Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kaspinka píše:
Super že už nemusíe cvičit
Tak jak dneska holky?:)Já mám douklízeno, udělala jsem amolety a malej právě spadl na pusu ptž mu ujelo autíčko o který se opíral
ale přežil to:)
Kaspi: gratulka k necviceni
Maly pada na pusinu zase, kdyz strasne rychle leze po ctyrech a zapomene vytahnout jednu ruku - to je rana a rev
. Se uplne divim, protoze kdyz mu ujede vysavac, tak nerve, ale hned se ho chyta zpet ![]()
Díky holky ![]()
Nosánek Beník docvičil už dřív, teď jsme to my ![]()
Grepik ještě nějakej ten nápad ![]()
Už dorazil notebook, je schován u našich, tam ho manžel určitě nenajde ![]()
Jo a bylo tady dnes krásně slunečno ![]()
Dneska je asi bum bác den…páč Terís se rozhodla, že se odrovná a dneska má samé pády ![]()
Ahojte holky, dlouho jsem nenapsala, ale sleduji Vás
to u nás se z lození už nepadá, ale slečna naše se rozhodla ke všemu stopat a to mám hrůzu z těch pádů. Včera shodila květináč, má štěstí, že ji minul. Pak seděla vedle toho a jako, že já nic
Ráno je zakousla do postýlky a čeká až vstanu.
Holky, děláte některá jáhly pro prcky?
Tak nějak je to i u nás, stoupne si a já abych byla jak Saxána a natahovala ruce všude kam on padá:)Ale jak leze tak si třeba jednou rukou přistoupne tu druhou a řve že mu nejde vyndat ![]()
Jáhly ještě ne, ale chystám se na ně ![]()
![]()
Dneska super odpoledne…byla jsem za kámoškou, ta hlídala sestřence malýho, tak jsme šli na procházku a pak do cukrárny na kafčo a zákusek
přijeli jsme až v půl 6, malej už spinká a já musim ještě manžovi upéct karbanátky…
Ty jáhle už jsem chtěla taky vyzkoušet, ale v tescu jsem je nenašla, kde je kupujete? A ten kuskus taky zkusím…
Jo Koale gratuluju k necvičení ![]()
Marti: Ja z nich delam kasi na vecer, ale da se i se seleninkou a masem.
Klari: ja je kupuji ve zdrave vyzive, ale mylim, ze jsem je jednou koupila i jinde - bud TESCO nebo Kaufland.
Kláry díky
to je dobře že jsi si odpoledne tak příjemně užila ![]()
Holky vy jste tak dobrý kuchařinky, já zvládám vařit tak akorát pro nás s manželem. Matýsek mě s bramborovou kaší se špenátem zase fák.ul. Manžel se to do něj snažil nacpat a on to jako mlýnek všechno vystrkoval ven. ![]()
Koale já myslela, že ti zase papá dobře
jo a když mluvíš o tom špenátu, jak ho kupuješ? Listovej a zmraženej nebo živej? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat