Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
hezké dopoledne ![]()
děkuji ![]()
Koale: fotky super - moc vám to sluší, Matýskovi ozbody chutnají
to se stromeček bude jen třást ![]()
žába: já jsem si říkala že jsou si podobné a zdálo se mi to divný
no vidíš jak jsi šikovná, poradit si s nedostatkem modelů ![]()
: Tobiášek zatím spinká a pak valíme nakoupit a já mám už pro dnešek uklizeno včera jsem vzala přízení a dneska sklep a kašlu na to - no teda ještě ta koupelna by si to dneska taky zasloužila ![]()
Nosánku nebo ostatní, kdo už nočníkujete
napadlo mě, až od ledna začnu s tím posazováním na nočník, jak to mám udělat, když malej kaká při jídle? Fakt se málokdy stane, že by se vykakal jindy než během jídla…přece nebude jíst na nočníku, nebo jo???
ale zase jak jinak by se to naučil?
Ahoj Holky
my jsme byli dopo cvičit a něco nakoupit:)
S nočníkem jsme ho tam začli posazovat, já jsem ho trochu pošimrala na břichu a on se vyčural a později i vykakal.Tak ho tam zkoušej posazovat a on sám příjde na to že je lepší kakat na nočníku než do plíny ![]()
Holky používáte některá na výzdobu sníh na okna?Příjde mi že to nějak teče a nevím co stím.
tak jsme zpět z nákupu - v kabeli nic a v peněžence taky ![]()
: my jsme chtěli začít o víkendu ale ten nočník co koupila tchýně tak je moc vysokej a velikej - malej tam do něc celej padne a jak nedosahne na zem tak řve, takže musíme koupit novej a uvidíme ![]()
Kláry, Market díky ![]()
Dnešní plavčo super, už jsme polejvali a příště už potápíme, to je teda pěknej fofr
matýsek je ze všech dětí nejvíc cákající, až na mě maminky blbě koukaj, ale s tim snad musí počítat, že jim třeba voda cákne do obličeje ne? Přece mu to nebudu zakazovat ![]()
Kláry třeba na tchýni lezou vánoce, tak chce být hodná. Aspoň ušetříte a můžete si s manželem taky něco pěknýho nadělit ![]()
Market nočníky jsou teda různě velký? To bude teda něco vybrat takovej aby vyhovoval
Takže už skoro všechny zkoušíte posazovat na nočník? Mates už sedí bez držení, tak už možná taky nějakej koupíme.
Kaspinka sníh jsem použila jen jednou, pak jsem zjistila, že musim mýt okna vlastně navíc a už lepim jen vločky
Neni třeba nějakej prošlej? Mě teda netekl ![]()
A kdepak je dnes pani Grepíkovic??? ![]()
Koale proč jsi myla okna navíc? Tento se jen setře a okno je pořád stejný.Už jsem na to příšla, chce to víc protřepat:)
Kaspinka fakt? Tak buď to za ty 4 roky co jsem to nedělala zdokonalili, nebo máš nějakej spešl, po tom co jsem měla já zůsty pěkný šmouhy ![]()
Teda holky vy tu docházku pěkně flákáte…kdepak máme Nosánkovou, Žá-bovku, Hromnička už tu nebyla léta, Bar-ter taky nikde, Martinka G a pani vvvv taky v čudu , to se snad blíží vánoce a vy máte spoustu práce nebo co?
![]()
ahojky,
už xkrát chcu napsat a furt něco mi do toho přijde..klasika…
Koale super fotečky
to máte normoš kachláky? Jestli jo tak jůůůůůůůůůůů
Kaspi, a jak to vypadá? Ten sníh na okna? Já to normálně neznám ![]()
Koale máš recht, aspoň ušetříme ![]()
Jinak jak vás tady tak čtu, nechcete mi tak přiject udělat výzdobu, já k tomu nemám vlohy
Co Kaspi? Vem sníh a přijeď, ty mě výzdobu a já tobě úklid, a je to
![]()
Kaspi, jj radne protrepat. Ja ho pouzivala kdysi a okna mi nesly „domyt“ proti slunicku tam treba i v lete bylo videt, ze na nich neco bylo, ale smouhy zadne. Takze na nove okna to nedavam a mam jen nalepovaci vlosky a banky a santiky.
Klari, posadila bych ho pred jidlem. Treba se mu lip tlaci „v sede“.
Jinak nas maly zacal ted s nocnajzem stavkovat - zase cura ci kajdi jen 3× denne a zbytek do pliny, ale s pindou si hraje pekne ![]()
No hurá…konečně to tu žije ![]()
Grepik jojo kachláky, z kuchyně si do nich topíme, takže když zrovna topíme, tak pak vaříme a pečeme „na dřevu“ ![]()
Nosánek Danečkovi všechno nej k mininarozkám…tyjo, za měsíc už budou opravdový
Jo a hra s pinďou je u nás taky velice oblíbená…po kom to to naše dítě má ![]()
Kaspinkatak spíš jak psala Nosánek, ony to ani nebyly šmouhy, ale prostě něco, co bylo furt vidět.
Koale: jojo kamen jsem si taky všimla - dneska už se to moc nevidí ale jsou hezký ![]()
: no a hra s pindíkem je u nás taky oblíbená, jen si říkám jestli ho to nebolí když si za něj tak rve ![]()
Holky čím čistíte kočárek - rvete to do pračky nebo jen hadrem a mýdlovou vodou. Manža byl včera v lese v krmelci a kočár jsem málem nepoznala ![]()
Holky zdravím ![]()
a hlavně Koale
![]()
Máme se krásně. Čtu pravidelně po večerech, ale nějak nestíhám odepisovat ![]()
Jinak u nás nic nového. Ten náš dráček malej se má čile k světu
nejhodnější je když spinká
dneska my tchyňka koupila nočník, tak už taky začneme zkoušet ![]()
Jinak já jsem se pomalu pustila do vánočního úklidu, kupuju dárečky a začnu pomalinku péct cukroví
moc se letos na ty vánoce těším
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat