Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojda holky, já taky čtu a nějak nestíhám psát. O víkendu jsem konečně umyla okna, sice mi ještě dvě zbývají, ale skoro hotovo. V obyváku už je máme i ozdobené - sníh taky nepoužívám, nešel moc dobře dolů a zůstávají šmouhy
. Dneska jsem měla ráno s Barčou logopedii a pak s Terezkou poprvé na cvičení - byla to sranda moc jí to bavilo.
Zítra se chystáme na vánoční výzdobu - tak snad se to povede. Ještě jsem si říkala, že snad stihneme vymalovat nově obyvák před svátkama - nemáte nějakou inspiraci? Nábytek máme břízová dýha, červená sedačka a dvě červené křesla Ikea a k tomu zelený koberec takový ten provázkový taky Ikea - jen kusový pod stolkem. Tak tápu jak vymalovat. Pokoje je na sever, takže docela studený
.
Mikulášské fotečky jsou krásné - já to nějak nemám buňky což mě mooc mrzí, snad se polepším a začnu víc fotit.
Koale: taky jsem to nevěděla a ani nemyslela, tchyně koupila takový křesílko a je to hrozně vysoký, dneska v obchodě jsem viděla toho obyč hrocha a to dobrý, nízký, tak ho koupím a uvidím ![]()
ahoj Holky, taky vás po večerech čtu a nestíhám psát, jinak my v 9m. deset kilo a porád si chce stoupat kolem sedačky a všecho čeho se dokáže zvednout ze zeme, koupili jsme mu helmičku aby si nemamlel moc hlavu, jinak na vanoce moc tesim co stihnu stihnu uklid moc neresim jelikoz cely rijen a listopad po vytopeni opet byt v puvodnim stavu tak že jsem uklizela průbezne.
Holky poradte co tehotne svagrove koupit na vanoce ne veci na mimi? jestli vas neco napadne piste diky moc holky, že mám co číst po večerech ![]()
koale píše:
Teda holky vy tu docházku pěkně flákáte…kdepak máme Nosánkovou, Žá-bovku, Hromnička už tu nebyla léta, Bar-ter taky nikde, Martinka G a pani vvvv taky v čudu , to se snad blíží vánoce a vy máte spoustu práce nebo co?![]()
![]()
![]()
![]()
Ty by si asi cela ňátýho smajlíčta, coooo?
Fotky jsou vynikajicijózní""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12623.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12623.gif .
Tož co bych vám tak napsala, aby měla děvčata večír co číst…
.
klaaras- Ti to klidně přijedu domů vyladit
Do takovejch věcí já ráda kecam
a ráda vyrábim…
barter- taky se činíš
.
kaspinka- já s tím sněhem nikdy nedělala, ale jak jsem to četla, napadlo mě, jestli to nepotřebuje víc protřepat. Hlavně, žes to vykoumala
.
marketa14- já neperu, čistila jsem vždy max. vlhkým hadříkem - jenže jsem ho taky nikdy neměla tak zadělanej…
hezké ráno ![]()
žába: děkuji, no já jsem si to taky nemyslela ![]()
: jinak jdu trošku pokldit, tak zatím papa
Ahoj ženy, tak se mi to líbí ![]()
Lucikga tyjo, jsem na tebe včera zapomněla ve svém sprďodocházkovém odstavci, tak máš štěstí že ses sama přihlásila
![]()
Já loni v těhotenství dostala k vánocům a narozeninám od rodiny tohle( kolotoč nad postýlku, takovou tu první knížku na zápisky o miminku, chytrou knížku o péči o dítě, tašku na kočárek, noční košili a župan do porodnice, monitor dechu s chůvičkou, lehátko pro Matýska, oblečky, předplatný Betynky, zavinovačku) nebyly to všechno věci na mimi a ze všeho jsem byla nadšená, dobrý by mohl být i poukaz na profi focení
žá-ba se smajlíkem nezklamala ![]()
Market já taky neperu, zatim nebyl důvod
jo a na ten nočník hrochovej jsem zrovna včera koukala přes výlohu, taky jsem si říkala - již poučena od tud- že vypadá docela nízkej, tak že by mohl být v pohodě a stál do stovky ![]()
Hromni jsem ráda že se vám daří dobře a že si se ozvala
Matýsek je taky nejmilejší když spí, ale když zase spí moc dlouho, tak už jsem vždy v pokušení jít ho vzbudit ![]()
Bar-ter jéé vy se máte že u vás máte cvičení už pro takový mrňousky, u nás je to od roku.K malování asi moc neporadim, mě se nejvíc líbí bílá a do toho jedna stěna buď vymalováná barevně nebo s výraznou tapetou, tak bych tu barevnou část hodila buď do zelena nebo červena ![]()
ahoj Holky, jak vám papají dětičky?
abych to mohla porovnat Štěpík teda je kojený ale jídlo do něho cpu a někdy to nevydrží a hned je to venku no prakticky mi sní jedno jídlo normálně a pak vše dohání jen s mlíkem? ![]()
Dobré skoro poledne ![]()
Polepším se v psaní
dneska jsme vyhajaný do růžova-za chvilku pelášíme ven na úřad a se složenkama
jinak včera jsme se dohohli že začneme po vánocích dělat pro to naše zlobidlo pomalu a jistě dětskej pokojíček, tak už se moc těším ![]()
Lucikga Matýsek jí docela dost: kolem 6 mlíko 180ml, v 9 jogurt 100g, 12 oběd - masozelenina 100-150g ( musí to mít rozmixovaný najemno), ve 2 mlíko 150ml, ve 4 ovocná přesnídávka 100-150g a v 7 kaše do 180ml vody. Mezi tim křupíky a vypije tak 150-200 ml čaje. Ale ony ty kojený děti to maji asi trochu jinak ![]()
Hromni jestli u vás taky tak krásně svítí sluníčko, tak budete mít na úřady příjemnou procházku ![]()
vvvv to je dobře, že ses nám neztratila ![]()
Market u nás se dnes taky uklízí
dokonce jsem se vrhla i na ta okna ![]()
Luci: tak my vylozene zereme
, ale jsme o 2 mes. starsi.
6 - 250 mlika
9 - 150-200 jogurt, maly krajicek chleba, pulka rohliku s marmeladkou, lucinou, maslickem a sunkou
12 - 200-300 obed
15 - 200 ovoce
18 - 200-250 kase - varim, tak nevim kolik to ma presne, ale mlika tam davam 200 urcite
100-120 caje, ale spis tech 100
Koale: maji to po tatinkach - my pindoury nemame
![]()
tak já jsem se ještě nevyhrabala-no nic udělám oběd a půjdu po obědě
jinak u nás hezky je ![]()
a náš jídelníček:
mezi 6-8 hodinou podle toho kdy se vzbudí 150ml a k tomu krajíc chleba s máslem
dopoledne do něj nic nedostanu -spinkáme ![]()
obědvá mezi 12-13 hodinou-už se naučil papat moje jídlo rozmixovaný-pokud nestíhám tak má skleničku
okolo 16 hodiny svačina-buď přesnídávka nebo tvaroh s ovocem-podle toho co je doma
okolo 19 hodiny kašička děláme ji ze 240ml
takže má plnej talíř
do toho během dne-nakrájený ovoce, piškoty do ruku, rohlík do ruky a k tomu čajíček nebo vodu
Koale: už to mám zasebou
ale tobík spí tak se musím jít učit ![]()
my jíme taky dost:
6 - 180 mlíka
9 - jogurt s něčím(sušenky,přesnídávka atd)
12- oběd (př.brambory,maso,zelenina
15- svačina(bananán,chleba s lučinou)
19 - večere mlíčko s kaší 180
no a mezitím nějaký sušenky nebo ovoce zeleninu, a za celý dne vypije tak 300ml čaje. A to nepíšu jak somruje od nás když jíme ![]()
jsem to napsala blbě
mezi 12-13 hodinou oběd
kolem 15 hodiny mlíko tak 150ml
kolem 17 hodiny tu přesnídávku nebo tvaroh s ovocem
no a kolem 19 hodiny tu velkou dávku kašičky bez které neusnem ![]()
takže otesánek ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat