Únor 2011

• Fotoalbum (451)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24120
25.11.11 19:53

Zdravím vás, čistě náhodou jsem narazila na vaši diskuzi a přečetla poslední stránku. Zuzka se taky narodila v únoru tohoto roku.

Jáhly ji dávám už asi necelý měsíc a dávám jí je snad kromě ovoce se vším. Kupuji je tak různě, někdy v DM, někdy v Tesku anebo v Globuse. Malá je krásně baští když ji je trochu rozmixuji, pokud je nechám v celku tak se trochu šklebí.

• načítám...
2600
25.11.11 19:54

Kláry jojo papá dobře, ale jen to co je ze skleniček, to co uvařim já nejedl ještě nikdy :zed: Špenát jsem měla neživej mraženej :mrgreen:

• načítám...
9199
25.11.11 19:57

Klari: jahly kupuji ve zdrave vyzive, ale jednou jsem je koupila i jinde - bud TESCO nebo Kauland.
Spenat jsem koupila zatim jednou - listovej, zivej. Ted jak budu varit nam, atak dostane taky - normalni sekany mrazeny.

Marti: z jahel delam kasi, ale daji se uvarit k te zelenince a masicku - bude to i lepsi nez ta kase

• načítám...
2600
25.11.11 19:57

Jéé, jsem se teď lekla, že jsem to vložila do nějaký jiný diskuze, když jsem viděla neznámou ikonku :lol:
Ahoj elen-ka :mavam:

• načítám...
2600
25.11.11 20:00

Holky a jogurty dáváte pořád jen bílý, nebo už i nějaký ochucený? Já pořád bílej, někdy tam přidám přesnídávku ale doktorka mi říkala že můžu dát i ochucenej :nevim:

• načítám...
3524
25.11.11 20:09

Elen-ka vítej…

Koale já jogurty dávám ty dětský od nestlé a hami…on mi bílej nechce…

Nosánku a v hypermarketu to mám hledat kde?  :think:

• načítám...
2600
25.11.11 20:15

Kláry ty dávám taky, tak právě nevim jestli už by nemohl i normální, přece jen to vyjde trochu levněji :)

• načítám...
3524
25.11.11 20:21

Jo tak to nevim, ale zajímalo by mě, jestli už někdo dává normální, možná třeba když už tak ochucenou tu holandii, ale fakt nevim, když mě i vyhovuje, že jsou tak malý, je to akorát :D ale je pravda, že jsou drahý jako prase, mamina malýmu teď koupila 3 ty balení od Nestlé a když si vezmeš, že za to dala 210,– tak je to děs , já kupuju po jednom balení a nezdá se to takový…

Fůj, já si teď dala snídaňo-obědo-večeři a je mi hrozně zle :( nějak teď toho moc nesnim a když si pak dam, tak je mi zle :,(

• načítám...
12429
25.11.11 20:27
elen-ka píše:
Zdravím vás, čistě náhodou jsem narazila na vaši diskuzi a přečetla poslední stránku. Zuzka se taky narodila v únoru tohoto roku.Jáhly ji dávám už asi necelý měsíc a dávám jí je snad kromě ovoce se vším. Kupuji je tak různě, někdy v DM, někdy v Tesku anebo v Globuse. Malá je krásně baští když ji je trochu rozmixuji, pokud je nechám v celku tak se trochu šklebí.

Leni čau, to je náhodička :mrgreen:

• načítám...
12429
25.11.11 20:31

Jáhly mají snad skoro všude - Tesco, Kaufland, Albert a buď jak jsou těstoviny, rýže a podobné nebo ve zdravém oddělení.

• načítám...
24120
25.11.11 20:40
Kaspinka píše:
elen-ka píše:
Zdravím vás, čistě náhodou jsem narazila na vaši diskuzi a přečetla poslední stránku. Zuzka se taky narodila v únoru tohoto roku.Jáhly ji dávám už asi necelý měsíc a dávám jí je snad kromě ovoce se vším. Kupuji je tak různě, někdy v DM, někdy v Tesku anebo v Globuse. Malá je krásně baští když ji je trochu rozmixuji, pokud je nechám v celku tak se trochu šklebí.
Leni čau, to je náhodička :mrgreen:

Ahojky, to je :lol: :mavam: :mavam:

• načítám...
4354
25.11.11 21:31

Nazdárek :mavam:

koale - gratuluju k necvičení :palec:

elen-ka - vítej :kytka:

kaspi - čéče, kuskusem jsi mě inspirovala, vůbec mě to nenapadlo :think: (páč jsem ho taky ještě sama neměla, ač už jsem se několikrát chystala :oops: ).

lucikga - nejsem si jistá - ptala ses na to kojení Ty? Já to měla podobný s V., cca do roka převažovalo kojení, jedla mi pěkně a nevybírala si, ale malé množství, takže jsem dokojovala - v podstatě jsem jako s miminem co tři hodiny vytahovala prso. Po tom roce se to nějak začalo lepšit, kojila jsem pak teda ještě další rok, ale to už bylo o něčem jiném :lol: . To jsem Ti moc neporadila, co? :mrgreen: Jen, že je naděje zlepšení ;) .

• načítám...
12429
25.11.11 21:47

Žá-ba jo je to výborný, rychlý jídlo a nenacpeš se k prasknutí:)Zase jsme měli po večeři zákusek, sladký kuskus :mrgreen:

• načítám...
2600
26.11.11 07:05

Dobré ranko, tak jsme nechali tatínka ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s8765.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s8765.gif a hrajeme se s Matýskem v obýváku. Teda musim ho pochválit, je super jak už si vystačí sám, sice ne moc dlouho, ale třeba teď už si 10 minut hraje s míčem a vůbec mě nepotřebuje, tak na něj jen dohlížim ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12457.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12457.gif Žá-ba díky :*
Kláry jestli bys neměla jíst častěji :think: :hug:

• načítám...
13837
26.11.11 14:37

Dobré odpoledne, konečně doufám chvilka alespoň na pozdravení

Vítám elen-ku :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

Tady je to mazec, zabíjačka, já dělám výzdobu na zítra a jak chcu dávat na okna výzdobu tak mi to nedalo a záclony jsem sundala, dám je vyprat a okna přejedu leštidlem takže už mi zbývá poslední okno, ale tam nemůžu páč tam chrápe Terís :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+