
já teda taky raději přidržím hrníček , páč holky někdy dělaj blbosti a na to já nemám čas ![]()
ahoj Holky, k tomu pití má hrníček a teda moc nepije, je kojený a ted jsem meli vyrozu a čaj jsem do něho nastříkala stříkačkou to bylo faj, jinak k tomu kojení měli jsem 9.m a pořád kojím jídlo moc nechce jak pomalu s kojením přestat??? do roka bych kojila ale tímto stylem jak se malý projevuje v poslední době tak asi ne dojde a chce se napit tak co s tím ![]()
Kde jste????
![]()
Luci jak přestat s kojením ti asi moc neporadim, snad napíšou spíš holky, který kojily dýl, já přestala ukončením 3.měsíce, tak že jsem začala dávat UM…
My jsme tady:)Ale dneska máme uklízecí den a navíc musím uvařit malýmu, došli zásoby
Takže si tojdu nachystat:)
já jsem taky tady ![]()
Holky díky za rady, tak já mu to v káře už trochu přizvednu, to bude mít radost ![]()
Nevim jestli je to možný ale u Matýska už se asi začala projevovat separační úzkost. Nemůžu si dojít ani na záchod, jak ho opustim tak řve, usínání horor, jak odejdu od postýlky řev, v noci se s brekem budí a včera když jsem si pro něj přišla ke tchánovcům, tak když mě uviděl nasadil tak vyčítavej výraz a brečel tak šíleně dokud jsem si ho nevzala, že jsem z toho nemohla ![]()
Teď po třičtvrtě hodině uspávání konečně vytuhl ![]()
Jo a dneska si dal zase tak do budky že mu tekla z pusy krev, on si ty zuby vyrazí dřív než mu dorostou ![]()
Luci s kojením bohužel taky neporadím, u nás se skončilo v 6 měsících.
No už jsem se lekla, ufff ![]()
Kaspi já pro dnešek uklízet nemusim, vysáto mám, čeká mě to zase zítra ![]()
A jak na jak dlouho děláš zásoby? Já jak vařim každý den, tak bych to ve velkým asi nedala ![]()
Koale jj, mamánkovství
neboj, ono ho to zase přejde… ![]()
Toho se hrozně bojim já, že špatně spadne a něco si udělá…naštěstí si ještě nestoupá, takže nás to teprve čeká…
To se asi chudáček nějak kousnul nebo něco ne?
Klary teď třeba vařím jeden květák, cuketu, porek a tak 4 mrkve. K tomu kuskus a do půlky toho přidám maso a myslím že tohle mi tak na 10dní mi to vydrží, upřesním až to nakrabičkuju ![]()
Tam je kosáááááá jsem vyšla na terasu a málem byl ze mně rampouch.
Kláry jojo kousnul jakoby do rtu, krve jak z vo.a, mám triko od krve jak kdybych někoho vraždila, ale překvapilo mě že až tak nebrečel, stačilo pochovat a byl v pohodě.
Grepik zima? Přes okno to tak nevypadá, svítí krásně sluníčko
chystáme se ven, tak to abych to před oblíkáním vyzkoušela, abysme nešli moc nalehko ![]()
Mrazím, mám to nachystaný v krabičkách takže vytáhnu krabičku, rozmrazím a jíme:)
Holky malýmu kuskus chutná
a to jsem to trochu přehnala a měl to takové jako to dělám pro nás, prostě husté, ne řídké jak míval jídýlko on ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat